Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
26.7.16 22:10

..

..

Příspěvek upraven 06.03.19 v 00:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.7.16 22:11
@Kamilaa7 píše:
@MartinaCV Martinko, vůbec se v tom ne orientuje, ale je krásnej. Ta barva je super, takové máme auto :mrgreen:

díky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.7.16 22:12
@Romčinka píše:
Holky prosím ted jsem si všimla že na papíru kde mám napsaná vyšetření které máme oběhat není imunologie, nezapoměl na ní lékař?
..

Příspěvek upraven 06.03.19 v 00:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
26.7.16 22:13
@MartinaCV píše:
A nebo tato barva, obojí je Hartan a design od s. Oliver

Ten je hezčí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.7.16 22:19
@Petruš Z. píše:
Ten je hezčí :mrgreen:
..

Příspěvek upraven 27.02.19 v 21:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
26.7.16 22:30

@MartinaCV Bože, tolik možností. To by byl můj konec :mrgreen: Mne se líbí odstíny hnědé. Černá ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
26.7.16 22:45

Já jsem nakonec ten papír ani nestihla vyplnit a odnést tam sama. Langerová mi volala asi 14 dní po porodu, že už jsem určitě doma a jak se máme a ptala se právě i na otázky z toho papíru. Tak už jsem to pak neřešila.
Sestřička tenkrát říkala, že to mám poslat mailem k nim a někdo to pak přepíše.
Ale zase se musím přiznat, že jsem tam vlastně pak už vůbec nebyla a ani neposlala fotku. Ke konci při předávání to bylo takové zvláštní - předposlední schůzka z MUDr docela hodně divná pocitově, ale poslední zase super.
Ale už se těším až se tam zase vypravíme, chci v týdnu zavolat o konzultaci na KET :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
26.7.16 22:48

@MartinaCV - „taškový“ kočárky jsou super - jsou větší než korbičky. Ale my teda měli jakoby všude zábranu, tohle mi přijde takový „nestabilní“ :-( ale jinak je pěknej.
mě vyhovovalo prcka vždycky doma dát rovnou do „tašky“ a pak jen šoupnout do kočárku. Přes léto byla rozepnutá a měl jen rychlozavinovačku nebo bambusovou osušku přes sebe. V tašce byl do jara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1727
27.7.16 00:00
@Kamilaa7 píše:
@Martrich No tak to jsem asi jediná, kterou primářka dost usilovně cpe do IVF. Ale asi mi chce ušetřit peníze, protože už bych jen tak tak stihla pokus na pojišťovnu. Kdy jdeš na IUI? Holky, proč se musí píchat ten Pregnyl? Vždyt dle UTZ se dá odhadnout, kdy bude ovulace. A Pregnyl to vajíčko uvolní PŘESNĚ v nějakou dobu? Nebo je tam rozmezí? Protože jestli rozmezí tak to vím přece dle UTZ taky.

Podle mě to souvisí s věkem. U nás zkoukla mě, mužův spermiogram, udělali jsme jedno IUI (při tom zahučela že s takovým spermiogramem to ani nemá cenu dělat) a rovnou navrhla IVF. Po prvním neúspěšném IVF, kdy rovnou řekla že první IVF je spíš takový pokus, začala tlačit na podrobnější vyšetření (průchodnost u mě, imunologii jsem si vydupala já). Jsem už ale starší, chlapec, kterého máme díky paní primářce, se mi narodil měsíc před mými 39. narozeninami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1727
27.7.16 00:11
@MartinaCV píše:
Imunologie je základ.. na to se zeptej

Já si u primářky Brandejské musela imunologii vydupat. Řekla mi, že jestli teda chci, tak mě tam pošle, ale že jak se na mě divá, tak v imunologii problém nebude, že už jí prý prošlo rukama už tolik pacientek a těch pár, které měly vyloženě zásadní problém v imunologii, prý vypadalo už od pohledu jinak. Nevím jak, ale asi nezdravě. I tak jsem se tam nechala poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1727
27.7.16 00:12
@KamisB píše:
Já jsem nakonec ten papír ani nestihla vyplnit a odnést tam sama. Langerová mi volala asi 14 dní po porodu, že už jsem určitě doma a jak se máme a ptala se právě i na otázky z toho papíru. Tak už jsem to pak neřešila.
Sestřička tenkrát říkala, že to mám poslat mailem k nim a někdo to pak přepíše.
Ale zase se musím přiznat, že jsem tam vlastně pak už vůbec nebyla a ani neposlala fotku. Ke konci při předávání to bylo takové zvláštní - předposlední schůzka z MUDr docela hodně divná pocitově, ale poslední zase super.
Ale už se těším až se tam zase vypravíme, chci v týdnu zavolat o konzultaci na KET :-)

Prosím napiš víc k tomu KETu. Jak dlouho jsi po porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
27.7.16 08:05

@Romčinka Ahoj já než vše od všech vás dočtu, tak zase je o pět stran více :-) Chtěla jsem ti jen napsat, že já piju ječmen a polykám chlorellu od firmy GW vyzkoušela jsem zelený ječmen od více firem a tenhle je z mého pohledu nejlepší, už jen proto, že se dá rozmíchat ve vodě bez pucků a rovnou pít, i kdyby si nechtěla být těhotná, tak je to dobré pít pro očistu těla, já již piju půl roku. Pravda je, že poslední dva roky dělám vše co mi kdo doporučí. Od Mudr. z genetiky mám doporučené vitamíny A, D,E, B,Q10, těhotenské vitamíny a kyselinu listovou (tu mi předepsala Mudr., protože ta volně prodejná je slabá). Doufám, že nám to na první a jediný pokus vyjde.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
27.7.16 08:13

@boule76 Ježíííšku!!! To, že lidi, která mají imuno/genet. problém vypadají jinak na první pohled, jsem slyšela už v Gestu. A odmítli nám proto udělat genetiku (páč oba vypadáme normálně :D ). A tak jsem přešla do Gennetu, kde se mě právě Brandejská ptala, jak to, že nemáme ještě genetiku a že odvozovat stav od vzhledu: „to snad neni možný“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
27.7.16 08:30

Holky bojím se, že moje folykuly do zítra nedorostou a budeme muset celé IUI odpískat :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
27.7.16 08:38
@dehors píše:
@boule76 Ježíííšku!!! To, že lidi, která mají imuno/genet. problém vypadají jinak na první pohled, jsem slyšela už v Gestu. A odmítli nám proto udělat genetiku (páč oba vypadáme normálně :D ). A tak jsem přešla do Gennetu, kde se mě právě Brandejská ptala, jak to, že nemáme ještě genetiku a že odvozovat stav od vzhledu: „to snad neni možný“ :D

No to neni nozny tohle! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.