Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martrich píše:..
@MartinaCV Marti, to mléko asi nevadí, já to tedy neměla, ale věřím, že je u tebe vše v pořádku. Holt budeš mít mlíčka asi na rozdávání
Ten koenzym lze užívat pravidelně a dlouhodobě? Já to nikdy nebrala, ale jak čtu tvůj příspěvěk - životabudič, tak o tom začínám uvažovatJá jedu dnes k našim se synem a zítra s mamkou a Kubou do lázní Mšené na pár dní, tak nebudu moc přispívat. Držím všem palce a těším se na samé dobré zprávy
Příspěvek upraven 27.02.19 v 21:44
@MartinaCV píše:
Jde i o věk. Mně řekl šéf laborky, že v mém věku (40) jsou obaly embryjka tvrdší a nemusí je embryjko překonat, takže AH je třetí den na místě.
Mě právě řekl, že pokud se dělá prodloužená kultivace, tak po tom 5. dnu už nemá smysl. Uvidím jak to dopadne a doufám, že to nějaké dotáhne do toho 5. dne a dneska budu netrpělivě čekat, kolik vajíček se podařilo oplodnit. Asi je tohle stejný jako u doktorů - každý má trochu jiné metody a názor. U mě se teda moc ani netvářil na ICSI, že není potřeba, ale vzhledem k tomu, že se nám tak dlouho nedaří otěhotnět, tak nechci, aby vyšel tento pokus na plano a mám obavy, jestli nemůže být problém právě v proniknutí spermie do vajíčka. Ale i mi to přišlo, že se mu do toho nechce kvůli vysokému počtu vajíček a než je všechny takto oplodní, tak budu sloužit přesčas
![]()
@Lenkýs Mě tedy v Gestu dělali AH vždy na pětidenních embryích (dělají to po rozmražení), v den transferu, takže by pozdě být nemělo. Důvodem bylo, přesně jak píše MartinaCV, že u starších žen (mě tedy to doporučili už v době prvního transferu, kdy mi bylo 37) jsou tvrdší obaly.
@dehors píše:
@Lenkýs Mě tedy v Gestu dělali AH vždy na pětidenních embryích (dělají to po rozmražení), v den transferu, takže by pozdě být nemělo. Důvodem bylo, přesně jak píše MartinaCV, že u starších žen (mě tedy to doporučili už v době prvního transferu, kdy mi bylo 37) jsou tvrdší obaly.
..
Příspěvek upraven 27.02.19 v 21:44
Holky volala mi embryložka
Z 19 vajíček byla 4 špatná a zbylých 15 máme oplodněných
![]()
@Lenkýs píše:
Holky volala mi embryložkaZ 19 vajíček byla 4 špatná a zbylých 15 máme oplodněných
![]()
Supeeeer! ![]()
@Lenkýs píše:..
Holky volala mi embryložkaZ 19 vajíček byla 4 špatná a zbylých 15 máme oplodněných
![]()
Příspěvek upraven 27.02.19 v 21:43
@Lenkýs píše:
![]()
Noooo, to je parádní výsledek!!! ![]()
Holky díky moc, snad mezi nima bude ten pravý bojovník
Měla jsem strach, jestli se vůbec podaří oplodnění vajíček
a ono jo, tak teď, aby se probojovaly dál ![]()
@Lenkýs píše:
Holky díky moc, snad mezi nima bude ten pravý bojovníkMěla jsem strach, jestli se vůbec podaří oplodnění vajíček
a ono jo, tak teď, aby se probojovaly dál
Určitě tam jeden bude
Držím palce! ![]()
@marijan tak to vyšlo, zítra jdeme na inseminaci. Dorostl do velikosti 20mm. Před chvílí mi pichli Pregnyl a zítra v jednu jdeme na to. Mám neskutecnou radost ![]()
@alenka10 Super
Asi řádí nějaká pozitivní energie
Budu držet pěsti ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď