Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj.My jich měli 16 a zralých 10.Dnes mi volali a máme 7 oplodněných. V sobotu je plánovaný PGD a zmražení. Výsledky jsou do 30 dnů, tak že až pak vrácený. Nevím, jak jsi na tom ty, ale my máme už třetí IVF, tak proto. Jinak držím nám palečky. ![]()
@Lory8 píše:
Tak holky mame oplodnenych jen 5, to budou zase nervysnad bude nejake zdrave k zavedeni
Ještě sem psát tolik neumím:-)Napsala jsem níže, tak se podívej. Je to psané tobě:-))))Polepším se
@Dorotka83 to je pekny vysledek, my mame 2.pokus, snad tentokrát vyjde, ET bude snad v sobotu
@Lory8 - i 5 vajíček stačí, alespoň se to protřídilo a teď vydrží jen ti silní.
a 3 den teda budou odebírat ty buňky?
hodně štěstí a držíme dále palečky
@Dorotka83 píše:
Ahoj.My jich měli 16 a zralých 10.Dnes mi volali a máme 7 oplodněných. V sobotu je plánovaný PGD a zmražení. Výsledky jsou do 30 dnů, tak že až pak vrácený. Nevím, jak jsi na tom ty, ale my máme už třetí IVF, tak proto. Jinak držím nám palečky.
ahoj, muzu se zeptat, jestli kdyz jste meli to PGD jenom z duvodu predchozich 2 neuspesnych pokusu (jestli jsem to teda dobre pochopila), tak museli jste za to neco platit nebo to slo na pojistovnu?
budeme asi podobny pripad, tak proto se ptam..
@KamisB díky za podporu, jj 3 den odeberou buňky a 5 budou vědět která embryjka jsou v pořádku
@KamisB Děkuji.Modlím se, aby do té soboty vydrželo co nejvíce embryjek.
@veveruse78 Ahoj.PGD nám celé platila pojišťovna z důvodu dvou neůspěchů. Jediné, co jsme platili, tak 7000 za to, že jehlou zavedli spermie do vajíčka, aby se povedlo a to bylo z důvodu toho, že měl partner méně v ejakulátu a 2500 za prodlouženou kultivaci.
@KamisB píše:
@Lory8 - i 5 vajíček stačí, alespoň se to protřídilo a teď vydrží jen ti silní.
a 3 den teda budou odebírat ty buňky?
hodně štěstí a držíme dále palečky
Mám na to stejný názor.5,ale kvalitní a silné. ![]()
@Dorotka83 píše:
Ještě sem psát tolik neumím:-)Napsala jsem níže, tak se podívej. Je to psané tobě:-))))Polepším se
Ahojky, tak jak se daří embryjkám? My máme k dnešnímu dni 6 embryjek.Jen jedno je pomalejší. Rozhodující je tahle noc. V sobotu nás čeká zmražení a PGD. Vrácení v příštím cyklu.
![]()
@Dorotka83 ahoj, tak zatím se drží, máme jich stále pět, tak uvidíme, snad do soboty vydrží a bude nějaké zdravé k zavedení
, pak půjdu na neschopenku, nechci nic podcenit…
@Lory8 Tak to je super. Určitě je správná věc jít na neschopenku. Půjdu také. Tak nám držím palečky a měj se
@Dorotka83 ahoj, tak jak to u vas dopadlo? Ja jsem byla dnes na ET 5 denni hatch. blastocysty tak se snad zavrta ![]()
@Lory8 Ahoj.Tak to držím moc pěstí. Vše, co mám. My měli teda odběr v pondělí a ještě včera 7 ebryjek.Jen jedno bylo pomalejší. Dnes mi volali ráno, že jsou, už je tři:-( Máme prodlouženou kultivaci s metodou ICSI.Tak že dnes ty zbylé tři začali zkoumat metodou PGD a zmražovat. ET by měl být nejspíš v dalším cyklu. V pondělí budu chytřejší. Do pondělka se asi zblázním:-)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď