Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petruš Z. píše:
@Marcella01 Tak ještě jednou děkuju. Lidi jsou někdy neurvalý a drzý. Máš chvilku po porodu, tak co by chtěli??? Mě dnes vytočila známá. Má hodně přes 100 kg a prý měla prohlásit, že takový břicho, co mám já, měla před porodem. Tak fajn. Samozřejmě na ní prdím, ale že vůbec něco takovýho vypustí z pusy.
Přesně tak, jako 3 týdny po porodu opravdu nečekám že budu modelka
jsou to blbouni a určitě se kvůli nim nebudu stresovat, jen v tu chvíli to člověka naštve, že je někdo takovy buran ![]()
No a s velikostí břicha to je to samý v bledě modrým…ty co mají nejmíň co říkat, tak maj nejvíce blbych keců…kašli na ně, holčička potřebuje místo a po porodu to časem shodis
ať si všichni trhnou ploutví
![]()
@yournickname píše:
Včera jsem měla OPU, ale ET nebude (kvůli anémii budu mít PGS a snad KET cca v září), mám ale ode dneška začít brát Utrogestan. Nevíte někdo proč? Dr říkala, abych neměla bordel v MS? Děkuju za odpovědi
Já taky měla brát utrogestan a ptala jsem se Langerové proč jako, když budu mít až KET a prý no, tak nemusíte, když nechcete a bylo to. Neber to jestli nechceš. Mně to přijde zbytečný furt do sebe něco cpát. Jo, ms přišla dřív, ale to je tak všechno.
@Gabriela1234 píše:
Holky, no to tedy, komentovat takhle váhu… Mě stačí ta kila, co jsem nabrala z těch všech nervů, stresu, roků bez odpočinku. Teď to těžce dávám dolu. Potřebuju tak 3 kg. A kamarádka se mi směje, že mi z toho hrabe. 3 kg jsou totiž nejhorší, najít na to motivaci. Když jsem dávala dolu 15 po porodu, tak to bylo víc vidět.
Lidi jsou zlí. Přitom u mě ty komenty pochází vlatně z rodiny, o to je to smutnější. Ví, čím jsme si prošli a že syn a i teď holčička v bříšku jsou vymodlení. Copak mně jde o velikost břicha? Cha cha cha. A hlavně nevím, proč to neřekne mně. Asi se mě bojí a to je vlastně taky dobře
![]()
A máš pravdu shodit pár kilo je nejtěžší. Držím palce ať se ti to povede ![]()
@yournickname píše:
Tak z 8. vyjíček se podařily oplodnit jen 4 a vyvíjejí se 3
Nevěš hlavu, to je pořád dobré ![]()
@Marcella01 @Petruš Z. holky děkuju, trošku se děsím, že nevydrží do čtvrtka, natož PGS…
Jinak ten Utroš taky moc nechápu, LF mám vždycky dlouhou 15-20dní…a navíc je k tomu, aby posilnil funkci žl. tělíska, no teď mi je to stejně k prdu si myslím…
Jak jsme byli v pátek na IUI, tak přišli manželovi na to, že spermiogram není nejlepší. Nějaké dobré tam našli, takže jsme to zkusili. Uvidíme jak to dopadne. Doktorka nám doporučila se objednat na urologii, takže 8.8. jde navštívit pana doktora. Jsem zvědavá co mu řeknou. Nepodstoupil to manžel některé z vás taky, abych ho na to mohla trochu připravit?!
@yournickname neboj, nějaký šampion mezi nima bude
Já taky doufám, že mi zítra dají pozitivní info.
Utrogestan jsem dostala taky „na ukončení cyklu“, tak ho ten týden budu brát, snad vědí, co dělají.
Jinak jsem se teda s manželem domluvila, že pokud bude dost embryjek na zamražení, tak dvě necháme zamrazit po jednom a zbytek po dvou a když nevyjdou první dva pokusy KETu po jednom, tak zkusíme po dvou a děj se vůle boží ![]()
Držte pěsti, ať mi zítra zavolají pozitivní info, že máme nějakého toho šampiona, co se dotáhl do 5. dne.
Bolely vás po OPU vaječníky? Nezlobte se, že vám to tu tak spamuju, ale nemám kde se zeptat…díky ![]()
@yournickname píše:..
Bolely vás po OPU vaječníky? Nezlobte se, že vám to tu tak spamuju, ale nemám kde se zeptat…díky
Příspěvek upraven 06.03.19 v 00:56
@MartinaCV píše:
Bolely a dost. 10 dnu bolesti pamatuju…
děkuju ![]()
@MartinaCV - taky přispěji k tomu ležení.
Přímo na boku to nešlo, musela jsem si pod záda napul stočit deku a ležet tak na půl na zádech a napůl na boku a ještě myslím, že jen na pravým. A to asi posledních 10 týdnů - fakt príma ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď