Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3679
20.6.14 17:36

@Pavlix Jsme ve skupine Gennet soukromi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
20.6.14 17:39

@AZzuzka Ja vim :D Jinak ti preju hezky vikend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
20.6.14 20:06

@Pavlix ahoooj. :-) :-) :-) :-) Jak je??? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
20.6.14 20:08

@Pavlix A taky v pondeli. V kolik jdes k Vykysali. :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
21.6.14 23:40

@AZzuzka ahojky. No, ja se stala ve stredu tetickou :dance: tak jsme skladali postylku, prali pleny atd. Jinak jsem se venovala manzelovi, dnes mi odletel co ty jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
22.6.14 00:20

@diegonik ahoj mas odkaz v profylu. :-) vpravo nahore. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2321
22.6.14 20:43

Ahoj holky muzu se k Vam pridat? Ve ctvrtek jsme byli poprve v gennetu a potrebovala bych malinko poradit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
22.6.14 22:08

@Macinkaa Ahoj.Vitej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.6.14 21:02

Ahoj já chodím do Gennetu na Letné na genetiku k doktorce Hejtmánkoé a k paní doktorce Brandejské a tu musím jenom chvalit strašně milá dáma. Bohužel to u mě bude asi běh na dlouhou trať, ale tak hlavně aby to přineslo „ovoce“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
24.6.14 21:24

@Slanec ahoj. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
24.6.14 21:25

@Slanec Drzim palecky.:-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.14 20:10

Ahojky. čeká mě laparka v gennetu. chci se zeptat zda jste museli mít sundané gelové nehty? v některých nemocnicích to vadí, v některých ne, tak nevím. nerada bych je kvuli 3h sundávala a pak si nechala zas hned dělat nový. potřebuji je kvuli práci. nebo jestli stačí když budu mít bez gelu jen ukazováček. ten mám sundaný po ulomení a čekám až doroste.

díky šárka

• Citovat
  • Upravit
1009
2.7.14 20:21

Myslim si ze to nevadi, ja tam podstupovala pod narkozou punkci vajicek a nic proti gel. nehtum nemeli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
2.7.14 21:15
@Anonymní píše:
Ahojky. čeká mě laparka v gennetu. chci se zeptat zda jste museli mít sundané gelové nehty? v některých nemocnicích to vadí, v některých ne, tak nevím. nerada bych je kvuli 3h sundávala a pak si nechala zas hned dělat nový. potřebuji je kvuli práci. nebo jestli stačí když budu mít bez gelu jen ukazováček. ten mám sundaný po ulomení a čekám až doroste.díky šárka

Když se něco děje, tak nejlépe to poznají právě na lůžkách a tak stačí aspoň, jeden nehet prostředníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.14 21:18

@Dorotka83 -aha, :( no já mám ukazováček,,normální,, bez gelu či laku.to by vadilo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.