Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
prosím jaké máte zkušenosti s goflkama Inglesina Espresso? V jakém terénu s nima jezdíte? Uvažuju o koupi a tyhle patří zatím mezi favority.
Díky Martina a Filip 15 masíců
Máte zkušenost s Inglesina Espresso?
Přidejte zkušenost s Inglesina EspressoAhoj,
jsem s nimi spokojená, zkoušela jsem je i ve sněhu
Jde to, ale dost se nadřeš. Nejlepší jsou po městě, ale i terén zvládají.
Uvítala bych u nich vyšší rukojeť. Nejsem z nejmenších a občas si do kočáru kopnu. ![]()
Jinak jsem moc spokojená.
Jestli Tě zajímá něco konkrétně, ptej se.
Ještě něco. Moc mi to večer nemyslí…
Dá se komplet sundat celý potah, teď jsem to dělala, dobře se pere a rychle schne. Teda sundat to z kšír byl pro mě ježek v kleci, ale nakonec jsem to zvládla.
Nožičky nejsou polohovací, ale to u většího děcka nevadí, aspoň nám ne. Když malá usne, nevadí jí to. Zádíčka mají jen dvě polohy, ale také nám stačí.
Asi bych si při koupi nechala zkontrolovat všechny patenty, jsou na fest a když jsem poprvé sundávala košík, jeden se utrhnul. Reklamovat jsem to nešla, kvůli jednomu patentu na košíku, ale u novýho kočáru to zamrzí.
Uz tu na Espresso urco diskuze bude, pac mi je mame uz rok a trictvrte a spokojenost velika. Ted teda prevazne jezdime v golfkach Quinny ZAPP, ale kdyz vim, ze jedem na dyl a dcera si treba jeste schrupne (doma uz odpo nespi) tak je vytahnem. Hanka1
Ahoj bebettko,
manžel má 192 cm, tak mě zajímá, jestli je tam výškově nastavitelná spojená rukojeť. Ať se nemusí moc hrbit. Jsou kolečka odpružená nebo ne?
Díky Martina
Spojena vyskove nastavitelna rukojet tam sice je, ale kocarek je celkove nizsi, takze se asi hrbit bude…navic bude asi zakopavat o konstrukci. Muj manzel ma 185 cm a nerad s nim jezdi.
Terik
Jak psal Terik. Kočár je celkově nižší, takže i ta nastavitelná rukojeť moc nepomáhá. Manžel ho vozí tak, že jde vedle kočáru (má kolem 195 cm). Nic moc
Je škoda, že nejdou nastavit výš, jinak jsem moc spokojená.