Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@AZzuzka ahojky. No, ja se stala ve stredu tetickou
tak jsme skladali postylku, prali pleny atd. Jinak jsem se venovala manzelovi, dnes mi odletel co ty jak je?
Ahoj holky muzu se k Vam pridat? Ve ctvrtek jsme byli poprve v gennetu a potrebovala bych malinko poradit ![]()
Ahoj já chodím do Gennetu na Letné na genetiku k doktorce Hejtmánkoé a k paní doktorce Brandejské a tu musím jenom chvalit strašně milá dáma. Bohužel to u mě bude asi běh na dlouhou trať, ale tak hlavně aby to přineslo „ovoce“ ![]()
Ahojky. čeká mě laparka v gennetu. chci se zeptat zda jste museli mít sundané gelové nehty? v některých nemocnicích to vadí, v některých ne, tak nevím. nerada bych je kvuli 3h sundávala a pak si nechala zas hned dělat nový. potřebuji je kvuli práci. nebo jestli stačí když budu mít bez gelu jen ukazováček. ten mám sundaný po ulomení a čekám až doroste.
díky šárka
Myslim si ze to nevadi, ja tam podstupovala pod narkozou punkci vajicek a nic proti gel. nehtum nemeli ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky. čeká mě laparka v gennetu. chci se zeptat zda jste museli mít sundané gelové nehty? v některých nemocnicích to vadí, v některých ne, tak nevím. nerada bych je kvuli 3h sundávala a pak si nechala zas hned dělat nový. potřebuji je kvuli práci. nebo jestli stačí když budu mít bez gelu jen ukazováček. ten mám sundaný po ulomení a čekám až doroste.díky šárka
Když se něco děje, tak nejlépe to poznají právě na lůžkách a tak stačí aspoň, jeden nehet prostředníček
@Dorotka83 -aha,
no já mám ukazováček,,normální,, bez gelu či laku.to by vadilo?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď