Zapp x bebeconfort vit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4425
2.1.08 11:47

Zapp x bebeconfort vit

Chtěla bych na jaře koupit golfky, které jsou lehké a hlavně skladné. Bydlíme totiž v odlehlých končinách, jezdí tu příměstské autobusy a s kočárkem je problém. Když už Lucinka chodí, myslela jsem, že popadnu složené golfky přes rameno, vy:,–(ím dítě do autobusu a golfky rozložím až vystoupíme. Ideální se jeví Zapp, všichni je chválí, jsou krásně skladné, ale někde píšou 6kg, někde 8kg a rozměry se taky liší. Bebéconfort Vit skoro nikdo nemá, mají prý jen 4kg 8O , zas se ale nedají tolik složit (105×21×29). http://www.bebeconfort.cz/vit.php
Já jsem navíc drobné postavy, tak se bojím, že to všechno neunesu či nepoberu a bude to zbytečná koupě. Potřebuju se prostě dostat do autobusu bez cizí pomoci. Prosím poraďte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
2.1.08 13:17

A co takhle Britax Verve- váha 6 kg a složené 73×45×33 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
3.1.08 18:13

aleesho…já mám zapky, ale abych pravdu řekla, tak skládat do busu bych je nechtěla.....skladné jsou perfektně, lehounké taky, ale nemají žádné držadlo, za které bys je chytla a šla. Navíc nemají ani pojistku, která drží kočárek složený pohromadě. Stejně tak to má Britax verve, o kterých psal steeve. Ty jsou na přenášení jen tak v ruce(podle mého) ještě horší. Šla bych do nějakých golfek, které se skládají klasicky do dlouhých tyček (rozumíš, že jo :lol: ) a mají madélko na přenášení. A to má stoprocentně jané energy…vypadá to jako bych je propagovala, ale je to jen osobní zkušenost. Je jich určitě vícero, ale s ostatníma jsem neměla tu čest… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
3.1.08 18:16

Teď jsem mrkla na ten Vit a ten je na přenášení určitě lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
3.1.08 21:24

Ale zapp jde složit do té tašky, takže bych vypadala spíš jakože jdem sportovat než že vláčím kočár :lol: Viděla jsem to včera v obchodě a moc se mi líbilo, jak jsou skladné. Navíc se neumažu o kolečka. A u nás jsou autobusy s úzkými dveřmi, jakoby dálkové, navíc nástup předními, kde si potřebuju koupit lístek :roll: .
Ten Vit nikde nemaj, potřebovala bych ho omrknout.
Britax jsem po prostudování diskuzí zavrhla, je prý menší než zapp, atd, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
3.1.08 23:28

Taška je super, to máš recht.....asi jsem nepochopila jak často za den budeš busem jezdit…jestli nemyslíš pouličku, ale delší vzdálenost, tak to jo… a máš pravdu v tom, že britax je menší než zapp - hlavně je tam hodně nízko boudička :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí