Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4431
26.2.16 12:26

@MartinaCV Ananas se nakonec našel i zralý, jupí :-)
No a jestli sneseš tchýni, tak si ji pozvi. Já bych třeba nechtěla, aby mi tu uklízela. Ale třeba vyžehlit, umýt okna, proč ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
26.2.16 14:10

@Petruš Z. ahoj, moc ti držím pěsti, ať je to tentokrát to pravé embryjko. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
26.2.16 14:14

@WmarliesW ahoj, taky přeju, ať 2. IUI klapne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
26.2.16 14:16

@Božská ahoj, moc mě mrzí, že se ti to takhle zkomplikovalo a stimulaci ti nakonec stopli. :? Už víš, co budete podnikat dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
26.2.16 14:21

@Mal ahoj :mavam:, to je super, že jsi objednaná k Malíčkové, termín už máš za chvíli. Tak snad se pohnete zase o krok kupředu. ;)
S těma práškama na spaní opatrně, tchán si s nima úplně rozhodil spaní. Mně spolehlivě zabere knížka (kdykoliv během dne), jakmile si ke čtení lehnu, tak přečtu tak 2 stránky a jsem tuhá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
26.2.16 14:26

@MartinaCV My našemu miminku taky říkáme medvídek, podle fotky z ultrazvuku, opravdu tak vypadalo. :D Na úklid se vykašli, nestojí to za to (slovo bažina mě pobavilo, dokážu si to živě představit i u nás, kdyby tu „uklízel“ manžel :roll: ), na úklid bych povolala mamku nebo tchýni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
26.2.16 14:27

Holky díky za podporu. Pořád silně krvácím, ale jsem 2. den MS, předpokládám, že to bude slábnout postupně. Martinko já jsem mutant (MTHFR), proto vyhlížím Clexane. S tím Prednisonem- vím, znám, bylo to zkrácená verze pro imunomodulaci :D. A ten Utrouš- prostě budu chtít po doktorce potom něco, co mi pomůže udržet embryo v děloze. :lol: Jinak já jsem to tentokráte značně podcenila, měla jsem testovat ihned po vynechání MS a mazat na odběr HCG. Chtěla jsem jít na odběr, den po objevení //, ale večer jsem začala krvácet (viním z toho trochu práci a ještě vce sebe). Děsím se toho, že bych měla okamžitě po vynechání MS přestat pracovat, musím to probrat s doktorkou, protože mi to fakt nedělalo dobře, vždy mi z toho začal tlak a bolesti v děloze. Malovala jsem si, jak budu chodit do práce skoro až do porodu a nepřijdu o peníze, jak se po šestineděli vrátím do práce na 1-2 dny v týdnu… achjo. Jsem blbá a blbá a blbá, příště testovat včas a hned letět za doktorkou :roll: Myslím, že tentokrát se mnou nebude Rožníčková hotová během 5ti minut, hodlám jí položit asi tak milion třista otázek :lol: Rozhodně nechci jít do IUI bez imunologie, to vím stoprocentně. Já jsem jí o tom říjnovém pokusu ani neříkala, test byl divný, duch do večera zmizel a s tm jsem začala krvácet. Ani v jednom případně nemám prokázané HCG z krve, otázka je, zda bude brát slabě pozitivní domácí test jako bernou minci. Nicméně já své tělo znám, vnímám, vím jistě, že to tam v obou případech bylo. Tentokrát více, než v říjnu. Pokud to odmítne vzít na vědomí jako velmi brzký konec těhotenství, budu mít důvod říct si o změnu lékařky. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
26.2.16 14:32

@jajinkaq ahoj, slabá a krátká menstruace je špatná. Nám nakonec pomohla čínská medicína a ta s tím pracuje a holky, co to tak měly, tak jim bylinky pomohly upravit menstruaci. Každopádně držím pěsti, ať se zadaří co nejdříve. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
26.2.16 14:39

@jajinkaq - já bych si tipla, že slabá a krátká MS bude značit nízkou sliznici v děloze a tím vlastně skoro „nemožnost“ aby se embryjko zahnízdilo.
Ale nejsem doktor, tohle by chtělo pořešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
26.2.16 14:52

@KamisB To si uplně nemyslm, bšžně krvácm krátce a slabě, tak 4 dny, A sliznice dle uz bývá ok. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.2.16 15:18
@Petruš Z. píše:
@MartinaCV Ananas se nakonec našel i zralý, jupí :-)
No a jestli sneseš tchýni, tak si ji pozvi. Já bych třeba nechtěla, aby mi tu uklízela. Ale třeba vyžehlit, umýt okna, proč ne :mrgreen:

Tady je potřeba udělat už všechno, ležím třetí měsíc.. :roll: Ať přemýšlím jak přemýšlím, nevygruntuju ještě 6-8 měsíců odhadem, takže do té doby tu polezou krokodýly, jestli nezasáhne úklidová četa. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.2.16 15:19
@NikaVero84 píše:
@KamisB To si uplně nemyslm, bšžně krvácm krátce a slabě, tak 4 dny, A sliznice dle uz bývá ok. ;)

Poslední rok jsem mívala menstr. kratší, tak jsem myslela přechod, ale hormonálně ok, nic přechodu nenasvědčovalo a sliznici jsem měla vždy vysokou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.2.16 15:27
@NikaVero84 píše:
Holky díky za podporu. Pořád silně krvácím, ale jsem 2. den MS, předpokládám, že to bude slábnout postupně. Martinko já jsem mutant (MTHFR), proto vyhlížím Clexane. S tím Prednisonem- vím, znám, bylo to zkrácená verze pro imunomodulaci :D. A ten Utrouš- prostě budu chtít po doktorce potom něco, co mi pomůže udržet embryo v děloze. :lol: Jinak já jsem to tentokráte značně podcenila, měla jsem testovat ihned po vynechání MS a mazat na odběr HCG. Chtěla jsem jít na odběr, den po objevení //, ale večer jsem začala krvácet (viním z toho trochu práci a ještě vce sebe). Děsím se toho, že bych měla okamžitě po vynechání MS přestat pracovat, musím to probrat s doktorkou, protože mi to fakt nedělalo dobře, vždy mi z toho začal tlak a bolesti v děloze. Malovala jsem si, jak budu chodit do práce skoro až do porodu a nepřijdu o peníze, jak se po šestineděli vrátím do práce na 1-2 dny v týdnu… achjo. Jsem blbá a blbá a blbá, příště testovat včas a hned letět za doktorkou :roll: Myslím, že tentokrát se mnou nebude Rožníčková hotová během 5ti minut, hodlám jí položit asi tak milion třista otázek :lol: Rozhodně nechci jít do IUI bez imunologie, to vím stoprocentně. Já jsem jí o tom říjnovém pokusu ani neříkala, test byl divný, duch do večera zmizel a s tm jsem začala krvácet. Ani v jednom případně nemám prokázané HCG z krve, otázka je, zda bude brát slabě pozitivní domácí test jako bernou minci. Nicméně já své tělo znám, vnímám, vím jistě, že to tam v obou případech bylo. Tentokrát více, než v říjnu. Pokud to odmítne vzít na vědomí jako velmi brzký konec těhotenství, budu mít důvod říct si o změnu lékařky. :cert:

Tak to jo, to budeš typ na Clexane (teď jsem si vybavila komedii o Homolkách.. „naše máma, to je typ na utopení“ :mrgreen: ) Jarošová mi ho dala už večer před KET, ale další jeho užívání je v rukou Malíčkové. To jsem byla překvapená. Jinak mi Malíčková říkala, že Clexane působí i trochu jako imunomodulant. No a o Utrogestanu řekla, že dle studií zvyšuje 3× šanci na udržení těhu. V Gennetu je Utroš a Clexane automatika - akorát tedy nevím jak u Rožníčkové. S tou prací jsem to měla stejně, ale ono až otěhotníš, tak se to v hlavě přenastaví. Prioritou je udržet dítě v děloze a donosit, mít co nejméně povinností a tlaků. Když se přidají nevolnosti, jsi ráda, že dejcháš a nic nemusíš. Já dělám z postele, dělám tak tři kauzy měsíčně. Mohla bych dělat víc a mít ranec, ale nejdřív to nešlo kvůli :poblion: a teď jsem v takovém přechodovím období, kdy se snažím k něčemu dokopat, ale jak ležím, tak mě neba něco psát v leže, furt na levém boku. Zrovna teď tedy píšu, dělám na kauze, ale musím se nutit. Přitom je tu fronta na další. Prostě se to změnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
26.2.16 15:48
@lachi píše:
@Petruš Z. ahoj, moc ti držím pěsti, ať je to tentokrát to pravé embryjko. :*

Díky moc :hug:
@NikaVero84 já mám průkaz mutace A1298C v genu pro MTHFR v heterozygotním stavu, prý to vlastně nic není, akorát užívám Godasal 1/2 tablety denně od zjištění. Asi už to budu brát pořád na ředění. Horší je prý homozygota. Jinak to nikdo neřeší. Teď jsem se ještě dočetla, že mám detekován polymofirmus v genu pro PAI varianta 4G/5G. K tomu nic nevím.

@MartinaCV prý krokodýli :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
26.2.16 17:24

@MartinaCV já dneska gruntovala, jsem rozjetá, přijedu ti uklidit :-)
@lachi jo,jo, k lékům mám respekt, ale včera i dneska jsem tak nějak docela spala, takže to něja snad zvládnu. Musím hlavně pořídit nějaké zátahy, co nepropustí světlo, máme žaluzie i zátahy, ale sabé.
@NikaVero84 až půjdeš k Malíčkové, půjdeš na lačno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.