Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já kupuji Femibion pře net lekarnacz a tam stojí 279,– Kč. Tady v lékárně stojí 350,– Kč. Přes net kupuji dvojbalení za 549,– Kč. Ten Superfolin stojí na netu stojí 296,– Kč
a Smartfolin ani nemají v nabídce. Ten u nás ani neseženu
Zůstanu u Femibionu. Cena je super.
Femibion je mezi těhu vitamíny TOP a bere se 1× denně, aby to mělo smysl.
@Božská Ještě mě napadla internetová konzultace s MUDr. Machačem, který se věnuje minimálkám ![]()
Ahoj holky, píšete o vitamínech před a v době těhu, já beru 4 měsíce Nosifol a manža 4 měsíce fertilman, co vy na to je to OK?
@Petra Vlad píše:
Ahoj holky, píšete o vitamínech před a v době těhu, já beru 4 měsíce Nosifol a manža 4 měsíce fertilman, co vy na to je to OK?
Nosifol nebo Inofolic je ok, ale jeste bys mela brat vitaminy pro planovani tehu. Treba Femibion 1.
@Petruš Z. moc držím palečky aby ti to klaplo. Mohu se zeptat co máte za imuno problém?
@jajinkaq píše:
@Petruš Z. moc držím palečky aby ti to klaplo. Mohu se zeptat co máte za imuno problém?
My už nemáme žádný problém. Prý je problém v embryu. Proto IVF s PGD. Jinak otěhotním bez problémů. Původně si mysleli, že je to jen imuno problém a to APA syndrom, ale ten už je v pohodě a stejně jsem měla ZT a díky ![]()
@lachi Mohu se tě prosím zeptat kam jste chodili na čínskou medicínu? Ta moje krev je úplně černá a strašně slabá. Dřív jsem měla ms 7 dní a fakt hodně třeba na balík vložek. Teď je to fakt hrůza cca 2-3 vložky.
@KamisB Ahojky moc díky za názor to je přesně to co mě trápí moje sliznice je max 5,5mm. Nechce ani o píď vyrůst.
@Petruš Z. o je moc dobře že Vám udělil PGD a že víte že ebryjka jsou zdravá? Kolik ti jich prošlo po stimulaci vyšetřením?
@jajinkaq mrkni se tady, psala jsem tam kontakt a spoustu dalších informací: https://www.emimino.cz/…nost-241122/
Je jasný, že každý bude „propagovat“ to, co mu nakonec pomohlo, a že každému pomůže něco jiného, ale já za sebe můžu dr. Zhang jen doporučit. A podle toho co píšeš (slabá MS, nízká sliznice), tak by to pro tebe mohla být ta správná cesta. Doktoři v CARu dokáží řešit spoustu problémů, ale pak je taky, dle mého názoru, několik „lékařsky neměřitelných, nezjistitelných“ problémů, jako je například chlad v děloze, nevyživená sliznice, atd. a taky to bohužel hraje zásadní roli. A to čínská medicína dokáže vyřešit. ![]()
@lachi Ahoj hned v pondělí se k ní objednám děkuji za radu a za pomoc. Jak se jinak dneska máš?
@Petra Vlad píše:
Podivej se jeste na produkt Fertiprona. Je to novy cesky produkt, obsahuje 2g inositolu stejne jako nosifol a jeste nastepenou listovku. A pochopitelne radu dalsich vitaminu. Mesicni davka stoji cca 250 Kc, ja brala nosifol a Femibion, mesicne za cca 700Kc. Ve skutecnosti mne ten Femibion neprijde jako top, obsahuje pouze vitaminy skupiny B, nic moc navic, zadny vapnik, horcik, tedy zasadni mineraly v tehotenstvi. Pri planovani druhatka tu Fertipronu urcite vyzkousim.
@jajinkaq nemáš vůbec zač, přeju, ať ti to pomůže. ![]()
Já se mám dobře, dneska jsme byli na oslavě narozenin neteře, tak to bylo moc príma. Jsou jí 4, je to taková malá neposeda a člověk se s ní fakt nenudí. ![]()
@jajinkaq píše:
@Petruš Z. o je moc dobře že Vám udělil PGD a že víte že ebryjka jsou zdravá? Kolik ti jich prošlo po stimulaci vyšetřením?
Ale bohužel to neznamená úspěch. První KET se nepovedl. Před druhým jsem před nedávnem navštívila čínského léčitele a ten právě mluvil o mé děloze, která není prokrvená a tím pádem není ani vyživená
jak píše lachi. Jinak nám zbylo na otestování 6 embryí. Bohužel z těch 6 se jim povedlo odebrat pouze u 3 dostatečný vzorek. Tohle bylo pro mě nejhorší, že se jim to prostě nepovedlo, ale bohužel nějaký procento tam je, ale u nás vyšlo šílený procento
jedno z těch 3 bylo špatné. Ta zbylá embrya, kdy nemůžou prokázat tu nezávadnost jsou jinak skvělé kvality, takže jsme je zatím nechali u ledu. Uvidíme no. Stále věřím, že tenhle KET vyjde. Už „jen“ 12 dní do testu ![]()
Jinak přesně jak psala lachi jsou věci, které se nedají změřit a o tom mě hodně přesvědčil ten léčitel. Řekl mi, že věří tomu, že by mi během 2-3 měsíců akupunkturou a čínskými bylinkami tak prokrvil a rozpumpoval dělohu, že bez problémů donosím. A já mu s tou dělohou věřím, protože ve zprávě z HSK vyloženě mám, že děloha je bledá. Ale mě nenapadlo se na to zeptat, protože všichni mi řekli, že to dopadlo výborně a v děloze je vše v pořádku ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď