Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8020
25.5.14 12:55

Ahoj holky mam blbou otazku asi do Gennetu je mozne jit jen pokud jsou problemy s otehotnenim nebo i po 1ZT s leidenskou mutaci v anamneze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
25.5.14 13:10

@luciekal - a otěhotněla jsi přirozeně? možná bych nejdřív zkusila třeba hematologii. Dostala by jsi v těhu injekce na píchání pokud už něco nebereš teď a hlavně Tě budou hlídat, každý měsíc na odběry krve a případná korekce dávky apod.

Do CARů obecně se spíš chodí pokud nemůžeš otěhotnět, ale zase klidně se můžeš objednat na konzultaci…a oni Ti řeknou co a jak by doporučili.

Příspěvek upraven 25.05.14 v 13:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
25.5.14 13:22

@luciekal Zkus tam zavolat, treba je to mozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
25.5.14 15:14

@diegonik @AZzuzka Ahoj. Tak jak jsem si zapsala tenhle cyklus tak pokud by mi to vyndali jeste tenhe cyklus, tak bych mozna mohla tu stimulaci jeste stihnout a na dovcu jet treba v cekaci dobe te cekaci doby estli ano ci ne a byt vklidu a relaxu. :-) :-) U uvidime. Jinak nevim jestli muzu takhle na net rici kdy presne. :-) :nevim: Nu @AZzuzka To vis, ze jo mam.To je skoda, ze jsou tam 2h. mezi. :( Nu tak jo tak jindy nu…
@diegonik Jojo uhanej je.Ty chces k Brandejske, ta je dobra. Helet Vykysala by mozna mela cas. Sestricka mi davaa vybrat az do ctvrtka vzdy mela jeden termn dene pro me.Tak mozno by meli cas u ni drive.Zkus jatenkrat rekla, ze mi na Dr. nezalezi a bylo to hned jk se uvolnilo mistecko komukoliv. Takhle kdyz povis ke komu tak halt cekas nooo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
25.5.14 15:17

@luciekal Muzes tam jit bud kvuli genetice nebo IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
25.5.14 16:26

@AZzuzka Dneska je zas krasne :lol: Pokud se nepletu, zdravim na Zizkov ze Zizkova :lol: To vis, pocitam, v kolikatem tydnu jsem mohla byt, je to na palici. A bolesti mam porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
25.5.14 16:33

@KamisB ja chodim do trombocentra byla jsem tam v 5tt rekla me doktorka, ze odbery jsou ok a ze mi injekce neda.kdyz jsem ji rikala ze to radsi snesu nez potratit jako sestra Rekla me te je mezi nebem a zemi. dalsi kontroly jsem se jiz nedockala.

Moje sestra dvakrat potratila diky leidenske 1*v 6m a pak si pichala a porodila sice predcasne.diky tomu me testovali a prisli na to.
Muj gynekolog me rekl ze mohla mit podil LM. v patek tam jdu tak uvidim co me reknou.po obou revizich jsem si pichala fraxik 10dni.
Otehotnela jsem prirozene Na 1.pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
25.5.14 18:00

@Pavlix Je nadherne, ale vubec si nemuzu zvyknout… je to vzdy takovy skok, minuly tyden to bylo na zimni bundu a ted je to na upal! Ja taky pocitam… a rikam si ze jsem takhle taky mohla vozit a tak… Dnes je to presne 11mesicu od revize!

Příspěvek upraven 25.05.14 v 19:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
25.5.14 18:01

@luciekal -já jsem po 2 těhotenství, která dobře nedopadla a našli mi jen zvýšený d-dimery a tak pro jistotu clexan nasadili hned při istimulaci u IVF. (ale byla jsem na hematologii na smíchově, oni sami d-dimery v rozboru nemají)
Snad to teď už doklepu, možná bych se na to zeptala na gyndě, i tam Ti ty injekce můžou předepsat. Jinak při IVF se podle mě tyhle injekce heparínu dávají automaticky, pokud máš nějakou mutaci krevní.
Tak si zkus do gennetu zavolat a zeptej se za to nic nedáš. A pokud si zvolíš konzultaci ke komukoliv tak by jsi ani nemusela moc dlouho čekat. I když před létem je to tam trochu volnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
25.5.14 18:04

@luciekal - ale teda to je přístup v tom t. centrum…upřímně bych tam asi už nechodila a zkusila se objednat jinam a probrat to s někým jiným i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
25.5.14 18:08

@AZzuzka Vidis,to jsme mohly vozit spolu, ja rok od mimodelozniho. Tak to dnesni datum zvladni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
25.5.14 18:10

@diegonik No mi na tebe zitra myslime :hug:! Ja jsem ted desne lina cvicit a tak… ale jak uz se zacinaji odhazovat vrsky, tak bych mela zacit trosku neco delat :P!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
25.5.14 18:13

@jahoda 2 Skoda, kdyby to bylo kratsi tak bych se nejak zdrzela, ale takhle… fofruju vzdycky jak blazen do prace! No jsem zvedava co tam s nami udelaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
25.5.14 18:15

@Pavlix Tak treba jeste budeme :-). Snazim se na to moc nemyslet, ale 25asi uz nikdy nezapomenu:-(… Ale fakt verim a doufam ze bude lepe:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
25.5.14 21:42

@KamisB tohle je jediné trombo centrum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.