Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všem,
prosím ty, co mají zkušenosti s tímto kočárkem, jestli by jste mi je mohly napsat. A taky by mě zajímalo jak mají velká kolečka - kvůi terénu - a jestli barvy nešisují - u slalomu mi vyšisovaly.. Rozhoduju se pro golfky a zatím vyhrávají Chicco CT 0.4, protože s Jané mám špatnou zkušenost, ale to byl Slalom. díky moc za vaše rady a typy
Ahojky,ja nemam zkusenost s Carrerama,ale mam Nomada.Je to uz muj 7 kocarek a myslim,ze zustane.Mela jsem i Slaloma,Powertrecka,ale bud mi padala brzda,nebo vrzalo predni kolo-kotouc.U Slaloma z kolekce 07 mi take sisovala barva.Mela jsem i Chicco s tema velkyma kolama,ale kocarek je hodne maly a syn se mi tam nevesel v 1.5 roce a to je maly a hubeny.Ja osobne davam vsechny palce prave pro Nomada.Jezdim s nim od leta a opravdu je to jedinny kocar,se kterym jsem spokojena.Jedinna vytka je nakupni kos.Hur se do nej leze,ale to je malickost.Mam ho v barve Stylon z kolekce 06,ale je kupovany koncem leta 07.Barva nesisuje ani po vyprani a co se divim,nepada brzda.Syn ma ted v zime 2 roky a v pohode se tam vejde s velkym fusakem.Diky za nej,uricte si ho necham i na druhe ditko.