Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@bunuelo - jsem doma, v 6 a 8tt jsem lehce zašpinila, tak mi bylo doporučeno ať neblbnu vzhledem k minulosti a koukám být v klidu doma.
a ještě že tak když musím vstát před 8h jsem k. o.
a unavená jsem skoro furt.
a jak Ty, jsi do testování doma?
@KamisB Já pracuju už dlouho převážně z domova, takže jsem doma prakticky pořád
Kdy se dozvíš, co to bude? ![]()
@bunuelo - mě smetanová v gennetu na tom 1.screeningu řekla, že si myslí, že to bude kluk, ale že to je ještě docela brzo.
Tak doufám, že ten příští čtvrtek na tom velkým ULZ se nám něco ukáže ![]()
práce z domova je fajn ![]()
@bunuelo ahoj.Jestli se te smim zeptat..co delas jako praci z domova?
@jahoda 2 Ahoj, takovou administrativní všehochuť, tabulky, pasporty, nabídky a tak… prostě sedím u počítače ![]()
Ahoj holky,
zdravím vás všechny, jak se máte???
@KamisB kdy jdeš na ten velký utz?? máte už jména? ![]()
U nás je teď docela pohodička a klídek… jinak žádné novinky…
Tady něco nového??
A jak se má Janča???
OPATRUJTE SE HOLKY, ZASE SE OZVU
![]()
@Vivila - ahoj, jdu příští čtvrtek. Tam nám snad už řeknou, co budeme mít. Mudr. v 13tt tipla kluka, ale mě se zdálo o holčičce tak uvidíme no.
A jména…holka asi Verunka a kluk…to nevíme…ale zatím jsme se shodli, že pokud se neshodneme že to bude Tomáš…(jako manžel) ![]()
ale oba moc nechceme jméno po sobě…ale uvidíme no.
a jak jsi na tom vlastně Ty?
Jinak holky, co budete teprve stimulovat, mám doma balení toho puregonu 900jednotek, pokud by jste nějaká měla zájem tak mi dejte vědět. Třeba bychom se nějak domluvily na ceně a předání.
@Vivila ahoj.To ke dobre, ze je pohidicka aspon se lepe das doporadku a uvidis co budete delat ci nebudete dal.
Mi pujdeme do CAR asi v breznu. A covjinak jak to kde?
Ahoj holky, tak jsem dnes zkousela testovat - 12.den po ET a jsou tam // ![]()
@Lory8 - myslím, že to bude dobrý…horší bude čekání ty 3 týdny na kontrolu jestli je srdíčko. Ale vydržet se to dá a musí.
@KamisB musim verit
, asi pujdu do prace, aby me to lepe uteklo, delam v kanceláři
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.