Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
464
28.1.14 09:07

Ahoj.My jich měli 16 a zralých 10.Dnes mi volali a máme 7 oplodněných. V sobotu je plánovaný PGD a zmražení. Výsledky jsou do 30 dnů, tak že až pak vrácený. Nevím, jak jsi na tom ty, ale my máme už třetí IVF, tak proto. Jinak držím nám palečky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
28.1.14 09:13
@Lory8 píše:
Tak holky mame oplodnenych jen 5, to budou zase nervy :evil: snad bude nejake zdrave k zavedeni :nevim:

Ještě sem psát tolik neumím:-)Napsala jsem níže, tak se podívej. Je to psané tobě:-))))Polepším se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
28.1.14 09:41

@Dorotka83 to je pekny vysledek, my mame 2.pokus, snad tentokrát vyjde, ET bude snad v sobotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
28.1.14 10:21

@Lory8 - i 5 vajíček stačí, alespoň se to protřídilo a teď vydrží jen ti silní.
a 3 den teda budou odebírat ty buňky?
hodně štěstí a držíme dále palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
28.1.14 10:22

@Dorotka83 - tak hlavně ať do soboty vydrží. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
28.1.14 10:59
@Dorotka83 píše:
Ahoj.My jich měli 16 a zralých 10.Dnes mi volali a máme 7 oplodněných. V sobotu je plánovaný PGD a zmražení. Výsledky jsou do 30 dnů, tak že až pak vrácený. Nevím, jak jsi na tom ty, ale my máme už třetí IVF, tak proto. Jinak držím nám palečky. :)

ahoj, muzu se zeptat, jestli kdyz jste meli to PGD jenom z duvodu predchozich 2 neuspesnych pokusu (jestli jsem to teda dobre pochopila), tak museli jste za to neco platit nebo to slo na pojistovnu?
budeme asi podobny pripad, tak proto se ptam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
28.1.14 11:41

@KamisB díky za podporu, jj 3 den odeberou buňky a 5 budou vědět která embryjka jsou v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
28.1.14 12:12

@KamisB Děkuji.Modlím se, aby do té soboty vydrželo co nejvíce embryjek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
28.1.14 12:16

@veveruse78 Ahoj.PGD nám celé platila pojišťovna z důvodu dvou neůspěchů. Jediné, co jsme platili, tak 7000 za to, že jehlou zavedli spermie do vajíčka, aby se povedlo a to bylo z důvodu toho, že měl partner méně v ejakulátu a 2500 za prodlouženou kultivaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
28.1.14 12:18
@KamisB
@KamisB píše:
@Lory8 - i 5 vajíček stačí, alespoň se to protřídilo a teď vydrží jen ti silní.
a 3 den teda budou odebírat ty buňky?
hodně štěstí a držíme dále palečky

Mám na to stejný názor.5,ale kvalitní a silné. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
29.1.14 20:22
@Dorotka83 píše:
Ještě sem psát tolik neumím:-)Napsala jsem níže, tak se podívej. Je to psané tobě:-))))Polepším se

Ahojky, tak jak se daří embryjkám? My máme k dnešnímu dni 6 embryjek.Jen jedno je pomalejší. Rozhodující je tahle noc. V sobotu nás čeká zmražení a PGD. Vrácení v příštím cyklu. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
30.1.14 19:17

@Dorotka83 ahoj, tak zatím se drží, máme jich stále pět, tak uvidíme, snad do soboty vydrží a bude nějaké zdravé k zavedení :-), pak půjdu na neschopenku, nechci nic podcenit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
30.1.14 22:12

@Lory8 Tak to je super. Určitě je správná věc jít na neschopenku. Půjdu také. Tak nám držím palečky a měj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
1.2.14 18:32

@Dorotka83 ahoj, tak jak to u vas dopadlo? Ja jsem byla dnes na ET 5 denni hatch. blastocysty tak se snad zavrta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
1.2.14 20:54

@Lory8 Ahoj.Tak to držím moc pěstí. Vše, co mám. My měli teda odběr v pondělí a ještě včera 7 ebryjek.Jen jedno bylo pomalejší. Dnes mi volali ráno, že jsou, už je tři:-( Máme prodlouženou kultivaci s metodou ICSI.Tak že dnes ty zbylé tři začali zkoumat metodou PGD a zmražovat. ET by měl být nejspíš v dalším cyklu. V pondělí budu chytřejší. Do pondělka se asi zblázním:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.