Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12488
22.5.14 17:22

@AZzuzka Dnes jsem taky smrdela. Vsechny jsem vyhodila domu a ja si tam sedela. V kompromisu Ja chci 24st. oni 22st. tak bylo 23st. Jsem zvedava jak dlouho jim to vydrzi.Bylo tam ok ani zima ano horko.Jen ty dlouhy kalhoty proste mit musim.Nuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.5.14 18:33

Ahoj holky, taky chodím do Gennetu, jsem objednaná zase na příští týden a uvidím, co bude a jak se rozhodnu, možná už tam přestanu chodit, jsem z nich nějak zklamaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
22.5.14 18:51

@AZzuzka @jahoda 2 Ahoj holky.jsem tu dlouho nebyla a uz ani nestiham tu konverzaci cist 8o
Tak jsem se objednala na tu akupunkturu, ale do TCM. Vstupni konzultaci maji za 800 a pak 600. Tak zkusim prvni sezeni a uvidim.pry si to holky chvalej. Ach jo, jak ja vam zavidim, ze uz se u vas neco deje
Vidim kolem sebe porad kocarky a srpen v Gennetu v nedohlednu. A co vy, nejake novinky? Doufam, ze jen pozitivni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
22.5.14 19:16

@johankaa Neboj to bude lepsi.Ja byla dost zmatena a taky mozno trochu zklamana, ale pri druhe navsteve supr. :-) :-) Az na moje telo. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
22.5.14 19:18

@diegonik A co jinak? Co IUI a tak? 8o Akupunktura no uvidis nuuu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
22.5.14 19:31

@jahoda 2 Ahojky.ted jsem dorazila dom, tak jsi jdu ulovit neco k jidlu. Hele jeste vubec nic, porad cekam na uvodni schuzku v Gennetu a tu mam az 28.8. :( neda se to nejak urychlit? A co ty, jak Ti je? Co polypy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
22.5.14 19:39

Ahoj, tak mám konečně sílu psát. Včera jsem byla v Motole, dr. se mnou jednal přímo. Z hlediska zdravotního stavu by bylo prý lepší odebrat zbylý vaječník a dělohu, do střev, kde mám ložiska endometriozy nechce sahat. Chápe to, že se ještě chceme pokusit. Jediný uznal, že mě tlačí čas. Pokud to dr. u Apolináře, která mi hlídá tu malformaci v děloze, po červencovém ultrazvuku povolí, udělají mi na konci srpna v Motole hystereskopii, aby se zjistilo, jestli je děloha vůbec funkční. Pak asi budu vědět, jestli se můžu s mateřstvím rozloučit a spláchnou naše 2 zmražená embrya… V červnu chci jít do Gennetu předat výsledky a zeptat se na výsledky genetiky, ale nevím, jestli už po 3 měsících budou. Co s tou malformací taky zatím nevím.
Adopce je novelou zákona od ledna taky složitější, takže máme opravdu vyhlídky.
Přeju vám lepší zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
22.5.14 19:47

@diegonik Helet.Neboj ja tam volala v unoru rekli mi, ze me napisou do poradniku a ze mam pocitat s tim, ze az konec dubna, zacatek kvetna a volali mi uprostred brezna, ze 1.4.maji misto. Taj jsem po tom sahla.Ty mas uz rovnou datum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
22.5.14 19:58

@jahoda 2 me. Vubec nic o poradniku nerekli. Oznamili mi, ze nejblizsi termin je 28.8. a jestli chci nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
22.5.14 20:03

@Pavlix Ahoj moje. :hug: :hug: :hug: To ze ti chteji vzit delohu a vjecnika tak bych nepovolila.Oni docela casto kdyz si evi rady co s tim, tak reknou radikalni reseni a tak a pro ne hotovo.Bych to nedovolia, endoska je a bude, bez delohy sice asi ne, ale taky ne to ostatni.Moje kamoska mi rikala, ze ji chteli vzit delohu kvuli rakovine. Nenechala si ji vzit. Proste v zadnym pripade.Pak brala dlouhodobe Agnucaston a po pul roce cekala dvojcata.Pak sice musela na ozarovani a tak, ale ted celkem uz ok. A snazi se o dalsi :-) Proste nekteri Dr. jsou se vsim hned hotovi.Ja bych to nedovolia a taky te muzou totiz porad dokola rezat a oslabovat.Telo se pak brani a tvori co nema, taky se musis zregenerovat azacelit abys moha mit mimi.At do tebe porad nerezou. 8o. V Gennetu maji nahradni materstvi, jukni.
Ja bych pis daa na to co Vykysala.Ono proto ja radeji do centra pro reseni endometriozi nesla a nechodim, nenechm se furt rezat. 8o Na 4D UZ ztim neni, tk verim ze neni. A pokud je videt i tam zkusila bych to 4D UZ plati se 1000,– a kdyz reknes Vykysale a jsi jejich pacient tak mozna nic. 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
22.5.14 20:04

@diegonik Aha nu byla prijemna nebo neprijemna? Zkus si tam obcas zavolat, se jim postupne uvolnuji mista.Prubjezne.Ke komu mas jit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
22.5.14 20:08

@jahoda 2 Ahojky, myslim ze muzes stimulovat i na dovce, ti muze ty pera dat, myslim! A kdy to mas ofiko dostat, treba spinis ze stresu, nebo tak… Ale tak cim driv prijde, tim driv budes vedet co a jak, a jestli tam mas ty polypy a tak, ne?! No mi zatim mame klimosku vyplou, nastesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
22.5.14 20:12

@diegonik Ahoj, ja uz si myslela ze na nas prdis :-)! Heled, zkus do toho Gennetu prubezne volat, urco se neco uvolni driv! Ale pristi tyden mate tu studii, ne? Treba to tam bude dobre a hned se to hne… A na Akupunkturu des kdy? Budu cekat na reference :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488

@diegonik Nu dnes pozde odpol jsem to ASI dostala, nu budu to pocitat asi odzitra, vypda to dosti neurcite. A zavolam jim tam az zitrA.Hura se hnu z msta a bude se necodit. Nastesti to neni nejaka velka operace jen klickou seriznou polip u stopky jako bradavicku. :-) Ale asi budu nejakou dobu doma nuu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574

@jahoda 2 On to samozrejme doktor nerekl jako konecne reseni. Bude se snazit mi pomoct, aby to vyslo. Problem je, ze ta moje endo.je tak agresivni, ze proste naroste zase a mam velke bolesti.Jen se bojim, jestli je deloha funkcni a zvladne dite donosit. S otehotnenim ted problem nebyl, ale prirovnal to k tomu, kdyz zasadis na pohnojenem zahonu a ono to vyroste na zahonu vedle. Proste mi rostlo poprve ve vejcovodu a ted spatne v deloze.
Na nahr. materstvi asi nemame finance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.