Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
464
4.4.14 09:53

@karla2 Není vůbec zač. Od toho máme naší diskusi. Krásný den přeji :* :kytka: :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
4.4.14 09:57

Hned bych sla na pokec s vami, jste takove pozitivni :lol: Znam se s jahudkou z jine diskuze.
Vykysale se se mnou povedl hned 1.pokus ivf. Bohuzel to skoncilo zamlklym potratem v 9.tydnu a revizi.Po 14 dnech jeste laparoskopie. Snad uz se pristi tyden dozvim, ze hcg konecne klesa a nalez v deloze je aspon mensi. Nejdriv za pul roku Ket, mame 2 mrazacky. Domaci snazeni u nas uz nejde.
Preju vam krasny den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
4.4.14 10:28

@Pavlix tak pojď :hug: :pankac: a přidej se taky k nám čím víc tím líp :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
4.4.14 10:29

Holky já opravdu už nevím, kdo tady skoro jste :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: super partie :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
4.4.14 10:32

@karla2 zadaří se uvidíš :hug: čím dřív tím líp není na co čekat oni vědí co dělají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
4.4.14 10:33

@Dorotka83 :hug: :srdce: děkuji za optání bojuji :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
4.4.14 10:36

@Dorotka83 ano dobrá rada nad zlato :hug: já si vzpomenu na choch a ta holka mě úplně nabije :andel: :andel: :andel: prostě to tak je :mavam: za chvilku jdu do práce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
4.4.14 10:38

@choch Diky za pozvani :lol: Jeste jsem bohuzel na neschopence. Mozna teda priste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
4.4.14 10:39

@karla2 :palec: :palec: :palec: přesně jak píše choch oni vědí codělají měj na mysli neupínat se, neupínat se :kytka: tělíčko máš už zase na to nachystané :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
4.4.14 10:40

@Pavlix :mavam: :mavam: :mavam: čau vítám tě v klubu babinec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
4.4.14 10:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
4.4.14 10:42

@choch ano tohle to chci slyšet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
4.4.14 10:44

@Pavlix no jasááán :kytka: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
4.4.14 10:46

@zouví ty jseš lichotnice teda :mrgreen: chceš taky? :poblion: to je legrace trocha humoru to totiž jinak nejde víš bambulko :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
4.4.14 10:48

Holky přeji vám všem moc hezký víkend :mavam: :mavam: :mavam: buďte na sebe opatrný :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.