Golfky Babypoint Casper

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
1.4.11 21:24

ozkousene

Já nad nimi také zvažuji. Mají je u nás v pompu. I jsem je ozkoušela. Myslím, že je to taková kopie Mac laren. Co se týče vychytávek tak jich má opravdu dost. Vnitřek je hodně prostorný, dá se skoro ležet a má vlastně i fusak a madlo. Je tam opravdu spousta fíglů se stříškou, Dá se odvětrat, dájí se tam nazipnou kapsy, nebo odzipnout. Jezdí se s ním velice dobře co jsem zkoušela po obchodě. Nemám s golfkami zkušenosti takže nevím jak je to na asfaltu, jaká jsou kolečka-jsou malá a mají takovou tu palstovou gumy či co to je kolem. Doteď jsem měla sportovní trojkolku. Kdyžtak se ptejte. Mně velice zaujal, ještě i ta cena je dost směšná na to co vše umí. Zrovna hledám diskuzi jestli s ním už někdo nejezdí, jaký je venku. Jinak se skládá jako mac laren. Jen to není tak po másle. ALe dost mne zaujal. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
154
12.5.11 10:31

Ahojky, zrovna řeším taky golfky Casper, chci se zeptat, jestli si je nakonec koupila či ne? Já byla včera přímo v obchodě, kde mi hned padly do oka, vyzkoušela jsem si je i s maličkou, myslím, že jsou moc hezké a praktické a hlavně lehké. Moc jsem toho o nich v diskuzích nenašla, ale hlavně nic negativního. Tak se chci zeptat jestli si je zvolila? 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vannessa
26.5.11 11:45

kde k vidění?

chtěla bych se zeptat, v jakých obchodech a kde jsou golfky k vidění? a jestli už jszte si je pořídily? děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
1180
26.5.11 14:20

Já je viděla v Litoměřicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vannessa
26.5.11 15:33

a to bylo přímo v Pompu nebo v nějaké jiné prodejně? Něco jsem obvolala a nikdo je k vidění nemá:/

• Citovat
  • Upravit
1180
26.5.11 18:23

Ne ne je to prodejna přímo dětská. Takže oblečení kočárky a různé jiné. Ta prodejna je v novobranské ulici. Je to u trznice.Měli tam modrý. Koukala jsem na něj. Je to tak měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
26.5.11 18:27

Zkusim se podívat po tel. čísle. Ale nevim jestli ho ještě mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
27.5.11 12:54

ahojky, už jsem si je koupila a jsem snimi spokojená, náhodou je měli v shopu detskydum - praha 4 , ul . dobronická, protože si je nevzal zakaznik, ktery je objednal, jinak je tam nemaji. Jsou lehoučka s nanožnikem. Jsem spokojena, jen nejde překlapět stříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.5.11 10:04

dobrý den, a můžu se zeptat kolik váží, jestli je doma můžete zvážit? děkuji
Pořád se nemůžu rozhýbat jestli koupit nebo ne a jak se vám s nimijezdí po pražské dlažbě ?

Děkuji. Pro paní výše je mají v Pompu na Praze 6 - v OC šestka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
30.5.11 13:52

Zdravím, mají sedm kilo.Jsem docela slabá, tak jsem se bála abych vnich unesla malou i s taškou, ale zvládla jsem ji vynést do schodů i ze schodů, tak už se nebojím cestovat i nenízkodpodlažními spoji. Po chodníku se jezdí dobře na dlažbě trochu drncají, ale to všechny golfky myslím.Samozřejmě nemůžete srovávat sportovní kočárek, který má pneumatiky oproti malým kolečkům. Já zatím na procházky u baráku používám sporťák a na cestování golfky. Mám je necelý měsíc, ale zatím jsem spokojená, jdou rychle složit a dobře polohovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vannessa
31.5.11 10:02

moc děkuji za info Určitě se tam na ně vyrazím podívat,moc se mi líbí.

Někde jsem četla, že se stříška překlápět dá.....

• Citovat
  • Upravit
154
2.6.11 13:11

Stříška se opravdu překlápět nedá, kočárek mám a byla jsem se pro jistotu ptát i na obchodě. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí