Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2488
26.11.13 20:16

@KamisB To je skvělé, moc ti to přeju… tak držím palce a ať vše jde podle plánů

No u nás to ještě tak stopro není, protože máme embrya zmažená a pgd metodu na nich budou dělat až je rozmrazí 5 dní před termínem ketu… takže je taky klidně možné, že žádné zdravé nebude, ale to si nepřipouštím, mražáčků máme 6 tak snad tam nějaké zdravé bude :srdce:

Jinak myslím, že sem určitě patříš… proč by tu pak nemohly být i těhulky po ivf… alespoň nám, které to máme ještě před sebou, budete dodávat pozitivní myšlenky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
26.11.13 20:24
@KamisB píše:
@Denis11 - tak to by srdíčko už i mohlo být podle tohohle…zadej tam datum OPU.http://your-embryo.blogspot.cz/
ajo :-) tak snad už ho tam uvidíme..je možný že jestli tam budou dvě tak budou pomalejší..tak uvidíme.. :D Holky jdu si lehnout jsem nějaká hotová dneska celý den.. tak ahojky a dobrou :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
26.11.13 20:25

@Vivila Ahojky a vítám tě tady :mavam: určitě se ketu bát nemusíš, je to větší pohoda jak všechno ostatní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
26.11.13 20:27
@Denis11 píše:
@Vivila Ahojky a vítám tě tady :mavam: určitě se ketu bát nemusíš, je to větší pohoda jak všechno ostatní :hug:

Ahooojjj :mavam: :hug: děkuju, holky jste tak milé, že jste mě přijaly…
moc děkuji :*

no potřebuju slyšet trochu pozitivních a šťastných případů, prostě moc chci aby to vyšlo…

běž odpočívat :hug: dobrou noc a kdy jdeš na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
26.11.13 20:37

@Vivila do gennetu az 6.12.!!! :zed: ale pozitri jsem se objednala ke svoji dr. Protoze do toho 6.12. Bych proste nevydrzela :nevim: :mrgreen:
A je prece jasny ze je vezmem mezi sebe vzdyt to tu je pro vsechny z gennetu! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
27.11.13 08:26
@Denis11 píše:
@Vivila do gennetu az 6.12.!!! :zed: ale pozitri jsem se objednala ke svoji dr. Protoze do toho 6.12. Bych proste nevydrzela :nevim: :mrgreen:
A je prece jasny ze je vezmem mezi sebe vzdyt to tu je pro vsechny z gennetu! :pankac:

Tak ti moc držím palce ať je všechno v pořádku, ono toho 6.12. je až za 14 dní co? :think: to bych taky nevydržela :mrgreen:

Já jdu teď v pondělí na kontrolu a podle toho jak narostlá bude sliznice, tak buď půjdu na KET 7.12. nebo 11.12., každopádně se nemůžu dočkat a doufám, strašně se modlím ať to klapne
Už minulý rok jsem si strašně přála najít pod stromeček // ale nedopadlo to, doufám, že tyhle Vánoce už dostanu ten nejhezčí dárek :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
27.11.13 11:58

@Mončiči děkuji, stále sílí tak snad to bude konečně vše ok a já budu opravdu maminka :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
27.11.13 12:01

@Vivila ahoj já jsem právě po ketu a je to opravdu nejlepší co může být…sice víc prášku musí být ještě k utrogestanu estrofem ale to je to nejmenší… :-)
@Denis11 zlatíčko ty jsi jak daleko ode mě? 14 dní? už bude srdíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
27.11.13 12:03

Jinak vítám nově příchozí a přeji všem // :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
27.11.13 12:18

@Jana48 - a kdy máš jít na krev? Možná jsem se už ptala, ale jsem sklerotik :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
27.11.13 12:41

@KamisB tento pátek…pa myslím si budu volat kvůli utz, nebo se to plánuje hned tam na krvi?
a to zvou do tří týdnů co…to bych mohla mít vidět už srdíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
27.11.13 12:46

@Jana48 - když jsou pozitvní testy ty z domova tak Tě klidně objednají hned jinak pak až si budeš volat na výsledek krve. Na letný objednávají za 3 týdny aby už bylo vidět srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
27.11.13 12:48

Já myslela ž emůžu na krev až ten 14-tý den…no co to už vydržím a rovnou se tam objednám až budou vypisovat žádanku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
27.11.13 13:23

@Jana48 - no blbě jsem to napsala - ten 14 den na krev a rovnou se objednat na ULZ nebo pak po telefonu až udou výsledky krve.
Jinak já byla 13 den protože 14 den byla sobota a odběry nedělají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
27.11.13 13:27

@KamisB jo tak tojo :dance: :dance: :dance: no já bych šla už ted ale říkám si že už to vydržím do pátku…hele a měla jsi videt srdíčko pak po těch třech týdnech už :-)
a pak tě poslali ke tvému dr hned?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.