Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla bych na jaře koupit golfky, které jsou lehké a hlavně skladné. Bydlíme totiž v odlehlých končinách, jezdí tu příměstské autobusy a s kočárkem je problém. Když už Lucinka chodí, myslela jsem, že popadnu složené golfky přes rameno, vy:,–(ím dítě do autobusu a golfky rozložím až vystoupíme. Ideální se jeví Zapp, všichni je chválí, jsou krásně skladné, ale někde píšou 6kg, někde 8kg a rozměry se taky liší. Bebéconfort Vit skoro nikdo nemá, mají prý jen 4kg
, zas se ale nedají tolik složit (105×21×29). http://www.bebeconfort.cz/vit.php
Já jsem navíc drobné postavy, tak se bojím, že to všechno neunesu či nepoberu a bude to zbytečná koupě. Potřebuju se prostě dostat do autobusu bez cizí pomoci. Prosím poraďte ![]()
aleesho…já mám zapky, ale abych pravdu řekla, tak skládat do busu bych je nechtěla.....skladné jsou perfektně, lehounké taky, ale nemají žádné držadlo, za které bys je chytla a šla. Navíc nemají ani pojistku, která drží kočárek složený pohromadě. Stejně tak to má Britax verve, o kterých psal steeve. Ty jsou na přenášení jen tak v ruce(podle mého) ještě horší. Šla bych do nějakých golfek, které se skládají klasicky do dlouhých tyček (rozumíš, že jo
) a mají madélko na přenášení. A to má stoprocentně jané energy…vypadá to jako bych je propagovala, ale je to jen osobní zkušenost. Je jich určitě vícero, ale s ostatníma jsem neměla tu čest… ![]()
Teď jsem mrkla na ten Vit a ten je na přenášení určitě lepší…
Ale zapp jde složit do té tašky, takže bych vypadala spíš jakože jdem sportovat než že vláčím kočár
Viděla jsem to včera v obchodě a moc se mi líbilo, jak jsou skladné. Navíc se neumažu o kolečka. A u nás jsou autobusy s úzkými dveřmi, jakoby dálkové, navíc nástup předními, kde si potřebuju koupit lístek
.
Ten Vit nikde nemaj, potřebovala bych ho omrknout.
Britax jsem po prostudování diskuzí zavrhla, je prý menší než zapp, atd, atd.
Taška je super, to máš recht.....asi jsem nepochopila jak často za den budeš busem jezdit…jestli nemyslíš pouličku, ale delší vzdálenost, tak to jo… a máš pravdu v tom, že britax je menší než zapp - hlavně je tam hodně nízko boudička ![]()