Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@AZzuzka - já bych to taky zkusila aspoň 3×…ale taky záleží na kvalitě spermiek. Drž se…ono pokud nejsi třeba vnitřně na IVF připravená tak IUI je dobrá volba…můžeš jít mystlím 6× za rok.
@KamisB díky moc
, tobě držím pěsti ať ti vše dobře dopadne a brzy chováš prcka ![]()
@Lory8 - děkuji, počítám že nejdýl 4.7. by to mohlo být. Možná o pár dní dřív.
Podle doktora to bude v týdnu o 30.6. pokud nebude chtít jít ven dřív nebo mě něco nezačne někde extra bolet.
@Lory8 - jj už jo, skoro všechno hotové…příští týden douklidit věci do skříně a znovu se pokusit sednat něco na plyšáky.
a snad to bude už vše…ještě mi pak kamarádka přiveze přebalovák a snad monitor dechu a Adámek bude moct ven ![]()
@jahoda 2 aha…to bude asi tim tvym tabletem…tak ja tam zkusim tu diskuzi zalozit…
@KamisB ty 4tis. jsou za kryokonzervaci 3tis. + 1tis. za to rocni uchovani, co se plati vzdycky…ta lepsi metoda je vitrifikace (superrychle mrazeni) a ta stoji 6tis. + 1tis. za rocni uchovani…
pokud jsou penizky, tak je stopro lepsi priplatit si za vitrifikaci, tam je skoro 99% uspesnost rozmrazeni v poradku, kryokonzervace ma 85%, sem tam se tam ta embryjka holt dobre nerozmrazi:(
@KamisB Ahoj.Mam doma papiry.Pisi kriokonzervace 3000,–+1000,–rocni popl ;nebo Vitrifikace 6000,–+1000,–roc.popl.
Jenze jsme domluveny s muzem, ze kdyz do toho pujdem tak ze si to budu platit sama, a ze on pk bude platit vybavu a tak.
No to jsem zvedava.
![]()
@AZzuzka Do tretice vseho dobryho.Nu vis, kdyz ja cely ty 3roky cekam na to az pujdeme do CAR a budeme mit IVF. Puvodne, jsem pocitala tez nejprve se 6IUI a pak sIVF.Ale to jsem si nemyslela, ze po vyndani polypu v cervnu mynuly ok z delohy a v dreznu tenhle rok z del. hrdla, jsem vporadku a bude to byt. Jenze potom co jsem mela znovu ten polyp 2×, co musel ven tak hned IVF.Nuu tak jsme si rekly, ze IUI bude v mezicasech kdyz nebude na Ket ci IVF.Nuu jlikoz na dalsi pokus hned tak zase nebude.
![]()
@KamisB Juuu ja bych mela mit 29.6.-1.7. OPU.
Pokud doprcic nebude angyna.
@AZzuzka uz mam tu rymu taky. V patek jsem prisla pozdeji do prace a fucelo to tam jako na sibiri. Takze ted mi pali ryma na mandli. ![]()
@veveruse78 A kolik se plati za to kdyz se nerozmrai dobre? A jak to mrazi na davky nebo najednou a zdytek zase mrazi?
![]()
@jahoda 2 - teď už se snad mrazí jen po jednom. nevím jestli se platí za rozmražení na kus, ale KET pak myslím vyjde na 5200,–
a s tím mražením…fakt bych raději připlatila…pokud embryjka zbydou.
@KamisB Joo na to nemam.
musela bych si pak vzit pujcku.Coz nechci.
Nu, ale a kdyz se rozmrazi spatne a treba nezbyde tak platis taky tech 5200?Nebo jen nejaky podil?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.