Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@AZzuzka Uz jsem zaplatila 3000,–kc. Nuu nelibilo se mi tam hlavne prostredi tedy, ale za okynkem byla zenska a ta byla taak neprijemna.Ze jsem se otocila a sla. Zapusobila taky vzpominka z detstvi na infekci odd.Tady jsu moc mili a jsou to hidne sestricky a Dr..:-) ![]()
@jahoda 2 Tak at ti to rychle utece a jsi v pohodě! Myslim ze neni duvod te tam drzet do soboty… to uz budes urco doma! 3000je hukot, ale aspon se tam citis dobre (v ramci moznosti)! To jsi na nejakem nadstandartu?
@Pavlix No na neco to vsest musi
! A driv si mela nejake gynekologické problemy? Ja treba ne, jsem 10let brala antikoncepci a tim jsem to asi nevedomky drzela na uzde!
Ahoj holky. Tak mi v patek prisla pomerne silna MS, ale v nedeli hned skoncila (Mivam ji 6 dni) a dnes rano me zacalo bolet bricho, jak kdybych to mela zase dostat.
Nemate nekdo podobnou zkusenost nebo nevite, cim by to mohlo byt? ![]()
@AZzuzka to jsme to mely stejne, taky jsem brala mnoho let antikonc.Mela jsem jen bolestivou a silnou Ms.
@diegonik @AZzuzka @Pavlix Ahoj zdravim mezi zivimi.
Mam hlad, ze by clovek pad.Hruza.Jojo jsem na nadstandardu od vcera dve odedneska sama. Jinak ok.Fakt nesrovnatelny.
@jahoda 2
Tak jak jsi dopadla?! Uz mas nejakou vyslednou zpravu?
Info z dnesni navstevy Gennetu… pry tam mam krasneho fesaka(folik) 16mm, takte v sobotu pregnyl a v pondeli IUI (bude delat Vykysala) a zase cekani! Tak v pondeli drzte palce! Dneska se mi zdalo o miminech, tak jsem koukla do snare a pry me ceka radostna udalost… tak uvidime ![]()
@diegonik Ahojky, no ja mela jednou MS asi 8dni, tyden pauzu a zas 8dni MS! Kdyz jsem to rikala doktorce, tak mi rekla ze se to muze stat, a stoji za tim spousty faktoru… stres, strava… Tak si vyber, to je odpoved, co?
! Co ta studie, zacnete? A eventuelne kdy?
Příspěvek upraven 29.05.14 v 18:37
@Pavlix Takze se ti to rozjelo vsechno az po vysazeni HA!? Nejlepší je kdyz se me doktori ptaji jaky jsem mela cyklus pred HA… to fakt nevim kdyz jsem ji brala od 16 ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.