Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7021
14.12.13 18:46

@Vivila - stáří embryjka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
14.12.13 19:19

@Jana6 - no bude podle mě záležet jak se bude ten hematom zmenšovat. a jak je velkej, podle mě. ale uvidíš no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
14.12.13 21:00
@KamisB píše:
@Vivila - stáří embryjka.

tak to máme už za sebou :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
14.12.13 21:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.12.13 15:28

Ahojky, můžu se k vám přidat? :) Chodim do Gennetu na Letnou a chci se zeptat, jestli nevíte s jakými pojišťovnami mají smlouvy? Budu podstupovat PGD z důvodu mé genetické nemoci, která se může v padesáti procentech přenést na dítě..Zatím jsme zaplatili 15 000 zálohu, ale zajímalo by mě kam až se to může vyšplhat :think:.. Děkuji za Vaše odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
16.12.13 15:52

@Sofie88 ahoj také jsem měla pcs a nás stalo 15000,– a pgc je mimo pojišťovnu, to nám rikala navíc, je to zákrok nadstandardní jako jací, pk, a podobně…jinak mají smouvu s VZP, s pojišťovnou ministerstva vnitra a dál nevím ale téma hlavnima uurcite…kouknu na www.gennet.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.12.13 16:03

Jo jasně..takže za PGD budu platit jen těch 15000? Já už jsem na jejich stránky koukala, ale nějak jsem to tam nikde nenašla, co všechno nám proplatí..Trošku pročítám tady ty stránky a ty celkový sumy se i dost liší..No právě nevim co budeme mít všechno navíc, ale dočetla jsem se, že to ICSI je součástí PGD, ale nevim jestli ji ještě budeme muset doplácet..? Jestli se teda nepletu..Ještě se v tom moc nevyznám :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
16.12.13 16:04

@Sofie88 Ahoj, my jsme podstupovali pgd a celá záležitost nás stála okolo 30 000 (platili jsme si ale navíc některé metody) největší suma byla za stimulační injekce gonalu, za ty jsem nechala asi polovinu celé ceny za ivf :zed:

Držím ti moc palečky ať se vše podaří a jsi brzy těhulka :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
16.12.13 16:08

Jinak ahoj holky… Jani, Kamis, Denis, Eli

Jak se vám všem daří? Já jsem teď napjatá jak kšandy, myslím, že mám hodně zvláštní pocit z toho, že si vlastně vůbec neuvědomuju ten zázrak, že ve mně něco maličkého je… a když na to začnu myslet poleje mě pocit neskutečného nekonečného štěstí a klidu, jinak zatím žádné příznaky, tak nevím jestli je to dobře či špatně, ale žádná negativa si nepřipouštím :palec: ještě je brzy… kdy jste poprvé testovaly? Já to do Vánoc nevydržím :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.12.13 16:10

Jéjej, ty injekce se teda pěkně prodraží, co? :/ No já tam jdu ted ve středu na konzultaci, kde mi Dr. řekne výsledky co jsem byla na UZ a krve na hormonální profil..tak předpokládám, že od toho se bude všechno odvíjet..Jsem z toho nějaká zmatená :D..Jinak nemáte zkušenosti s Dr. Vykysalou?
Vivila: Děkuju mooc :) A ty jsi v jaké fázi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
16.12.13 16:17
@Sofie88 píše:
Jéjej, ty injekce se teda pěkně prodraží, co? :/ No já tam jdu ted ve středu na konzultaci, kde mi Dr. řekne výsledky co jsem byla na UZ a krve na hormonální profil..tak předpokládám, že od toho se bude všechno odvíjet..Jsem z toho nějaká zmatená :D..Jinak nemáte zkušenosti s Dr. Vykysalou?
Vivila: Děkuju mooc :) A ty jsi v jaké fázi? :)

dr. vykysalou tedy neznám, ale zkus kouknout na diskuze tady na miminu, určo u ní někde něco bude… Já jsem teď úplně v rané fázi, jsem 5 dní od KETu a tomu mini neviditelnému tvorečkovi by dnes mělo být 10 dní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
16.12.13 16:21

@Sofie88 - tak to je asi zase nějaká novinka, než se povedlo 2IVF, tak jsem o PGD mluvily a mě doktorka řekla, že se nemusím bát, že mají smlouvu s pojišťovnou a že se to neplatí. Ale vím, že teď se jim tam nějak zase měnily na něco ceny. Takže v tomhle směru Ti neporadím.
Ale při PGD, by ICSI a mražení a PK mělo být součástí. Takže víc by jsi platit neměla, samo musíš k tomu přičíst injekce a většinu léků co se berou, ale zbytek by měl být v ceně pokud nechceš ještě nějaký nadstandart.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.12.13 16:21

@Vivila No zkusim se podívat :)..ale moc jsem toho o ní právě nenašla :/ tak nevim, na první dojem taková nemastná, neslaná právě :/..Jéé tak to gratuluju a ať to hlavně vyjde :)..No to mě teprve ten počáteční kolotoč čeká, jsem na to zvědavá :D.. tak hlavně ať se ti daří a jste ok ;)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
16.12.13 16:23

@Vivila - já vydržela do 10 dne, a měla 4 denní embryjko. Ale jinak doporučují alespon 12 den po KETu. Já to riskla dřív, už jsem to nevydržela a hlavně mě začalo být docela blbě, tak jsem si myslela, že to vyšlo a byly tam krásný dvě čárky. Ale jinak doporučuji vydržet co nejdýl. Já vlastně testila den před očekávanou MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
16.12.13 16:24

@Sofie88 - já mám poci, že je taky fajn, snad jsem o ní nic špatnýho neslyšela. A z jiný diskuze mám od ní holčina prcka a myslím, že napoprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.