Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4431
27.2.16 09:18

Já kupuji Femibion pře net lekarnacz a tam stojí 279,– Kč. Tady v lékárně stojí 350,– Kč. Přes net kupuji dvojbalení za 549,– Kč. Ten Superfolin stojí na netu stojí 296,– Kč :nevim: a Smartfolin ani nemají v nabídce. Ten u nás ani neseženu :nevim: Zůstanu u Femibionu. Cena je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.2.16 09:23

Femibion je mezi těhu vitamíny TOP a bere se 1× denně, aby to mělo smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.2.16 09:25

@Božská Ještě mě napadla internetová konzultace s MUDr. Machačem, který se věnuje minimálkám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
27.2.16 16:04

Ahoj holky, píšete o vitamínech před a v době těhu, já beru 4 měsíce Nosifol a manža 4 měsíce fertilman, co vy na to je to OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.2.16 16:24
@Petra Vlad píše:
Ahoj holky, píšete o vitamínech před a v době těhu, já beru 4 měsíce Nosifol a manža 4 měsíce fertilman, co vy na to je to OK?

Nosifol nebo Inofolic je ok, ale jeste bys mela brat vitaminy pro planovani tehu. Treba Femibion 1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
27.2.16 16:31

@Petruš Z. moc držím palečky aby ti to klaplo. Mohu se zeptat co máte za imuno problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
27.2.16 16:34
@jajinkaq píše:
@Petruš Z. moc držím palečky aby ti to klaplo. Mohu se zeptat co máte za imuno problém?

My už nemáme žádný problém. Prý je problém v embryu. Proto IVF s PGD. Jinak otěhotním bez problémů. Původně si mysleli, že je to jen imuno problém a to APA syndrom, ale ten už je v pohodě a stejně jsem měla ZT a díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
27.2.16 16:36

@lachi Mohu se tě prosím zeptat kam jste chodili na čínskou medicínu? Ta moje krev je úplně černá a strašně slabá. Dřív jsem měla ms 7 dní a fakt hodně třeba na balík vložek. Teď je to fakt hrůza cca 2-3 vložky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
27.2.16 16:54

@KamisB Ahojky moc díky za názor to je přesně to co mě trápí moje sliznice je max 5,5mm. Nechce ani o píď vyrůst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
27.2.16 17:30

@Petruš Z. o je moc dobře že Vám udělil PGD a že víte že ebryjka jsou zdravá? Kolik ti jich prošlo po stimulaci vyšetřením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
27.2.16 20:10

@jajinkaq mrkni se tady, psala jsem tam kontakt a spoustu dalších informací: https://www.emimino.cz/…nost-241122/

Je jasný, že každý bude „propagovat“ to, co mu nakonec pomohlo, a že každému pomůže něco jiného, ale já za sebe můžu dr. Zhang jen doporučit. A podle toho co píšeš (slabá MS, nízká sliznice), tak by to pro tebe mohla být ta správná cesta. Doktoři v CARu dokáží řešit spoustu problémů, ale pak je taky, dle mého názoru, několik „lékařsky neměřitelných, nezjistitelných“ problémů, jako je například chlad v děloze, nevyživená sliznice, atd. a taky to bohužel hraje zásadní roli. A to čínská medicína dokáže vyřešit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
27.2.16 20:29

@lachi Ahoj hned v pondělí se k ní objednám děkuji za radu a za pomoc. Jak se jinak dneska máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31009
27.2.16 20:39
@Petra Vlad píše:
Ahoj holky, píšete o vitamínech před a v době těhu, já beru 4 měsíce Nosifol a manža 4 měsíce fertilman, co vy na to je to OK?

Podivej se jeste na produkt Fertiprona. Je to novy cesky produkt, obsahuje 2g inositolu stejne jako nosifol a jeste nastepenou listovku. A pochopitelne radu dalsich vitaminu. Mesicni davka stoji cca 250 Kc, ja brala nosifol a Femibion, mesicne za cca 700Kc. Ve skutecnosti mne ten Femibion neprijde jako top, obsahuje pouze vitaminy skupiny B, nic moc navic, zadny vapnik, horcik, tedy zasadni mineraly v tehotenstvi. Pri planovani druhatka tu Fertipronu urcite vyzkousim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
27.2.16 21:20

@jajinkaq nemáš vůbec zač, přeju, ať ti to pomůže. :kytka:
Já se mám dobře, dneska jsme byli na oslavě narozenin neteře, tak to bylo moc príma. Jsou jí 4, je to taková malá neposeda a člověk se s ní fakt nenudí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
27.2.16 21:53
@jajinkaq píše:
@Petruš Z. o je moc dobře že Vám udělil PGD a že víte že ebryjka jsou zdravá? Kolik ti jich prošlo po stimulaci vyšetřením?

Ale bohužel to neznamená úspěch. První KET se nepovedl. Před druhým jsem před nedávnem navštívila čínského léčitele a ten právě mluvil o mé děloze, která není prokrvená a tím pádem není ani vyživená :nevim: jak píše lachi. Jinak nám zbylo na otestování 6 embryí. Bohužel z těch 6 se jim povedlo odebrat pouze u 3 dostatečný vzorek. Tohle bylo pro mě nejhorší, že se jim to prostě nepovedlo, ale bohužel nějaký procento tam je, ale u nás vyšlo šílený procento :( jedno z těch 3 bylo špatné. Ta zbylá embrya, kdy nemůžou prokázat tu nezávadnost jsou jinak skvělé kvality, takže jsme je zatím nechali u ledu. Uvidíme no. Stále věřím, že tenhle KET vyjde. Už „jen“ 12 dní do testu ;)
Jinak přesně jak psala lachi jsou věci, které se nedají změřit a o tom mě hodně přesvědčil ten léčitel. Řekl mi, že věří tomu, že by mi během 2-3 měsíců akupunkturou a čínskými bylinkami tak prokrvil a rozpumpoval dělohu, že bez problémů donosím. A já mu s tou dělohou věřím, protože ve zprávě z HSK vyloženě mám, že děloha je bledá. Ale mě nenapadlo se na to zeptat, protože všichni mi řekli, že to dopadlo výborně a v děloze je vše v pořádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.