Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já nad nimi také zvažuji. Mají je u nás v pompu. I jsem je ozkoušela. Myslím, že je to taková kopie Mac laren. Co se týče vychytávek tak jich má opravdu dost. Vnitřek je hodně prostorný, dá se skoro ležet a má vlastně i fusak a madlo. Je tam opravdu spousta fíglů se stříškou, Dá se odvětrat, dájí se tam nazipnou kapsy, nebo odzipnout. Jezdí se s ním velice dobře co jsem zkoušela po obchodě. Nemám s golfkami zkušenosti takže nevím jak je to na asfaltu, jaká jsou kolečka-jsou malá a mají takovou tu palstovou gumy či co to je kolem. Doteď jsem měla sportovní trojkolku. Kdyžtak se ptejte. Mně velice zaujal, ještě i ta cena je dost směšná na to co vše umí. Zrovna hledám diskuzi jestli s ním už někdo nejezdí, jaký je venku. Jinak se skládá jako mac laren. Jen to není tak po másle. ALe dost mne zaujal. ![]()
Ahojky, zrovna řeším taky golfky Casper, chci se zeptat, jestli si je nakonec koupila či ne? Já byla včera přímo v obchodě, kde mi hned padly do oka, vyzkoušela jsem si je i s maličkou, myslím, že jsou moc hezké a praktické a hlavně lehké. Moc jsem toho o nich v diskuzích nenašla, ale hlavně nic negativního. Tak se chci zeptat jestli si je zvolila? ![]()
chtěla bych se zeptat, v jakých obchodech a kde jsou golfky k vidění? a jestli už jszte si je pořídily? děkuji ![]()
a to bylo přímo v Pompu nebo v nějaké jiné prodejně? Něco jsem obvolala a nikdo je k vidění nemá:/
Ne ne je to prodejna přímo dětská. Takže oblečení kočárky a různé jiné. Ta prodejna je v novobranské ulici. Je to u trznice.Měli tam modrý. Koukala jsem na něj. Je to tak měsíc.
Zkusim se podívat po tel. čísle. Ale nevim jestli ho ještě mám.
ahojky, už jsem si je koupila a jsem snimi spokojená, náhodou je měli v shopu detskydum - praha 4 , ul . dobronická, protože si je nevzal zakaznik, ktery je objednal, jinak je tam nemaji. Jsou lehoučka s nanožnikem. Jsem spokojena, jen nejde překlapět stříška.
dobrý den, a můžu se zeptat kolik váží, jestli je doma můžete zvážit? děkuji
Pořád se nemůžu rozhýbat jestli koupit nebo ne a jak se vám s nimijezdí po pražské dlažbě ?
Děkuji. Pro paní výše je mají v Pompu na Praze 6 - v OC šestka.
Zdravím, mají sedm kilo.Jsem docela slabá, tak jsem se bála abych vnich unesla malou i s taškou, ale zvládla jsem ji vynést do schodů i ze schodů, tak už se nebojím cestovat i nenízkodpodlažními spoji. Po chodníku se jezdí dobře na dlažbě trochu drncají, ale to všechny golfky myslím.Samozřejmě nemůžete srovávat sportovní kočárek, který má pneumatiky oproti malým kolečkům. Já zatím na procházky u baráku používám sporťák a na cestování golfky. Mám je necelý měsíc, ale zatím jsem spokojená, jdou rychle složit a dobře polohovat.
moc děkuji za info Určitě se tam na ně vyrazím podívat,moc se mi líbí.
Někde jsem četla, že se stříška překlápět dá.....
Stříška se opravdu překlápět nedá, kočárek mám a byla jsem se pro jistotu ptát i na obchodě. ![]()