Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky poradte, nebo pokud to znate, sdilejte sve zkusennosti.
(Dnes jsem si sla zazadat o umele oplodneni. Snazime se 2,5roku o dite. Doktor me chtel prohlednout vajecniky, aby vedet jakou nasadit lecbu ale…)… Na ultrazvuku uvidel cernou tecku v deloze. Mysli si ze muzu byt tehotna. Nechapu, ms jsem normalne dostala (jsem 10dc).
Koukal na to jako blazen. Vzal krev. ( cekam na zitra) Doma jsem samozrejme hned testovala. Test nic, az po asi 2 hodinach jsem si vsimla slabeho ducha.
Myslite ze je ok teprve takhle pozde najit ducha? (42dc) normalni cyklus mam 29dni.
Diky
@Johana..22 Ahojky, moc bych ti přála těhotenství
![]()
Na tu otázku…moje švagrová neviděla na testu nic i dlouho po menstruaci. Já tedy měla ducha hned v den vynechání menstruace, ale věřím tomu, že některé ženy to mohou mít jinak.
@Johana..22 já měla pozit test až 8 tt, takže uvidíš, co ukáže ta krev ![]()
No možné je všecho. Já taky měla ms a byla jsem těhotná. Ikdyž jsem měla ms o dost kratší. Přeju ať to dopadne dobře ![]()
Me to TT neukázal ani v 6tt když jsem mela hCG z kvre prez 1tis. ![]()
Holky diky moc za podporu. Osud si se mnou hraje. Pred 2roky mimodelozni a pred mesicem spontalni potrat. A ted zase napnuta jak struna. Je to o nervy
ale byl by to moc krasny darek k vanocum. Miminko si prejeme opravdu moc. Za tyden jdu na kontrolu.
Mozny je vsechno. Ja mela pozitivni test vic jak 7 dni pred ocekavanou MS. Sice slabyho ducha, ale byl tam a navic z odpoledni moči
tzn ze uz 9 dni po oplodnovacim styku to bylo videt na testu. Dodnes to nechapu, tak kdyby mel nekdo vysvetleni, tak budu rada ![]()
takze mozny je vsechno a drzim pesti ![]()
@kopejka píše:
Měla jsem dálnici ve 4+0
Takze cca 14dni po styku? To jsi na tom skoro jako ja ![]()
@Johana..22 pises minuly mesic spontani potrat, a byla jsi potom na kontrole, zda odeslo vse? Nemuze to byt nejaky zbytek z predchoziho tehotenstvi? Doufam, ze ne a moc ti preju aby to bylo tehotenstvi, ale zeptam se te, kdxz jsi byla tehotna predtim, tak se ti test ukazal pozitivni kdy? Uz v den vynechane ms?
@MilijonDolarBejby píše:
Takze cca 14dni po styku? To jsi na tom skoro jako ja
jj přesně tak ![]()
Me nasel doktor pry gestacni vacek, i ja to videla, a v krvi nic. Pry to asi byla nejaka cysta. Spolehlive ti to ukaze jen test z krve. Nicmene drzim palce ![]()
@kar-maa
No rikal ze by to mohl byt pozustatek z minula. Revizi jsem nemela. Ale pak jsem odmenstruovala a byla u dr na kontrole, rikal ze je vse ok. A ano minule byl test az asi 5 dni po ocekavane ms. Ale ted ms byla a jsem jakoby 10 dc, nebo 40 dc. Prijde mi to dlouhy. Ale ovu mam pozdeji.
No vim ze musim pockat na verdikt doktora.
Vcera rano byl test // videt tak z 20% coz mi zvedlo naladu. Ale dnes rano byl slabsi ![]()
Prsa boli a podbrisek citim, ale beru Duphaston, muze to byt i tim ze..
No nevim, uz vych se chtela radovat ale musim cekat.
V pondeli si zajdu na krev jako samoplatce ![]()