Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2248
12.7.16 13:56
@MartinaCV píše:
ahoj, já taky měla Estrahexal, nakonec jsem byla ráda, že mám jistotu, že nedochází k výkyvům a vysadilo se to až funkci převzala placenta.Dr. Jarošová jde víc na jistotu a transferuje v cyklu s hormony bez ovulace.

mě napsala Estofem, připadala mi tak.. Jako Brandejská je super, ale tahle mi vše vysvětlila a říkala že se to mělo řešit dávno, že mi to Brandejská akorát zbytečně posouvala a já jezdila zbytečně.. Musela si napsat upomínky do telefonu abych si je sbalila na dovču, malýho si bere babi na prázdniny takže my si dáme slovenskou turistiku..bude to bájo když mi mrcha poteče proudem :-D no nějak mi to letos nevychází, takže věřím že výjde aspoň mimís..jak se vrátíme, bude snad hned akce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
12.7.16 13:57
@MartinaCV píše:
Takhle se chce naše mimi fotit při ultrazvuku, celá maminka :mrgreen:

super foto :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
12.7.16 13:58
@Marcella01 píše:
@MartinaCV ahoj, tak já hlásím, že prcek je na světě :mrgreen: kluk jak buk, zatím se z toho snažím vzpamatovat :andel:Holky, užívejte těhotenství, uteklo to strašně rychle, ale všechny ty komplikace stály za to :pankac:

Velká gratulace, hodně zdravíčka oboum :kytka: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
12.7.16 14:01
@Lenkýs píše:
@Petruš Z. jj, já se snad v životě nikdy tak MS nevyhlížela :D Dneska jsem 35. den cyklu a běžně ho mám kolem 28-30 dnů. Měla jsem už i nahlášený první kontrolní UTZ a musela jsem ho dneska zrušit.
Je tady někdo komu vyšlo hned první IVF? Já v něj moc nadějí nevkládám a spíš doufám, že zbude nějaké navíc na KET.

ahoj, nám první vyšlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
12.7.16 20:37

@lachi tak jeste me ani neobjednali :roll: jinak dneska poprvy bez zacpanyho nosu, uz si zvykam! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
12.7.16 20:38

@Kamilaa7 nejsi mekka, nevim proc, ale zareagovala si hur. me to bolivalo behem, ale tak nejak.. jako jo, tlacilo to, ale nic extra. a tesne po jsem byla jak rybicka, takze urcite na to reagujes hur, nez obvykle a nejsi mekka. vyspi se a at je ti co nejlip. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
12.7.16 20:47
@marijan píše:
@Kamilaa7 nejsi mekka, nevim proc, ale zareagovala si hur. me to bolivalo behem, ale tak nejak.. jako jo, tlacilo to, ale nic extra. a tesne po jsem byla jak rybicka, takze urcite na to reagujes hur, nez obvykle a nejsi mekka. vyspi se a at je ti co nejlip. :mavam:

Díky za útěchu. Doktor i sestra se tvářili jak kdyby to tam jinak všichni absolvovali s úsměvem na tvari :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
12.7.16 21:41

@Kamilaa7 Kamčo ja o tom teda ani nevěděla. Ale každa jsme jina a každa jinak snasime zákroky. Prď na to jak se tvářili a odpocin si a zítra bude líp. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1727
13.7.16 01:41
@Kamilaa7 píše:
Ahoj holky, tak jdu z hyfosy.Asi nic nevydrzim, ale pro me desnej zazitek. Malem jsme to nedokoncili.Mudr. rikal, ze mam zuzenej vchod pres cipek, takze jednak zavedeni katetru hnus a druhak jak tam tlacili tu penu, to sem teda fakt nedavala. Krvacim vic nez pri ms. Bricho me ale skoro ted uz neboli.To jsem fakt tak mekka? :roll:Příspěvek upraven 12.07.16 v 13:49

U mně se jim ten katetr tam ani nepodařilo narvat a odešla jsem o litr lehčí se zprávou, že nejdu vyšetřit… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
13.7.16 07:45
@boule76 píše:
U mně se jim ten katetr tam ani nepodařilo narvat a odešla jsem o litr lehčí se zprávou, že nejdu vyšetřit… :oops:

Vsem dekuju za reakci. Proste tomuhle vysetreni nefandime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
13.7.16 08:47

Holky jdu pro radu… MS mi měla dorazit nejpozději v pondělí, sice to už byl 35. den cyklu, ale ovu jsem měla podle testů tento cyklus až 21. den a luteální fázi mám 14 dnů, takže mi to vycházelo na pondělí. Místo toho jsem v pátek začala slabě krvácet, takže jsem manžela poslala do Gennetu pro léky na IVF, které má teď od MS probíhat a objednala jsem se rovnou na kontrolní UTZ. Páteční krvácení k večeru přestalo, přešlo ve špinění… no nic, tak jsem si říkala, že počkám na MS, že určitě další den dorazí. V pondělí jsem v Gennetu zrušila termín UTZ, že MS ještě nedorazila. V pondělí ještě slabé špinění (ale fakt minimální), na testu mini duch (musela jsem s ním na světlo, abych ho vůbec viděla, ale zase se ukázal v limitu). Břicho mě nijak klasicky nebolí jako před MS. A dneska jsem si udělala Mamatest 10 znovu a vykouklo mi v limitu tohle.
Snažíme se 10 let, jednou se nám těhu povedlo přirozeně, ale jak už jsem psala, dopadlo to špatně měsíc před porodem. Ani u mě a ani u manžela nepřišli na příčinu, proč se nedaří otěhotnět, všechny hodnoty naprosto v pořádku.
Prostě se mi nechce věřit, že bych fakt mohla být těhu. Za 2 dny testnu určitě znova, teď by podle mě na utz ještě nebylo pořádně nic vidět.
Ale vidíte tam tu druhou čárku taky, nebo už mi hráblo a mám halucinace??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
13.7.16 09:36
@Lenkýs píše:
Holky jdu pro radu… MS mi měla dorazit nejpozději v pondělí, sice to už byl 35. den cyklu, ale ovu jsem měla podle testů tento cyklus až 21. den a luteální fázi mám 14 dnů, takže mi to vycházelo na pondělí. Místo toho jsem v pátek začala slabě krvácet, takže jsem manžela poslala do Gennetu pro léky na IVF, které má teď od MS probíhat a objednala jsem se rovnou na kontrolní UTZ. Páteční krvácení k večeru přestalo, přešlo ve špinění… no nic, tak jsem si říkala, že počkám na MS, že určitě další den dorazí. V pondělí jsem v Gennetu zrušila termín UTZ, že MS ještě nedorazila. V pondělí ještě slabé špinění (ale fakt minimální), na testu mini duch (musela jsem s ním na světlo, abych ho vůbec viděla, ale zase se ukázal v limitu). Břicho mě nijak klasicky nebolí jako před MS. A dneska jsem si udělala Mamatest 10 znovu a vykouklo mi v limitu tohle.
Snažíme se 10 let, jednou se nám těhu povedlo přirozeně, ale jak už jsem psala, dopadlo to špatně měsíc před porodem. Ani u mě a ani u manžela nepřišli na příčinu, proč se nedaří otěhotnět, všechny hodnoty naprosto v pořádku.
Prostě se mi nechce věřit, že bych fakt mohla být těhu. Za 2 dny testnu určitě znova, teď by podle mě na utz ještě nebylo pořádně nic vidět.
Ale vidíte tam tu druhou čárku taky, nebo už mi hráblo a mám halucinace??? :nevim:

Ahoj:-) Gratuluju!! Je vidět velmi dobře, vídám tu mnohem méně patrné:-) 10 let, panejo…jsi statečná, doufám, že tohle vyjde!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
13.7.16 09:40

@Kamilaa7 Já tomu nechci právě ani věřit, uvidím za 2 dny jestli zesílí. A asi bych se případně pak měla obj. do gennetu na utz, co? Mě se chce pomalu brečet :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
13.7.16 09:45

@Lenkýs Já tam taky vidím krásný //. Tak snad to slabý krvácení byla jen nidace. Prostě se prtě určitě krásně zavrtalo :palec: Já bych asi zavolala svojí gyndr., aby si mě pozvala a určitě bych si zašla do laborky na krev a za dva dny znovu. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
13.7.16 09:49

@Petruš Z. Počkám přes víkend a pak začnu obvolávat dr. Nechci to nějak uspěchat a byt pak zklamaná. Ale takovýhle skluz jsem ještě s MS neměla. Při prvním těhu jsem byla už smířená s tím, že děti mít nebudeme a test jsem dělala vlastně až v 6. týdnu těhu, když mi došlo, že by měla mrcha už vlastně dorazit. No a to mi už vyjela pořádná dálnice.
Je Vás tady spousta snažilek, tak si představte, že vy vám to vyšlo přirozeně… prostě tomu nebudete chtít taky uvěřit :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.