Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
684
5.4.14 21:35

@Beli0907 jj, protifar, hodně pít, hodně bílkovin (maso, kvalitní šunka) a mě ještě radila dr jarošová pribináčky - když jsem pak koukala proč, tak mají dvojnásobek bilkovin než obyč jogurt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.4.14 21:37

@krtecek79 je, dekuji! Tak vidis, to mi nerekla. A jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
5.4.14 22:17

@Beli0907 - naštěstí neměla, ale měla jsem dlouho hodně zvětšený vaječníky a docela mě bolely. Měla jsem asi 17 folikulů. Ono to není zas až tolik, ale i to někdy stačí.
Fakt zkus hodně pít a to co jsme psala, třeba se to zklidní, ale je docela dost holek co musí pak cyklus nebo dva počkat než jde vložit embryjko. Tak se případně moc netrap.
budu držet palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
5.4.14 23:28

@Beli0907 no myslím, že dobře, jsem ve 26tt, připojuju podpis :-) poctivě jsem do sebe bílkovinu ládovala, nakonec jsem pak musela píchat 3 týdny fraxiparin a celkově jsem byla hodně nafouklá, zadržovala vodu a tak, vaječníky mám pořád zvětšené, teď mám zas hodně rozšířené cévy a hodně mi otékají nohy… ale jinak je vše v pořádku. Kdyby se ti ten hyperstimulak vic rojel, hned jim volej, udelaji ti krevni rozbor a kdyztak nasadi leky. Mě Jarošová říkala, že mám volat kdyby se mi třeba začalo špatně dýchat, to že by mi šla voda do plic a muselo by se odsávat. ale fakt se to podařilo nakonec dát pod kontrolu. Měla jsem při OPU 14 vajíček, a to jsem stimulovala fakt nízkými dávkami Puregonu (max 150 jednotek). Ale Jarošová to nějak čekala, měla jsem AMH 7,5, tak mě i dost hlídala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
6.4.14 11:40

@AZzuzka Ahoj. :-) To vis, ze bude a vi co dela. :-)
Joo Cvicila jsem L. Mojzisovou denne 1,6roku a ted jen obcas udrzujine. Jelikoz to i tentokrat kolikrat vyslo, ale s ms odeslo, tak uz neni zbyti a du do CAR. Chodim tyden do Gennetu snad mi pomuzou.Mam tu endometriozu a HTMFR homozygot. Myslim, ze to ma souvislost spolu. :-) Ale myslim, ze tu endosku na tom 4D UZ nenasel diky prave jejim bylinkam a pak Agnucasonu a gynexu(brala jsem caj 1,5roku, agnucaston 6m.,gynex 6m.) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
6.4.14 11:44

@KamisB Nebo taky muzes ten Nutridrynk. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3240
6.4.14 11:48

Ahojky holky jak se tu máte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
6.4.14 11:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
6.4.14 12:27

@karla2 Ahoj dobre a co ty jak se mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
6.4.14 12:32

@jahoda 2 díky moc za tip! už jsem po nich začala pokukovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3240
6.4.14 12:34

Jahůdko bolí mě hrozně záda… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
6.4.14 12:35

@AZzuzka Aho.Koukam,ze jsem Ti neodpovedela, jojo, je za 150,– je to asi na 20-30min. :-) Zbytek cvicis doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
6.4.14 12:36

@karla2 Chce zkusit tu pani D. Koprivovou ke ktere chodim ja a nabizim ji azzuzka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3240
6.4.14 12:41

Jahůdko tak o tom mi písni víc dík… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
6.4.14 12:45

@karla2 ahoj jestli Ti neva abych ti to nemusela psat znovu. :-) Cti od strany 485.-Kc. :-) Kdyz budes chtit napisu ti tel cislo. :-) @karla2,@Azzuzka Je to na doporuceni, bylo by dobre rict pani ze Vas doporucuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.