Nejsem tu jediná, která se bojí o miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
7.4.10 22:12

LadyRebeka jeee ja jsem popleta! :lol: jojo ja taky, nejvic se bojim at velka neprislapne malou.. :lol: ale nekdy je to o hubu fakt, dnes jsem koupala malou, odkladam ji na pracku :roll: a do toho si vetsi rozbila pusu, tak jsem nevedela kterou drzet driv.. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
7.4.10 22:20

No ono to je prostě někdy o hubu člověk neví co dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
7.4.10 23:22

určitě je to normální, hlavně se tím moc nestresuj aby jsi to nepřenášela na miminko, jestli jste v pořádku tak si užívej bříško a bud v pohodě, já když jem byla ještě těhotná jsem si poležela dvakrát v nemocnici, protože jsem se začala předčasně otevírat, malá mě už kopala, a doktor mi oznámil že můžu potratit takže jsem byla nejdřív úplně na dně, ale pak jsem se vzchopila, říkala jsem si že se miminku nic nestane, a pěkně zůstane v bříšku:-) a ted mám doma malou veselou a spokojenou princeznu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka1989
8.4.10 00:35

Všem Vam moc děkuji za přispěvky vite ja se nejvice bojim toho že se by se mi mohl opakovat zamlkly potrat jako minuly rok, proto mam asi takovy strach, ale zkusim poslechnout Vaše rady a pokusim se tolik nestresovat moc Vam děkuji za podporu jste super

• Citovat
  • Upravit
11574
9.4.10 20:40

a pak se nezapomen pochlubit az to bude. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
11.4.10 05:59

já se taky bojím, zjistila jsem to teprve teď 6.4. je to neplánované a nejsem doma, než jsem to zjistila několikrát jsem se strašně opila, kouřila jsem jak nezavřená a nejednou // když mi došlo co všechno jsem za poslední měsíc vyváděla myslela jsem že mě odvezou nohama napřed 8-o pak mě tu holky uklidnily že dělaly i horší nebo stejné věci než to zjistili a miminka jsou v pořádku, na dva dny to zabralo a pak mě v práci z ničeho nic přepadl panický strach že prostě něco není v pořádku a že co když se něco stane a do toho všeho už to hlavně vědí snad úplně všichni, myslela jsem že zešílím… druhý den zas bylo vše ok, trochu nervozní jsem celou dobu, dneska už konečně jedu domu (mám před sebou 500 km za volantem tak jsem na to zvědavá) a ve středu k Dr. tak doufám že bude vše ok a doufám že mě to uklidní před další panikou :) přeji ti hodně štěstí a klidné nervy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
11.4.10 06:01

a ještě dodávám že samozřejmě po tom co se objevily // jsem se alkoholu ani nedotkla, kouřím max 4 cigarety denně a doufám že se mi podaří co nejdříve přestat. podotýkám že do teď jsem kouřila krabičku denně už 10 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
16.4.10 16:08

Phoebe já byla v oplodňovacím procesu taky samý mejdan :-) neplánovali jsme to, ale už je to 27tt a zatím vše ok. Kouřit jsem přestala hned, prostě mi to nechutnalo a teď občas chutě mám, ale nezapálím si..dá se to vyřešit něčím na zub.

• Citovat
  • Upravit
3853
18.4.10 20:34

Ahojky, já se nebojím jen ten 1 den po ultrazvuku to jsem v poho, ale příjde ráno a nastávají další pochybnosti :roll: jsem 13+5 a už se těším na kopačku pod žebro to bude jistota, že je vše OK :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
2.12.12 21:45

Já jsem podle doktora 7+2tt podle sebe jsem ve 4+1tt a mám hrůzu, že o to mimčo příjdu, snažili jsme se 7 měsíců a ve chvíli, kdy jsem si řekla, tak na to kašlem, půjdu studovat a pak se uvidí jsem otěhotněla…konečně…a nyní mám strach, že když jsem už na cestě tomu mít to dítě v náručí:D tak se strašně bojim, že se něco stane a já se zbláznim:( doktor řiká, že to jsou pocity úzkosti, strachu atd., že to mají všechny budoucí maminky..že musíme věřit a dobře se o sebe starat, to je to nejdůležitější a nestesovat se tím :) tak se snažim, ale nějak to v sobě furt mám, zítra jdu na prohlídku, tak se bojim jako čert kříže, že se něco stane…přítel mě pořád uklidňuje, že to je v pořádku, ale on těhotnej není…navíc on už dítě má z předešlého vztahu, pro mě je to celoživotní sen mít děťátko..a nyní když jsem tomu blízko, tak se strašně bojim…ze 70% dne na to myslím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
3.12.12 10:28

@janina3110 ahojky,
ja jsem dnes 11+4 a take mam stale strach. Zprvu kdyz jsem nasla na testu // nejdriv jsem tomu nemohla vubec verit, pak do prvniho UZ jsem chodila co 2-3 dny jako samoplatce na premereni HCG a ted se cpu na kontrolu kazdy tyden.
Musim teda rict ze je to uz lepsi jak na zacatku, trochu to ze me uz odpadlo ale radovat se stale naplno jeste nemuzu. Stale se bojim abych neudelala neco spatne atd. Jsem doma na rizikovem a take je to nase vymodlene mimi ( viz popisek )
Zitra jdeme s manzelem na 1. trimestralni screening tak uz jsem 3 dny napjata jak spageta a pocitam kolikrat se jeste vyspim atd.
V noci i spatne spim, ale jak rikam uz je to mnohem lepsi.
Mas nejake tehu priznaky?
Ja jsem zprvu mela napjeti v prsou a ted uz nic. Spatne me nikdy nebylo. mam teda uz dost nafoukle brisko, ze uz nosim tehu hadriky.
Preji hodne stesticka a napis jak dopadla kontrola. URCITE bude vse dobre, neboj!!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
3.12.12 12:23

@superandrysek No díky, že tu nejsem jediná…taky tomu nevěřím, dnes jsem 7+3tt a slyšela jsem poprvé srdíčko, byl to krásný zážitek slyšet to mimčo :) mám i fotečku, tak jsem si jí založila :) jdu na další kontrolu 20.12, tak jsem zvědavá, snad bude vše ok :) to budu přesně 9+6tt. Pořád počítám dny, těším se další návštěvu..dneska mi doktor řekl, že kdybych měla mít ultrazvuk doma, že ho mám zaplý nonstop a jen na něj koukám :) Jinak příznaky…neustálé bolení prsou, v noci se pořád budím, mám divné sny, jsem náladová, pořád brečim, strachuju se…mám pocit, že mě nikdo nechápe:D hrůůůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
3.12.12 12:27

Ahojky,

Neboj si uplně normální, ja se bojim od první indicie, že jsem těhu a to od pozitivniho testu. Nejdriv jsem mela prvni odber HCG jen 90, takze strach zda poroste, HCG rostlo tak uleva, ted na prvnim ultrazvuku jeste nebilo srdicko takze ted mam zase strach ze az pujdu 11.12. na kontrolu ze jeste nebude bít a me trefi slak :/…myslim ze odted prave zacina strach o dite az do konce naseho zivota :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
3.12.12 12:33

@Thereska22 Ahojky, taky si myslím :) Já ani nevěděla pomalu, že jsem těhu:) Den před testováním, mi bylo 2× blbě :) a přítel mi to řikal už týden:) Já mu nevěřila, páč jsem to vzdala :( No a další den jsem si jela pro test, protože začali prsa :) No koupila jsem si Clearblue digitál, první se dlouho načítal a pak + a hned na to 1-2 týdny :D nedokážu popsat tu radost :D tak jsem volala ráno do ordinace, že mám podezření na těhu a pan doktor mě objednal až za týden, aby bylo něco vidět a bylo :)dal mi fotku a já se kochala. Od pozitivního testu jsem měla strach, aby bylo něco vidět, teď při každým píchnutí, abych o to nepřišla…:) Každý mi řiká, jak si mám těhu užívat, ale to nejde:) dokud to malé nebude moci obejmout tak tomu nebudu věřit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
3.12.12 13:47

@janina3110 srdicko slyset je nadherne! Me se vzdy po kontrole moooc ulevi a kdybych mela doma UZ urco by byl zaply stale! ;)
Take pocitam dny jak to odsejpa a myslim ze take budu nerv az do konce, to jsi napsala moc hezky, dokud nebudem tisknout toho clovicka v naruci!!!
Kochej se foteckou a snaz se myslet pozitivne, ja si stale rikam ze kdyz uz tam je tak ho nikam nepustim!!! Je uz proste nas!!!
Take mam v noci divne sny a stale se budim.
Hodne zdaru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky