Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, objednala jsem si nějaké zboží přes Mall.cz. GLS mi dovezlo balíky, ale 2 chyběli (celkově by jich mělo být 5). Na stránkách Mall píšou, že stále čekají, až si zboží dopravce převezme. Tak mě zajímá jestli to ještě dovezou (všechno zboží je od jednoho dodavatele), jestli si to třeba samo GLS rozdělilo na několik dodávek, nebo mám někam volat? Díky za rady ![]()
Když ti tam píšou, ze ty dva ještě nejsou v přepravě, tak to znamená, ze na tebe myslej a ze až v přepravě budou, tak ti prijdou. Ale zavolat si tam klidně muzes, od toho je infolinka ![]()
Dovezou to později a to sledování na Mall je taky na prd
já objednávala minulý týden, jeste v den doručení tam stalo, že čekají na přepravu a že je předpokladane datum doručení druhý den a večer telefon a sme u vás před domem s balíkem
nikdo ani nedal předem vědět nic, ve sledování byl pořád k vyzvednutí dopravcem
jediná klika že sem byla doma, jinak bych to zas naháněla po všech čertech. Mall se s tím doručováním poslední dobou dost zhoršil.
Mall je jen zprostředkovatel. V podstatě mají na jednom e-shopu milion e-shopů, jestli mě chápeš. Takže místo toho, aby sis 5 věci objednala z 5ti e-shopů a platila 5× poštovné, tak u Mall zaplatíš jen 1×, ale posílají to tak, jak jim to pošle dodavatel. A je jedno, že je stejný. Posílají to z různých skladů, některé má sám Mall k dispozici hned.
Zbytek balíků ti dorazí ![]()
Objednávám tam dost často.
Jen bacha, u nějakých věcí je i datum dodání. Já si jednou nevšimla a lehátka co jsem potřebovala v srpnu mi přišly v listopadu ![]()
Jooo a doručuje to GLS, který ani nedá vědět předem. Jen zavolá, že je u vás ![]()
@Semtex Oni právě nepíšou přesný počet kolik jich poslali a kolik ne, ale mají to celkově jako tu jednu objednávku. 😅 Takže mi to přijde divný, ale počkám a snad to bude v pořádku.
Taky bych neplasila, určitě to dodají později..já mám Mall kousek, tak si tam chodím.
Ale jestli máš pochybnosti, klidně si zavolej na zákaznický servis ![]()