Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@krtecek79 Snad jooo snad poradi..:-) Snad budeme mit vsichni..mimi.
Holky musim jit spat, boli me hozne hlava.Tak umyju ucesu prevliknu a spat.
Dobrou zitra.
![]()
@zouví ja bych mohla, ale nevim kdy, kde a kam. Vstavam v5h. Tak ani moc do noci nemuzu, ale tak do 20-20:30h.. max. ![]()
@jahoda 2 jj, je to blbec, ani ten kontryhel mi neporadil, nic. To mi poradila až máma, pila jsem ho, moc nepomohl, asi jsem ho brala krátkou dobu na to aby se to projevilo. No a teď ho nesmím
ale uvidíme, třeba se mi to vše teď po porodu srovná a třeba druhý mimčo už pak zvládnem i bez IVF
hele kdybys chtěla mám doma taky ještě nějaký čaje co mi zbyly a než je budu potřebovat už budou starý - myslím, že to byl zrovna tenhle http://www.otehotnet.cz/…jzisove.html kupovala jsem dva sáčky a stopro mi něco zbylo. Tak kdybys chtěla, můžu se po něm doma kouknout. škoda to vyhodit.
@zouví já bych s váma ráda šla holky, pokud teda nevadí, že se tam přivalím s velkým břichem
ale třeba bych na Vás mohla prsknout těhotenský bacily jak se tu na emiminu říká
ráda bych poděkovala jarošový ![]()
@jahoda 2 prave ze cekam na MS, jsem 35den a furt nic, klidne muzu cekat jeste mesic, je to na prd
! Pak mam jit 2-4den na krev a 10-12den na konzultaci, kde budou vsechny vysledky… Uz aby to bylo!
@AZzuzka A zkousela jsi tt? ![]()
Pokud je nega muzes zkusit kontryhelovy caj 3× denne nebo ten gynex.Na vyvolani ms je pry dobra salvej nebo ja dostavala ms po gynkobyloba. Ale az po tt. ![]()
Taky cekam na 10-12dc, ale spis 10dc jelikoz 12-13mivam ovu.
Tez uz z vysledky a to i ze spermiogramu.Dnes jsem 12dc, ale muz ma ty zjousky tak se zdrzime do priste.Ale to neva od ms stale mirne spinim.Mam to po te ablaci nejake rozhazene.
@krtecek79 Dekuji nene.Mam bud od te pani na miru a nebo gynex nic jineho mi nevyhovuje.
Ale dekuju moc. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď