Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Beli0907 jj, protifar, hodně pít, hodně bílkovin (maso, kvalitní šunka) a mě ještě radila dr jarošová pribináčky - když jsem pak koukala proč, tak mají dvojnásobek bilkovin než obyč jogurt.
@krtecek79 je, dekuji! Tak vidis, to mi nerekla. A jak jsi na tom ty?
@Beli0907 - naštěstí neměla, ale měla jsem dlouho hodně zvětšený vaječníky a docela mě bolely. Měla jsem asi 17 folikulů. Ono to není zas až tolik, ale i to někdy stačí.
Fakt zkus hodně pít a to co jsme psala, třeba se to zklidní, ale je docela dost holek co musí pak cyklus nebo dva počkat než jde vložit embryjko. Tak se případně moc netrap.
budu držet palečky
@Beli0907 no myslím, že dobře, jsem ve 26tt, připojuju podpis
poctivě jsem do sebe bílkovinu ládovala, nakonec jsem pak musela píchat 3 týdny fraxiparin a celkově jsem byla hodně nafouklá, zadržovala vodu a tak, vaječníky mám pořád zvětšené, teď mám zas hodně rozšířené cévy a hodně mi otékají nohy… ale jinak je vše v pořádku. Kdyby se ti ten hyperstimulak vic rojel, hned jim volej, udelaji ti krevni rozbor a kdyztak nasadi leky. Mě Jarošová říkala, že mám volat kdyby se mi třeba začalo špatně dýchat, to že by mi šla voda do plic a muselo by se odsávat. ale fakt se to podařilo nakonec dát pod kontrolu. Měla jsem při OPU 14 vajíček, a to jsem stimulovala fakt nízkými dávkami Puregonu (max 150 jednotek). Ale Jarošová to nějak čekala, měla jsem AMH 7,5, tak mě i dost hlídala.
@AZzuzka Ahoj.
To vis, ze bude a vi co dela. ![]()
Joo Cvicila jsem L. Mojzisovou denne 1,6roku a ted jen obcas udrzujine. Jelikoz to i tentokrat kolikrat vyslo, ale s ms odeslo, tak uz neni zbyti a du do CAR. Chodim tyden do Gennetu snad mi pomuzou.Mam tu endometriozu a HTMFR homozygot. Myslim, ze to ma souvislost spolu.
Ale myslim, ze tu endosku na tom 4D UZ nenasel diky prave jejim bylinkam a pak Agnucasonu a gynexu(brala jsem caj 1,5roku, agnucaston 6m.,gynex 6m.)
![]()
@AZzuzka Aho.Koukam,ze jsem Ti neodpovedela, jojo, je za 150,– je to asi na 20-30min.
Zbytek cvicis doma.
@karla2 Chce zkusit tu pani D. Koprivovou ke ktere chodim ja a nabizim ji azzuzka?
@karla2 ahoj jestli Ti neva abych ti to nemusela psat znovu.
Cti od strany 485.-Kc.
Kdyz budes chtit napisu ti tel cislo.
@karla2,@Azzuzka Je to na doporuceni, bylo by dobre rict pani ze Vas doporucuji.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď