Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, ozivuji diskuzi, mam tedy jiny problem nez v nadpisu. Neberu ha, tak s pritelem provozujeme prerusovanou souloz, obcas kdyz chceme oziveni, tak pharmatex s tim, ze ejakuluje do me. Ted jsme meli vyroci a trosku vina, a asi byl nejaky sum v komunikaci a pritel se do me udelal i bez pharmatexu. Do hodiny jsme vsak meli dalsi sex a zavedli pharmatex. Myslite, ze dalsi globulka mohla spermie zabit a tehotenstvi je spise nepravdepodobne? Byla jsem 13. Dc a myslim, ze podle svetleho vytoku byla ovulace.
@Anonymní píše:Šla bych pro postinor. Dle mého globule po hodině po dalším sexu nezabere
Ahoj, ozivuji diskuzi, mam tedy jiny problem nez v nadpisu. Neberu ha, tak s pritelem provozujeme prerusovanou souloz, obcas kdyz chceme oziveni, tak pharmatex s tim, ze ejakuluje do me. Ted jsme meli vyroci a trosku vina, a asi byl nejaky sum v komunikaci a pritel se do me udelal i bez pharmatexu. Do hodiny jsme vsak meli dalsi sex a zavedli pharmatex. Myslite, ze dalsi globulka mohla spermie zabit a tehotenstvi je spise nepravdepodobne? Byla jsem 13. Dc a myslim, ze podle svetleho vytoku byla ovulace.
Tak jistě ti to nikdo neřekne. Já jsem otěhotněla i když jsem pharmatex použila a nejsem si vědoma chyby. Pokud jste měli vlastně nechráněný sex a ještě v době ovulace, tak ta pravděpodobnost tam asi bude celkem velká. Pochybuji, že dodatečné použití při druhém kole to mohlo nějak zachránit.
Dekuju za nazory, uz se oblekam a bezim do lekarny. Premyslim nad tim od rana, vcera mi to prislo jako zachrana, dneska uz na to koukam trosku jinak.
ikdyz si porad rikam, ze by to byla sakra nahoda z jednoho sexu otehotnet, kdyz tady vidim, jak se vsichni snazi a jak je to vlastne slozite pocit ![]()
@Anonymní píše:
Dekuju za nazory, uz se oblekam a bezim do lekarny. Premyslim nad tim od rana, vcera mi to prislo jako zachrana, dneska uz na to koukam trosku jinak.ikdyz si porad rikam, ze by to byla sakra nahoda z jednoho sexu otehotnet, kdyz tady vidim, jak se vsichni snazi a jak je to vlastne slozite pocit
Já po jednom sexu otěhotněla s jedním vejcovodem a mimo plánované plodné dny ![]()
Myslím, že podle toho popisu je velká pravděpodobnost otěhotnění. Ano, je náhoda otěhotnět z jednoho sexu, ale už ne pokud ten sex je přímo v době ovulace. Já jsem z jediného takového styku bez globule otěhotněla. A myslím, že nebudu zdaleka jediná. Tak hurá do lékárny ![]()
Dobrý den,
omlouvám se, že zakládám další téma, ale takovéhle jsem přesně nenašla.
S přítelem jsme spolu spali první den po ms (16.11.) s globuli, ale při opakovaném styku jsme nezavedli novou. Těhotenství by nám samozřejmě nevadilo. Jaká si myslíte, že je pravděpodobnost?
Je tu někdo takový, kdo takto otehotnel?
Vaše zkušenosti? Děkuji. Test mám v plánu, minimálně 24.,ale nevím zda to není moc brzy.
Děkuji