Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
16.7.16 11:59
@Petruš Z. píše:
@MartinaCV Ahoj Marti, koukám, že plány máme hodně podobné :-) Manžel bude mít od pondělí 3 týdny dovolené a tak ho ceká malování ložnice a dětskýho pokoje. Přestavění dětského, protože syn jde v září do školy… ještě že má velký pokoj ;) Pak stavba vestavěné skříně, ale tak jednu už manžel v ložnici postavil, tak snad to nezapomněl. No a pak trošku stěhování ložnice. Už teď je mi ho líto, že mu nemůžu ani pořádně pomoct. Většinou jsem vymalovávala já. Baví mě to. Uklízení po ne, ale to malování jo :mrgreen:

..

Příspěvek upraven 27.02.19 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.7.16 12:05
@Marcella01 píše:
@MartinaCV ahoj Marti, ano, už jsme doma, taky se chystám ti napsat, ale zatím si zvykáme na nějaké fungování, tak ještě není moc prostor…plus jsem se napojila na odsávačku, tak to zas bude další žrout času :mrgreen: chci to aspoň zkusit, i kdyby to k ničemu nebylo, tak ať si to pak nevycitam :hug:To zvládnete, neboj se nic, pořád je ještě čas, ne? Musíš vydržet ještě aspoň 6 týdnů celá! :pankac:

..

Příspěvek upraven 27.02.19 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.7.16 12:06

@Marcella01 Marcel, v jakém dni a týdnu jsi vlastně rodila? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.7.16 12:11

teploměr, vanička

..

Příspěvek upraven 27.02.19 v 21:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
16.7.16 12:22

@Božská Jdu 19.9.Ale tajne doufam, ze do te doby uz budu v tom:) Muzu pak poreferovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
16.7.16 17:22
@MartinaCV píše:
Ahoj Péťo :mavam: No fakt, úplně stejné! A taky ráda maluju :) Teď už nedám nic, už mám vlastně problém někam dojít, do něčeho se vejít a nechce se mi utrácet za další oblečení.. ještě asi si tedy nechám ušít sukni, aby se dala nosit i po porodu, nějakou pod bříško, lehounkou, vlající, maxi.. Ložnici taky potřebujeme vymalovat a přestavět vestavěnou šatnu, chci tam udělat výklenek na sušičku, ale to už do porodu nestihneme, to až bude malá na světě. Prostě zkusíme stihnout co půjde a zbytek holt pak.

:mrgreen: :mrgreen: My těm chlapům dáváme ;) Dnes jsme byli na slavnostech, tak jsem asi 3 hodiny seděla na tvrdé lavici a pak už nějak začalo být i dost horko a já prostě zavelela a jelo se domů. Stačilo mi to. Ale užila jsem si to. Snědla jsem, co se dalo ;)
Taky uděláme, co se dá. Zase ho nechci zničit. Myslím chlapa ;) Já teď dostala tašku těhu věcí, tak půlka mi je, tak jsem skákala dva metry radostí. Ale co budu nosit třeba v říjnu, to fakt nevím. Asi legíny, legíny a pak taky legíny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
16.7.16 17:25

@MartinaCV Jinak já měla odsávačku elektro Medela. Spokojenost. Vaničku obyč a k tomu jsem koupila plastové lehátko nebo se prodává látkové. Když malej seděl, koupila jsem do vany takovou židličku s příchytkama. To se mu moc líbilo ;)
Teploměr. Na neonatologii měří mimčům teplotu jen v podpaždí. Do zadečku nikdy a tak jsem to dělala i doma. Obyč teploměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
16.7.16 17:57

@marijan Tak ať vám jde rekonstrukce hezky od ruky. Rekonstruujete byt nebo dům? S rekonstrukcí je sice spousta starostí a stojí to hodně peněz a občas i nervů, ale s každým pokrokem má člověk obrovskou radost. Víc peněz na kuchyň se určitě bude hodit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
16.7.16 18:02

@Marcella01 @MartinaCV U nás pořád nic. :roll: Naše holčička si asi myslí, že je maminka slon. :lol: Ale už mě to stresuje míň, než před pár dny, celkem jsem se uklidnila, jednou to přijít musí. Vrhla jsem se na knížky, abych zaměstnala mysl, tak jsem zvědavá, kolik jich do porodu ještě přečtu, aby mi ta moje velká knihovna vůbec stačila. :mrgreen:

@Marcella01 Super, že už jste doma! Tak ať se hezky sžijete a nastavíte režim. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
16.7.16 18:08

@Petruš Z. Kdyby nebyly legíny, tak chodím asi nahá. Takže taky nosím legíny, legíny a opět legíny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
16.7.16 19:10
@lachi píše:
@Petruš Z. Kdyby nebyly legíny, tak chodím asi nahá. Takže taky nosím legíny, legíny a opět legíny. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
16.7.16 20:25

Holky, kde kupujete legíny, já bych ted brala nějaký 3/4 a hlavně, aby nebyly průhledný a co k nim? Nějaký delší triko, tuniku?
Mě je pořád nedobře, tak jsem si koupila dneska zázvor a zkusím čaj. Mám i třeba na něco chuť, pak si to připravím a už na to chuť nemám. Ale naštěstí mě teda přestalo chutnat i kafe, takže si dám jen ráno a pak už ne. Ráno mi je většinou nejlíp, odpoledne nejhůř a večer to ujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
16.7.16 20:41

@lachi to je fajn, že seš v klidu.Co budeš číst? Já teď vůbec nemám sílu na čtení, přečtu Ríšánkovi pohádku/teď O ulhaném Josífkovi :-)/ a jsem k. o.,kolikrát usnu dřív, než malej. Mám tedy rozečtenou jednu, ale už moc dlouho :-)
@MartinaCV pandírko pěkný :-)a s přítelem teda fakt zajímavý, romantický a hezký :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
16.7.16 20:50

@Mal ahoj, já mám všechny legíny z HMka (nakupuju přes e-shop), mají i 3/4. A k legínám nosím tílka z Espritu, jsou elastická, takže se hezky přizpůsobí bříšku (i když teď už je mám teda pěkně našponovaný :D ) a přes to delší rozepínací svetr.

Se zázvorem opatrně. Já přestala kafe pít úplně a ani mi nechybí. A když jsem si ho nedávno uvařila, tak jsem si ho (ještě horký) vylila na pupík a do klína. :roll: :lol:
Ať je ti brzy lépe. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
16.7.16 20:57

@Mal V klidu úplně nejsem, ale jsem určitě klidnější. :) Dnes tu byli i naši, takže mě to taky rozptýlilo. Za jeden den jsem přečetla Bábovky od Radky Třeštíkové, nedokázala jsem se od toho odtrhnout. A teď mám rozečtenou Vypravěčku od Jodi Picoultové a zatím taky dobrý. A ještě mě čeká Zmizelá. A doufám, že víc už toho fakt nestihnu přečíst. :D Co máš rozečteno? Po 1. trimestru určitě únava opadne a bude líp. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.