Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@AZzuzka jo a čoveče tu HSK dělají v Gennetu, ale jen diagnostickou. Říkala, že by mi to mohla udělat, ale že má jen ten diagnostický ne operativní přístroj a že by se jukla ano je tam a musela by tam hrábnout kyretou poslepu a to, že raději ne, že by nemusela vzít vše a někde by vzala třeba víc a to ne.To jo s tím souhlasím..Že raději operační přístroj.
@jahoda 2 Ja vim ze jdes na HSKL, jen jsem to blbe napsala, jsem trubka
! Na kontrulu se chodi na normalni gyndu, ale urco zavolej i do G. aby jste se domluvili co a jak a eventuelne zacli stimulovat! Ja byla tyden doma po laparce, ta HSK snad nebude tak hrozne! A to tam, na tu Bulovku musis zitra osobne a to ti rovnou udelaji predoperacni?! To jim musel nekdo vypadnout, protoze se vetsinou ceka dele!
Příspěvek upraven 27.05.14 v 18:24
@jahoda 2 píše:
@AZzuzka jo a čoveče tu HSK dělají v Gennetu, ale jen diagnostickou. Říkala, že by mi to mohla udělat, ale že má jen ten diagnostický ne operativní přístroj a že by se jukla ano je tam a musela by tam hrábnout kyretou poslepu a to, že raději ne, že by nemusela vzít vše a někde by vzala třeba víc a to ne.To jo s tím souhlasím..Že raději operační přístroj.
Aha, no tak to jo, bys musela 2× pod narkozu… Kdyz uz, tak at to rovnou daji pryc! Bulovka ma pry dobrou gyndu… Vecer te pusti domu?
@jahoda 2 píše:
@AZzuzka ve čtvrtek? To bude uz 18mm velký.
Jj, asi by ve ctvrtek byla injekce a IUI by byla v sobotu! Kolik ma mit folikl pri uvolneni, nevis?!
Příspěvek upraven 27.05.14 v 18:25
@AZzuzka paní říkala, že za 500,–Kč udělají předoperační oni. Jinač zákrok ano hned ve čtvrtek či pátek. Nu jenže muj gyndař o tomto vůbec neví
jelikož mi tam neposílá on, ale Dr. Vykysalá
.
@AZzuzka Nu já ovulovala už i při 16mm až 24mm a jednou při 3 a 4cm. ![]()
@AZzuzka jojo kvuli té narkóze budu teď jen na HSK a pak 12 dní po na OPU.
@jahoda 2 Az budes po zakroku, tak gyndarce zavolas a oni ti reknou kdy mas prijit na kontrolu! Ale asi i v te nemocnici ti reknou jak mas postupovat!
@jahoda 2 Je supr ze ti udelaji to predoperacni, ze se to kvuli tomu nezdrzi! A co v praci, jak to berou ze budes „nemocna“
@AZzuzka je jim to fuk, tak kdybych byla až do mimi tek mi to neva.
aspoň bych měla klid a nenastydla bych v klimošce a nestresovala bych se.
@AZzuzka Vím nooooooo to bych se moc flákala…
Jenže platit za první 3 dny 1500,– každý měsíc se mi moc nechce.
@jahoda 2 píše:
@AZzuzka je jim to fuk, tak kdybych byla až do mimi tek mi to neva.![]()
![]()
aspoň bych měla klid a nenastydla bych v klimošce a nestresovala bych se.
U me v praci by asi moc radi nebyli… Je nas tam malo a tak… Opruz!
@jahoda 2 píše:
@AZzuzka Vím nooooooo to bych se moc flákala…Jenže platit za první 3 dny 1500,– každý měsíc se mi moc nechce.
Za co by si platila? Moc to ted nechapu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď