Nejsem tu jediná, která se bojí o miminko?

Lucka1989
7.4.10 19:43

jsem jedina??

Ahojky chtěla jsem se zeptat je tu taky někdo kdo stresuje jako ja?? Jsem 13+3tt a mam strašny strach že miminku přestane byt srdičko a že o něj přijdu sice podle všech testu je všechno v pořadku, ale ja se strašně bojim jsem divna že?? ale nemužu sipomoct

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27008
7.4.10 19:50

Nejsi neboj já se také bjím za začátku to bylo aby se miminko udrželo ted aby bylo zdravé…už se budem bát do konce života :)Až se narodí budeš se bát aby se mu něco nestalo a až poroste nebude to jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
7.4.10 20:13

Já na tak s Kačkou byla podobně.. do 9 tt jsem byla přesvědčená, že na sonu srdíčko nenajdou a noc před KO jsem vůbec nespala… a že jsem těhu jsem si tak nějak připustila až, když se začala vrtět… i když jsme měla bříško na 2 děti, nějak mi to nešlo… asi jsem se bála se radovat ze strachu,že o ni zas přijdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
7.4.10 20:37

Ahoj já jsem se strašne bála snad celé druhé těhotenství( samořejmě rizikové ), až jsem se přestala bát a řekla si že ten konec těhu si musím vychutnat, tak jsem v 33tt porodila předčasně. Přišlo to tak náhle a já jsem se cítila o ten konec těhu ochuzená. Já myslím, že ten strach je celkem přirozený. Vzhledem k tomu, co vše se v těle nastávající maminky odehrává…všechny ty změny a bouřící se hormony. Takže nejsi jediná , co má nebo měla strach … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
7.4.10 20:44

To je naprosto normální, dostala ses do nové životní role - matky a to sebou nese i strach :-)
Ačkoliv malá nebyla plánovaná a byla to spíš omyl, tak jsem se nejdřív bála, aby ji bylo srdíčko, pak aby neselhala placenta, tak aby byly v pohodě veškeré testy, aby aby aby … a teď je na světě a stále se o ní bojím a hlídám zda dýchá, zda slyší, vidí … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
7.4.10 20:50

Já už mám 5-ti měsíční miminko a taky se stále bojím… :roll: Jestli je v pořádku a vyvíjí se jak má…no prostě pořád něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
7.4.10 20:57

Určitě nejsi sama, já jsem teď v 21týdnu a bojím se pořád…Doma mi už zakázali číst časopisy pro maminky a vyhledávat všechno na netu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
7.4.10 20:58

A to nemluvím o strachu o Matýska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21614
7.4.10 21:01

strach je úplně normální. ale je důležité se s tím nějak poprat a nenechat si jím zkazit celé těhu. Já si zažila loni zamlklé těhu, tak jsem teď pro začátek na rizikovém. taky si říkám, že se uvidí, co se objeví na UTZ ve 12tt, ale zatím bylo vše v pořádku. už teď mám těhu cukrovku a ke konci asi skončím ležet s nohama nahoře. ale prostě si to odmítám připouštět, beru to jako fakt a nemohu se tím nechat paralyzovat. bojíš se celé těhu a pak celý život dítka až do jeho dospělosti. toho se holt nezbavíme. ale když to budeš tak řešit, připravíš se o krásné zážitky z těhotenství. a hlavně nečti ty příběhy se smutným koncem!!! ;-)
takže klid, říkej si že vše bude v pořádku a všechno společně zvládnete. a uvidíš, že ti bude hned líp na duši ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
7.4.10 21:02

dámy zde je vidět jak máme všechny tolik času na zabývání se věcmi ,které dříve nikdo neřešil… jestli nás ta moderní medicína spíše více nestresuje, dříve naše babičky přišly na to ,že jsou těhu když dlouho nemenstruovaly a nemusely řešit jak se díte vyvíjí nikoho to nezajímalo a někdy si říkám, že jim bylo lépe… měly více dětí , více práce , neměly čas pořád sedět na internetu a shánět co by se kde mohlo stát… léčba je jediná zaměstnat mozek, ruce a pozitivně myslet. těhotenství je jenom začátek, pak je strach o dítě , jak se bude vyvíjet, jak poroste, pak jak se bude učit, zda z něj nebude kriminálník...... spíše by jsme se měly více zabývat tím zda jsme spokojené , šŤASTNÉ … pozitivně ladění lidé vše zvládají daleko lépe a neřeší s odpuštěním blbosti. Těhotenství je vždy veliká neznámá jak pro plod tak pro matku, vše je veliký risk a tak bu´dto chceme děti a podstoupíme rizika a nebo se rizik natolik bojíme, že raději budeme bezdětné, to je na každého volbě.
Přeji všem úspěšně zakončené těhu a skutečně se nestresujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
7.4.10 21:24

Luci ja mela u prvni holcicky to same a v me domovske diskuzi srpnatek taky spousta holek, nevim proc to tak je, asi hormony… uklidnuj se tim ze si budes opakovat kdyz mas nake tehotenske priznaky ze to znmena ze je vsechno v poradku.. to mi radil muj gynekolog. horsi je to prave v druhem trimestru kdy je ti najednou dobre ale jeste necitis pohyby a ani zadne priznaky nemas.. :lol: tak to je taky blby pocit. nic se neboj vsechno je normalni!

s druhym uz to bylo lepsi nebo spis nebyl cas na premysleni.. :lol:

holky maji naprostou pravdu, strach uz neprejde nikdy.. :mrgreen: ale stoji to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
7.4.10 21:49

Ahojky, já jsem taky pořád bojácná,každého UTZ se bojím.Prodělala jsem zaml.potrat a samovolný a teď jsem jak už sama víš ve 13tt ale stejně se bojím. Pořád si říkám,že to nějak dopadne,ale stejně to moc nepomáhá. Musíme věřit tomu malému štěstíčku v bříšku,že se mu u nás líbí. Papáme femibion,brali jsme utrogestan do včerejška a teď už je to na něm,ale já mu věřím. Musíme doufat a věřit jinak bysme se za chvíli asi zbláznili. Tak si vzájemně budeme držel palečky a uvidíme,že do zdárně dotáhneme do krásného konce,kde se dočkáme nádherného uzlíčku v náručí.papa :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
7.4.10 21:58

Tak jsem ráda, že nejsem jediná hysterka hysterická, já se bojím snad furt!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
7.4.10 22:01

LadyRebeko drz se, tehotenstvi jednou skonci uvidis.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
7.4.10 22:08

Magdi já už mám mimisa 9 měsíců a čím je starší tím já jsem větší hysterka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí