Gennet v Liberci

dalmatinka2004
8.4.10 11:36

Gennet v Liberci

Hezký den,
včera mi dr. potvrdil těhu - odhadl to na 6-7tt. Tak nějak mi to vychází dle poslední MS také. Na další prohlídku mě pozval až za 4 týdny 6.5.2010! Že mi udělá stěry a nějakou „podrobnější“ prohlídku. Všude čtu, že v tomto období je vhodné jít na NT screening. Chtěla jsem jít u nás v LBC do Gennetu. Teď váhám, jestli to zavolat dr. a poradit se s ním, nebo jestli mohu sama zavolat do Gennetu a domluvit se tam nezavisle na mém dr. Nebude na objdenání pozdě, když se s dr. domluvím až na té další návštěvě? Určitě bych ty testy chtěla podstoupit… úplně jsem se na to dr. zapomněla zeptat. :?:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.4.10 11:55

Ahoj, když budeš mít doporučení od svého gynekologa, nebudeš za to v Genetu platit :wink: , jinak za to chtějí tuším 1200.- :wink: já do gennetu v Liberci chodila taky. Super péče, skvělí doktoři. Moc si to tam chválím. A NT se dělá tuším až kolem 12. týdne. Podle mě máš ještě čas. A klidně si svému gynekologovi jen zavolej, ať ti dá doporučení na tohle vyšetření a ty si pro něj skákneš. A pak se objednej do Gennetu. Já třeba chodím k panu dokotorovi Aulehlovi a ten mi právě o tom, že když budu mít doporučení, nebudu platiti za vyšetření, říkal. A on sám v Gennetu pracuje. :wink:

• Citovat
  • Upravit
dalmatinka2004
8.4.10 12:44

A myslíš, že mám zavolat dr. a říct mu, že bych chtěla to doporučení? Jak to mám zdůvodnit? Včera mi to v té euforii vůbec nedošlo - bojím se, že tam bude dlouhá čekací lhůta, tak abych to neprošvihla. Chodím k Vrkočovi do Kláštera… nic moc mi k tomu neřekl. Ani neříkal, že by mi chtěl brát krev nebo tak něco… tak ti nevím. Zatím jsem s ním byla spokojená, ale včera mne trochu zarazil ten ne zrovna vstřícný přístup. Tvářil se, jako by to ještě nic neznamenalo, tak se trochu bojím mu zavolat. :oops:

• Citovat
  • Upravit
941
8.4.10 13:11

Ahoj,
také jsem byla v Gennetu LB,doporučení jsem dostala automaticky od své obvodní gyn.dr.Ale taky jistě kvůli věku(je mi 35).
Ale i kdyby jsi to musela platit,tak za ten klid to stojí.Dělají tam integrovaný test NT screening+ hodnota z trippel testu(nehodnotí ho samostatně,neboj..),je to nepřesnější test který je v dnešní době dostupný.
U nás to vypadalo na jednovaj.dvočátka,takže jsem byla u nich na spec.UZ a ten termín jsem dostala už tam u nich předem.Na Tvém místě bych tam asi zavolala a informovala se u sestřiček,když budeš mít toho 6.5.doporučení,třeba Ti udělají termín takhle po telefonu a pak dorazíš i s potvrzením,případně ti dají veškeré info i o cenách .
Tak hodně štěstí…jinam bych na testy určitě nešla tady u nás.Samotný trippel test je v dnešní době zastaralý!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.10 13:19

mě to psal doktor automaticky.....sám od sebe…ale prostě svýmu dr řekni, že máš zájem o tohle vyšetření a je to. :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky