Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kolikátého srpna vyjde zářijové číslo časopisu Marianne?
Marianne bude v prodeji od 28.8.14 a Marianne bydlení od 7.8.14 tam budou taky ty slevové kupony.
Taky už se těším, chodím na dny už po několikáté a příští rok se vracím po dvou těhu do práce, takže mám hooodně velkej seznam, co si koupím a už i dost věcí vybraných.
@desire1 píše:
Marianne bude v prodeji od 28.8.14 a Marianne bydlení od 7.8.14 tam budou taky ty slevové kupony.
Můžeš mi prosím prozradit slevy na co? ![]()
@kometa32 tak to nevím, já tyhle datumy vyčetla na jejich stránkách, časopis nemám…
@kometa32 píše:
Můžeš mi prosím prozradit slevy na co?
Dny Marianne - velmi úspěšný víkend se slevami většinou během druhého zářijového víkendu, stále nic?
@desire1 píše:
@kometa32 tak to nevím, já tyhle datumy vyčetla na jejich stránkách, časopis nemám…
Aha díky ![]()
@Hanka1 píše:
Dny Marianne - velmi úspěšný víkend se slevami většinou během druhého zářijového víkendu, stále nic?
Stále nic
![]()
@kometa32 píše:
@Hanka1 Děkuji, ale o tom slyším poprvé![]()
ja nevim kolik let uz tahle akce bezi, ale ja se poslednich roku nezucastnuji, je to masovka jak blazen - hlavne v patek hned po ranu vsechno matky najedou do OC po krajich Prahy a berou uplne vsechno, hlavne ze to je se slevou… ![]()
Ja si Marianne koupim, tak jako kazdy rok budu mit v tomhle terminu dovcu, tak aspon mam neco zenskeho na cteni a vzdycky si pak na kupony neco koupim v tu zarijovou nedeli vecer v klidu a to co zrovna potrebuju, abych letela do CA jen kvuli tomu, ze usetrim 20% na detske teplaky mne fakt netankuje ![]()