Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ppalea píše:
Asi to nebudes chtit slyset ale nezbyva nez cekat..
Já vím… ![]()
Petra Z píše:
Rozi…ten test víc neukazuje.....je jen do 2-3 týdne.........
Ne ne,pak tam je ještě 3+..... A víc už pak neukazuje.
No počkám,nic jiného mi nezbylo. Když nic jiného,alespoň jsem si od školy zkusila 2 měsíce prázdnin. ![]()
Ale pořád doufám…
ahoj chtěla bych se zeptat. 2.3.2012 jsem byla u svého doktora abych si nechala potvrdit těhotenství,ale na ultrazvuku objevil gestační váček 5,0mm velký,zítra jdu zase k doktorovi,je možný že už by bylo vidět emrio-plod?????přikládám foto.děkuji za informaci
lucka
LUCKASME píše:
ahoj chtěla bych se zeptat. 2.3.2012 jsem byla u svého doktora abych si nechala potvrdit těhotenství,ale na ultrazvuku objevil gestační váček 5,0mm velký,zítra jdu zase k doktorovi,je možný že už by bylo vidět emrio-plod?????přikládám foto.děkuji za informacilucka
Ahoj, nevím, v kolikátém jsi týdnu, ale pokud jsi 2. 3. 2012 měla váček, tak by už mohlo být podle mě vidět zítra i srdíčko embrya. Já jsem 5+2 a měla jsem dnes váček 10 mm, řekli mi že na srdíčko to je brzy. Většinou kolem 6tt už je na ultrazvuku srdíčko vidět. Tak ti přeju, ať to dobře dopadne ![]()
Ahoj. Při první návštěvě u gynekologa na utz byl vidět plodový váček 5mm.
Při druhé kontrole s odstupem 10 dní byl plodový váček velký 14mm ale doktor nenašel srdíčko. Okomentoval to tím, že se nejspíše vyvíjí pomaleji. Na další kontrolu jdu za týden. Je šance, že se srdíčko ještě objeví? Podle Utz jsem v 8 týdnu. ![]()
@Hedvuska testy byly hezky pozitivni? Kolik bylo hcg? Mozna jsi mela ovulaci pozdeji… drzim pesti ![]()
@Hedvuska no..nejaky vyvoj tam je, mozna je to mladsi tehotenstvi a bude to v poradku..ale pokud do 14dnu nebude stav lepsi tak bohuzel. Dej nam vedet ![]()
@kelynka pozitivní test se mi ukázal až po 13 dnech opožděné MS a byl tedy jak vymalovaný
na gynekologii jsem šla za 3 dny i s ranní močí a při druhé návštěvě mi doktor řekl, že testy z moči jsou v pořádku a zvýšená hodnota hcg také ale neřekl kolik. Tak nevím, uvidíme další návštěvu. Snad bude vše v pořádku. Děkuji a ozvu se ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj holky.
Jsem dnes 24dní od ET a na dnešním UZ byl pouze „NAZNAČEN“ gestační váček o velikosti 7-8mm.
Také se to některé z Vás stalo a jaký to mělo konec???
TT CLEARBLUE minulý týden i dnes ukazuje 2-3 týdny od početí,čili 5 týdnů od MS. to u mne nevychází…Mělo by to být o 1 týden více. Stagnuje tedy HCG?????
Děkuji za odpovědi.