Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky,
poradite mi, prosim, nekdo, jake koupit golfky a ev. kde (treba internetovy obchod)?
Nemam s tim zkusenost, jen mam tak zhruba predstavu, ze bych urcite chtela, aby mely polohovaci zadicka, aby si prcek mohl lehnout, kdyby usnul. Pak taky strisku, pytel na prikryti nozicek na zimu a plastenku… Idealni by byla samozrejme taky nejaka prizniva cena..treba zhruba kolem 3.000,–.....jestli se v tehle cenove kategorii da neco takoveho sehnat.. ![]()
Diky za Vase zkusenosti a tipy..:o)
Andrea
Ahoj,
jeste jedno bych ti doporucila aby mela spojene „madlo“- nemuzu si vzpomenout na spravny vyraz- promin.Abys ho mohla vest jednou rukou.Protoze jet s golfkama, ktere musis drzet obema rukama a treti rukou drzet popr. destnik se da tezko, tak jeste uvazuj o tom.
Pa Kac
Ahoj Andreo,
nedávno jsme koupili golfky, které by tvým požadavkům více méně vyhovovaly.
Donutila nás k ní porucha kočáru - trojkombinace. Tvá cena poněkud omezuje výběr, ale je jasné, že na mateřské se hodí každá koruna.
Takže naše alternativní vozidlo do MHD a na projížďky po městě (do lehkého terénu možná, na túru určitě ne) je Mobile od ABC design.
Mají polohovací záda, pětibodový bezpečnostní pás, nožky jdou polohovat, opěrku nohou, stříšku, přední větší plastová aretační dvojkolečka (existuje i model s jednoduchými koly), zadní jsou jednoduchá spojená brzdou. Velkou výhodou je spojená rukojeť - lépe se řídí. Skládají se jednou rukou jako sporťák, nám to velmi vyhovuje, protože klasické golfky by nám do auta nevešly. Váha je super - 6,9kg a cena 2550,–. Velikost tak průměrná, ale určitě se do nich vejde větší dítě než do Chicco Ponee XS.
Nemají bohužel pláštěnku - dobře sedí univerzálka za cca 180,– a zimní pytel na nožky - dá se dokoupit za 400,– (my připevňujeme pytel z trojkombinace - přišila jsem mašličky).
Na internetu jsem je nikde neviděla. Je to sice celkem obyčejný kočár, ale nám prozatím vyhovuje.
Beruška
Ahojky,
diky za tipy - urcite je lepsi cele madlo - to me predtim nenapadlo.. ![]()
Prave, ze nam se taky rozbila 4-kombinace a prece jen i v poloze sportaku je to pekna vaha na cestovani treba MHD..stejne jsme golfky koupit chteli, třak to nakonec trosku uspisime… ![]()
Jeste jednou dik…