Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vykladzkaret přečetla jsem všechny jeho knihy. Hodně zábavná je i kniha „Růženka je z příbuzenstva“ ![]()
Někdy bych se chtěla podívat na Corfu, kde žil Darrel v dětství ![]()
Jo, „O mé rodině a jiné zvířeně“ jsem jako holka uměla nazpaměť ![]()
Taky ho mas rada:-)
Nejlepsi jsou pribehy s Bafutskym Fonem (nevim, jestli to mam dobre napsane:-).
No jéje. Jako dítě jsem ho úplně žrala a záviděla dětství na Korfu.
A četli jste od něj ten horor o příšeře v zrcadle? Dost děsivý…
Ano, je to i můj oblíbenec. Valná část mých zoologických znalostí pochází z jeho knih a je mi blízký jeho humor. Mluvící balík s ilustracemi Adolfa Borna má čestné místo v knihovně, a propos, mohla bych ho předat starší dceři, už na to má věk…
Jeho žena ještě žije a vede po něm ZOO na maličkém anglickém ostrově Jersey nedaleko Francie ![]()
Ovlivnil mě asi tak, že jsme se hodně dlouho chtěla jet podíva na Korfu…ale skutečnost už bude tak strašně moc jinde za ty léta, že teď už tu potřebu nemám…určitě bych byla zklamaná ![]()
@Tuco píše:
Ovlivnil mě asi tak, že jsme se hodně dlouho chtěla jet podíva na Korfu…ale skutečnost už bude tak strašně moc jinde za ty léta, že teď už tu potřebu nemám…určitě bych byla zklamaná
Jj, já na Korfu byla a byla děsně zklamaná. Spousta ožralejch angličanů akorát. ![]()
@donaga píše:
@Fíková Zrovna jsem chtěla napsat, že jsem od něj četla snad vše, ale Horor o příšeře v zrcadle ten tedy neTo budu muset sehnat
Sežeň, jestli se chceš bát ![]()
Přečetla jsem všechny jeho knihy, kde figurovala jeho rodina. Stejně jako další tady jsem se chtěla podívat na Korfu a taky na Jersey.
Po Brehmově životě zvířat, který jsem četla na prvním stupni, James Herriotovi a jeho zvěrolékaři, i tohle rozhodlo, že jsem šla studovat biologii.
Jo ta hororová povídka je dobrá..mohl by se tim živit…bez nadsázky ![]()
Spousta ožralejch angličanů - já to věděla! ![]()
Ponechám si malebnou Korfu jen ve svý fantazii…
@KačuliKačka Jo jo, Ruzenka je super; ta byla i hezky prelozena do cestiny.
@Fíková ten neznam? Taky jsem mu strasne zavidela detstvi u more. Myslim si, ze bych chtela, aby moje deti mely stejne stastne vzpominky jako on, i kdyz v tom urcite byla trochu literarni nadsazky.
Gerald Durrell je muj oblibeny spisovatel, na jeho knizkach jsem jak se rika vyrostla. Nejradsi mam Ptaci, zvirata a moji pribuzni, Vdavame matku a File z Platyze. Zajima me, jestli nekoho dalsiho ovlivnil a kdo ma jeho knizky rad.