Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
833
11.7.16 14:54

Se priznam, ze uplne na zacatku jsem byla trochu rozmrzela, ze se tu neprobira jenom snazeni v gennetu. ale cim vic tady tehotnite a rodite, tak tim mi to prijde lepsi :mrgreen: clovek si aspon pocte o radostech a tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
11.7.16 14:55

@Lenkýs Tak ať MS brzy dorazí, ať se můžete vrhnout do boje, do vítězného boje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
11.7.16 15:00
@Petruš Z. píše:
@lachi To jsi hezky napsala, že ještě musíš ke kadeřnici :-) Doufám, že se ti vyvolávání vyhne. Já myslela, že se nechává 14 dní přenášet? A ono je to asi všude jiný. Já u sebe doufám, že neskončím v nemocnici jako se synem, i když na druhou stranu, co nadělám. Hlavně když vše dopadne dobře. Jsem smířená se vším, hlavně ať je Anička zdravá ;) U nás se má dnes kazit počasí a pamatuji se, když jsem ležela na rizikovém, tak kdykoliv přišly bouřky, tak byl rachot. Všechny chtěly najednou rodit a já doufala, že mě nestrhnou sebou :lol: Držím palce, ať ti kadeřnice vyjde a malá se pak rozhodne vykouknout ven.

Taky jsem myslela, že se nechává přenášet 14 dní, ale tady v porodnici nechávají jen týden, říkali to i na přípravném kurzu. Taky jsem smířená i s vyvoláváním, jen když bude holčička zdravá. Tak na bouřky, co mají přijít, jsem moooc zvědavá. Prý nestrhnou sebou… :lol: :lol:
Díky za držení palců. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
11.7.16 15:02

@Marcella01 Jojo, kadeřnici už fakt potřebuju. :lol: Ale pak už to klidně může vypuknout.
Díky, brala bych to tak rychlé, jako jsi to měla ty. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
11.7.16 15:05

@marijan Tak to je dobře. Já jsem si chtěla najít diskuzi, kam bych se vetřela dle TP, abych to tu neplevelila, ale zrovna skupinka s mým termínem mě moc neoslovila, tak to plevelím trochu tady. :oops:

Co pití bylinek od Zhang? Už sis trochu zvykla na chuť? Mně to dělalo problém první dny a pak si člověk zvykne i na ten fujtajbl. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
11.7.16 15:09
@lachi píše:
@marijan Tak to je dobře. Já jsem si chtěla najít diskuzi, kam bych se vetřela dle TP, abych to tu neplevelila, ale zrovna skupinka s mým termínem mě moc neoslovila, tak to plevelím trochu tady. :oops:Co pití bylinek od Zhang? Už sis trochu zvykla na chuť? Mně to dělalo problém první dny a pak si člověk zvykne i na ten fujtajbl. :lol:

to je jasny, chapu :)

no prosim te, ted jsem uplne vytocena. pry objednejte se po mesici, volam, abych se objednala a pani doktorka ma cervenec srpen dovolenou. coz samozrejme chapu, ze je taky jenom clovek a musi si vzit volno, ale proc teda berou lidi pred zacatkem dovoleny, kdyz musi vedet, ze budou po mesici potrebovat kontrolu a bylinky, to fakt nevim :nevim: co se tyce piti… noooo, nejdriv jsem malem hodila savli jeste pred pitim, posleze cca v pulce, predposledne po dopiti a dnes, dnes se mi nezvedl zaludek :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
12.7.16 08:06

@Petruš Z. Cauky, no je to docela narocne, zvlast jak bylo ted to horko, doma jsme meli 29st., fuj..maly nechtel vubec spat, cely den po ruznu proplakal..no snad uz dneska bude lip…ale jinak se nam dari dobre :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
12.7.16 08:11

@Marcella01 nejnarocnejsich bylo asi prvnich 14 dni :) do toho poporodni hormony, furt me neco dojimalo a brecela jsem, no masakr :mrgreen: ale ted uz je to docela dobry…jen bojujeme s kojenim, mela jsem zanet prsu, snizila se mi pak laktace a ted to nemuzeme rozjet…tak musime dokrmovat. Uvidime, zatim se snazim porad kojit.
Jen v tom vedru jsem uz moc nevedela, co s malym…prikladala jsem kazdou chvili, aby nemel zizen, venku se moc byt nedalo, tady mi zase nespal, aspon vecerni koupel mu udelala dobre…no snad uz dneska bude lip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
12.7.16 08:53

@marijan Tak to je blbé, ale taky chápu, že i paní doktorka potřebuje dovolenou. Tak tě objednali k někomu jinému? Buď ale ráda, že už máš bylinky, na první konzultaci půjdeš k někomu jinému a na další už zase k dr. Zhang.
Já myslela, že vyklopím první odvar, pak jsem asi 3 dny bojovala a pak už jsem si zvykla, pomohlo mi, zapíjet to pomerančovým džusem. Tak ať si taky brzy zvykneš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
12.7.16 08:57

@veveruse78 ahoj, :mavam: to věřím, že je to náročné, ale neboj, bude to už jen lepší a lepší. (Jsem zvědavá na sebe) Já jsem šťastná jako blecha, že se ochladilo, snad to vydrží. Přeju, aby se ti kojení zase rozjelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
12.7.16 09:18

@veveruse78 jj, to vše vedro bylo hodně náročné, malý chtěl být taky pořád u prsou, přestože ještě mléko ani nemám, a doufám, že se mi udělá, tak je taky nejraději přisaty…ale mají nárok, když jsou to takový malinkaty miminecka…teď už snad bude líp :palec:

Hormony říkáš? :mrgreen: já musím zaklepat, že zatím dobrý, nebrecim, dojimam se jen nad prckem, jinak ok…tak jsem na sebe zvědavá za pár dnů, teď si furt přijdu jak prastena palici, tak možná proto ještě ten relativni klid a pohoda :mrgreen:

Tak se držte a užívejte co nejvíc sebe navzájem :hug: :mavam: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
12.7.16 11:25
@veveruse78 píše:
@Petruš Z. Cauky, no je to docela narocne, zvlast jak bylo ted to horko, doma jsme meli 29st., fuj..maly nechtel vubec spat, cely den po ruznu proplakal..no snad uz dneska bude lip…ale jinak se nam dari dobre :mavam:

Tak to jste měli dobrý hic a ještě doma :roll: Syn se narodil taky v létě a to byly tropy šílený. Ven jsme chodili až ve 21 hod. A pak se mu i zapařila prdka, tak jsme museli větrat. No taky nic moc. Si člověk nevybere, kdy rodit ;) U nás už je dnes o hodně lépe, tak snad bude tedy i u vás.
Ten zánět v prsu mi mrzí. Syn byl předčasně narozený + problémy, takže jsem znala spíš jen odsávačku. To byl masakr, ale zánět nikdy nebyl. No a na rozkojení prý pomáhá lehnout si s prckem tak na dva dny do postele a jen se věnovat sami sobě. Max. si odběhnout na wc. I jídlo do postele. Aby kdykoliv Štěpánek chtěl, měl mlíkárnu u sebe :-) a homeopatika k tomu. Věřím, že se to zase rozjede. Hlavně žádný stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
12.7.16 11:27

@Marcella01 Tak tobě se uvolňují jen ty dobrý spokojený hormony ;) Super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
12.7.16 11:46

Hyfosy

Ahoj holky, tak jdu z hyfosy.Asi nic nevydrzim, ale pro me desnej zazitek. Malem jsme to nedokoncili.Mudr. rikal, ze mam zuzenej vchod pres cipek, takze jednak zavedeni katetru hnus a druhak jak tam tlacili tu penu, to sem teda fakt nedavala. Krvacim vic nez pri ms. Bricho me ale skoro ted uz neboli.To jsem fakt tak mekka? :roll:

Příspěvek upraven 12.07.16 v 13:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
12.7.16 13:49
@MartinaCV píše:
Takhle se chce naše mimi fotit při ultrazvuku, celá maminka :mrgreen:

To je stejně věc, co už ta technika dokáže…je hezounká, zrovna dneska jsem si prohlížela fotky na recepci v Gennetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.