Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2730
26.7.16 11:07

@Martrich to je krásné číslo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
26.7.16 11:08
@Martrich píše:
Jinak Marti, AMH 3,46 to už asi není žádná hitparáda, co? :think: :think:

To je paráda :palec: Já mám nebo měla necelé 3 a pohodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
26.7.16 11:09

@Martrich nebyla jsi u Hulverta spokojena??Mě prostě nejde do hlavy to že po 1IVf semnou nic neudělali a nasadili mi potom stejnou stimulaci…

Holky v čem je lepší dlouhý protokol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
26.7.16 11:10

@Martrich No tak to jsem asi jediná, kterou primářka dost usilovně cpe do IVF. Ale asi mi chce ušetřit peníze, protože už bych jen tak tak stihla pokus na pojišťovnu. Kdy jdeš na IUI? Holky, proč se musí píchat ten Pregnyl? Vždyt dle UTZ se dá odhadnout, kdy bude ovulace. A Pregnyl to vajíčko uvolní PŘESNĚ v nějakou dobu? Nebo je tam rozmezí? Protože jestli rozmezí tak to vím přece dle UTZ taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
26.7.16 11:12
@MartinaCV píše:
Holky, jak vás tu čtu a je vás tu spousta nových.. nedalo mi to a položila jsem Gennetu několik zásadních otázek ohledně stimulací, minimálek, genetiky embryí, selekce embryí, vstupních vyšetření atd. Bude mi odpovězeno asi genetičkou, pak vám sem hodím odpověď. Asi prý ve čtvrtek :mavam:

Děkujeme:-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
26.7.16 11:23

@Kamilaa7 @Romčinka @Petruš Z. tak to jste mě uklidnily, ale škoda, že to neukazuje i na tu kvalitu vajec.
Hulvert asi není špatný, ale strašně zrychlený, já byla šílená z těch čekacích dob u něj, chodila jsem k němu do ordinace na Florenci a dodnes si pamatuji, že jsem byla objednaná na šestou večera a vzal nás v půl 10 večer 8o. Manžel už byl asi dvě hodiny na odchodu, totálně nasr…, Hulvert totálně vyřízenej a pak, když jsem měla jít na IVF tak byl někde v Himalájích a u ketu zase pro změnu v nemocnici, že se prý složil z přepracování. To jsem si pak říkala k čemu je dobrej doktor, když si naložil milion povinností včetně primariátu a soukromé ambulance, dělá i nějaké operace atd.. a podle mě pak nic pořádně

@Kamilaa7 Pokud tě tlačí věk, tak asi nemá cenu s ničím otálet. Já mam na poj. už nemam nárok, jedině pokud udělají výjimku a ona zase chápu, že sto táců s nejistým výsledkem asi každý dát nemůže. Být bezdětná, tak snad i prodám barák, ale takhle ne, nehledě, že mam strach o své zdraví. Ty stimulace a neúspěchy se dost podepsali na mé imunitě i psychice :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
26.7.16 11:24

@Martrich to je slušná hodnota. já mám 2,5 a považují to za „ještě ujde“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
26.7.16 11:25

@dehors díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
26.7.16 11:49

@Martrich No právě, já když tady čtu ty příběhy, jak IVF z lidí fakt někdy dělá trosky, finančně, zdravotně. Ty peníze bych ještě dala. Ale moc se bojím stimulace. A na rozmyšlení mám tak měsíc. Asi to zkusím, ale jen jednou. Problém je, že já hraju nejen o dítě, ale i o vztah. Přítel chtěl dítě už cca 3 roky zpět, já ne. A teď to mám na talíři. Nehodlám se na tom zničit, pro mě by byla cesta i adopce nebo pěstounství, ale to by přítel nedal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
26.7.16 11:55

@Martrich jak píšeš o psychice taky na to nejsem nejlépe od včera mám šílenou depresi, přijde mi že život nějak nemá smysl, nic mě nebaví, přitom to tak není a taky se bojím jak na tom budu zdravotně po 3.IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
26.7.16 11:59

@Romčinka mě psycholožka říkala, že tělo a hlavně mysl se dostává z IVF až tři roky, pokud je to tedy neúspěch…Já tedy zdravotně problémy nemam, jen oslabenou imunitu, to je spíš spojené s psychikou a mojí povahou. Ale je to prostě palba, na druhou stranu, když člověk to dítě chce, tak se bude trápit i bez IVF a to taky není dobrý… takže vlastně není výběr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
26.7.16 11:59

@Romčinka Holky, jste statečný. Já až tady na tom serveru pochopila, že chlapi jsou slepá vývojová větev :P NIKDY by nedokázali to co vy/my :kytka:

Příspěvek upraven 26.07.16 v 12:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
26.7.16 12:13

@Martrich jj to je pravda, můj přítel ještě nemá děti a tak to nese dost špatně a nepřipouští si vůbec že by to nemělo prostě jednou vyjít… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
26.7.16 12:15

@Kamilaa7 no to rozhodně ne, pro ně je vrcholem „statečnosti“ odevzdat sperma a ještě pak poslouchám několik dní, jaká je to hrůza. A to nemluvím o tom, když mu berou krev. To, že mě brali 4 folikuly bez narkózy, tak to už by byl asi dávno po smrti. Příroda dobře zařídila, že děti rodí ženy, jinak bychom dávno vymřeli. U nich je zase výhoda, že tolik neřeší vše hlavou a jsou psychicky odolnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
26.7.16 12:17
@Romčinka píše:
@Martrich jj to je pravda, můj přítel ještě nemá děti a tak to nese dost špatně a nepřipouští si vůbec že by to nemělo prostě jednou vyjít… 8)

manžel ten právě taky a nenávidí pak ty doktory, že je to jejich vina. Za ty prachy je podle něj otěhotnění jistý, to jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.