Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@AZzuzka Dnes jsem taky smrdela. Vsechny jsem vyhodila domu a ja si tam sedela. V kompromisu Ja chci 24st. oni 22st. tak bylo 23st. Jsem zvedava jak dlouho jim to vydrzi.Bylo tam ok ani zima ano horko.Jen ty dlouhy kalhoty proste mit musim.Nuuu
Ahoj holky, taky chodím do Gennetu, jsem objednaná zase na příští týden a uvidím, co bude a jak se rozhodnu, možná už tam přestanu chodit, jsem z nich nějak zklamaná
@AZzuzka @jahoda 2 Ahoj holky.jsem tu dlouho nebyla a uz ani nestiham tu konverzaci cist ![]()
Tak jsem se objednala na tu akupunkturu, ale do TCM. Vstupni konzultaci maji za 800 a pak 600. Tak zkusim prvni sezeni a uvidim.pry si to holky chvalej. Ach jo, jak ja vam zavidim, ze uz se u vas neco deje
Vidim kolem sebe porad kocarky a srpen v Gennetu v nedohlednu. A co vy, nejake novinky? Doufam, ze jen pozitivni ![]()
@johankaa Neboj to bude lepsi.Ja byla dost zmatena a taky mozno trochu zklamana, ale pri druhe navsteve supr.
Az na moje telo. ![]()
@diegonik A co jinak? Co IUI a tak?
Akupunktura no uvidis nuuu.
@jahoda 2 Ahojky.ted jsem dorazila dom, tak jsi jdu ulovit neco k jidlu. Hele jeste vubec nic, porad cekam na uvodni schuzku v Gennetu a tu mam az 28.8.
neda se to nejak urychlit? A co ty, jak Ti je? Co polypy?
Ahoj, tak mám konečně sílu psát. Včera jsem byla v Motole, dr. se mnou jednal přímo. Z hlediska zdravotního stavu by bylo prý lepší odebrat zbylý vaječník a dělohu, do střev, kde mám ložiska endometriozy nechce sahat. Chápe to, že se ještě chceme pokusit. Jediný uznal, že mě tlačí čas. Pokud to dr. u Apolináře, která mi hlídá tu malformaci v děloze, po červencovém ultrazvuku povolí, udělají mi na konci srpna v Motole hystereskopii, aby se zjistilo, jestli je děloha vůbec funkční. Pak asi budu vědět, jestli se můžu s mateřstvím rozloučit a spláchnou naše 2 zmražená embrya… V červnu chci jít do Gennetu předat výsledky a zeptat se na výsledky genetiky, ale nevím, jestli už po 3 měsících budou. Co s tou malformací taky zatím nevím.
Adopce je novelou zákona od ledna taky složitější, takže máme opravdu vyhlídky.
Přeju vám lepší zprávy.
@diegonik Helet.Neboj ja tam volala v unoru rekli mi, ze me napisou do poradniku a ze mam pocitat s tim, ze az konec dubna, zacatek kvetna a volali mi uprostred brezna, ze 1.4.maji misto. Taj jsem po tom sahla.Ty mas uz rovnou datum?
@jahoda 2 me. Vubec nic o poradniku nerekli. Oznamili mi, ze nejblizsi termin je 28.8. a jestli chci nebo ne.
@Pavlix Ahoj moje.
To ze ti chteji vzit delohu a vjecnika tak bych nepovolila.Oni docela casto kdyz si evi rady co s tim, tak reknou radikalni reseni a tak a pro ne hotovo.Bych to nedovolia, endoska je a bude, bez delohy sice asi ne, ale taky ne to ostatni.Moje kamoska mi rikala, ze ji chteli vzit delohu kvuli rakovine. Nenechala si ji vzit. Proste v zadnym pripade.Pak brala dlouhodobe Agnucaston a po pul roce cekala dvojcata.Pak sice musela na ozarovani a tak, ale ted celkem uz ok. A snazi se o dalsi
Proste nekteri Dr. jsou se vsim hned hotovi.Ja bych to nedovolia a taky te muzou totiz porad dokola rezat a oslabovat.Telo se pak brani a tvori co nema, taky se musis zregenerovat azacelit abys moha mit mimi.At do tebe porad nerezou.
. V Gennetu maji nahradni materstvi, jukni.
Ja bych pis daa na to co Vykysala.Ono proto ja radeji do centra pro reseni endometriozi nesla a nechodim, nenechm se furt rezat.
Na 4D UZ ztim neni, tk verim ze neni. A pokud je videt i tam zkusila bych to 4D UZ plati se 1000,– a kdyz reknes Vykysale a jsi jejich pacient tak mozna nic.
![]()
@diegonik Aha nu byla prijemna nebo neprijemna? Zkus si tam obcas zavolat, se jim postupne uvolnuji mista.Prubjezne.Ke komu mas jit?
@jahoda 2 Ahojky, myslim ze muzes stimulovat i na dovce, ti muze ty pera dat, myslim! A kdy to mas ofiko dostat, treba spinis ze stresu, nebo tak… Ale tak cim driv prijde, tim driv budes vedet co a jak, a jestli tam mas ty polypy a tak, ne?! No mi zatim mame klimosku vyplou, nastesti!
@diegonik Ahoj, ja uz si myslela ze na nas prdis
! Heled, zkus do toho Gennetu prubezne volat, urco se neco uvolni driv! Ale pristi tyden mate tu studii, ne? Treba to tam bude dobre a hned se to hne… A na Akupunkturu des kdy? Budu cekat na reference ![]()
@diegonik Nu dnes pozde odpol jsem to ASI dostala, nu budu to pocitat asi odzitra, vypda to dosti neurcite. A zavolam jim tam az zitrA.Hura se hnu z msta a bude se necodit. Nastesti to neni nejaka velka operace jen klickou seriznou polip u stopky jako bradavicku.
Ale asi budu nejakou dobu doma nuu.
@jahoda 2 On to samozrejme doktor nerekl jako konecne reseni. Bude se snazit mi pomoct, aby to vyslo. Problem je, ze ta moje endo.je tak agresivni, ze proste naroste zase a mam velke bolesti.Jen se bojim, jestli je deloha funkcni a zvladne dite donosit. S otehotnenim ted problem nebyl, ale prirovnal to k tomu, kdyz zasadis na pohnojenem zahonu a ono to vyroste na zahonu vedle. Proste mi rostlo poprve ve vejcovodu a ted spatne v deloze.
Na nahr. materstvi asi nemame finance.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď