Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, omlouvám se, že vám vstupuju do rozjeté diskuze, ale budu ráda za vaši radu - dnes mi Dr. dal žádanku pro mužíčka na spermiogram do Gennetu. Chci se zeptat, jestli jste tam mužíčky na tuto záležitost posílaly taky, nebo máte nějaký zkušenosti s jinýma CAR v Praze… Díky (jsem v této oblasti úplný nováček a vlastně ani nevím, jestli se mi tam podaří mužíčka „dostat“… )
![]()
@Janice78 Ale jo…neboj. Mistnost super, muze i vbrat mezi koupenou a mistnosti. Sestricky jsou fajn, vse uazi de co je a co maji udelat pred a po. ![]()
@jahoda 2 A byla jsi tam s mužíčkem jako doprovod?
Nebo tam šel sám a prostě to tam vyřídil?… Jsem z toho celá nervózní
![]()
@Janice78 Nu ja tam sla s nim.On to chtel, ale pak byl z toho tam nervozni, az jsem se musla zavrit za dvere a pockat za dverma.
Jinac muzes normalne pockat i na chodbe na sedackach. a vpoho.Ale do Gennetu jsme sli spolu. ![]()
@Janice78 Nu musi tochtit. Ale jedine co smite pouzivat jsou umyte ruce(nesmi prijit do kontaktu s nicim co by mohlo kontaminovat sperma(tr. sliny).
Tak tenhle kocarek je super. http://kocarky.detske-kocarky.eu/…w-white.html
@hipisek84 Ahojky. Máš ještě to místo v Gennetu? Beru ho všemi deseti, jsem až na konec srpna
. A co vy, vám se zadařilo? ![]()
@jahoda 2 Ahojky. Děkuju moc, že na mě takhle myslíš, jsi úžasná
. Dnes jsem byla v tom Gennetu a odpovídáme jejich profilu. Manželovi by se to líbilo, ale já se tam vůbec necítila. Ani ten doktor mi nepadl do oka, tak bych raději ten Gennet.
@jahoda 2 A jakpak se dnes máš? tady bude hrozná buřina, tak mě bolí hlava. Zítra se dozvíš, jestli budeš moct stimulovat na dovče? a co ty polypy, odešli?
@jahoda 2 píše:
@Janice78 Nu musi tochtit. Ale jedine co smite pouzivat jsou umyte ruce(nesmi prijit do kontaktu s nicim co by mohlo kontaminovat sperma(tr. sliny).
Tak tohle mě fakt pobavilo
![]()
@Janice78 Ahojky. Jsem tu také nováček, tak Ti neporadím. Jen manžel, co byl na spermio to mohl vykonat normalně doma. Jen to tam musel dovést do 60 min. při tělesné teplotě a v temnu. No tak strčil zkumavku za kalhoty, sedl do auta a vyrazil.
Jestli to máte poblíž, myslím, že by to šlo také dohodnout.
@jahoda 2 Jj mě už se to motá
. Doktor byl takový nesympatický, ale manželovi se líbí, že tím máme pokus navíc, a pokud by se nezadařilo, máme ještě všechny 4 IVF a naví je to zdarma. Jenže stejně příští měsíc, kdy bych měla být stimulována jsem na dovče.
@diegonik Jojo zitra mi povi, zda to odeslo s ms a pokud ne tak HSK.No a pak jsem koukala nooo mozna pokud by ji udelaly ted.Tak bych mohla jit na IVF a hned pak na dovcu. Pokud ne musela bych stimulovat na konci dovci. Nuu…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď