Nekonečné téma - GOLFKY...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7371
1.1.08 17:33

Nekonečné téma - GOLFKY...

Tak jsem neodolala a založila téma golfky..I po přečtení všech příspěvků, mám totiž hlavu jak pátrací balon - a že určitě nejsem sama :D
Všechny, kdo má ještě chuť a čas nám nerozhodným poradit, Vás tímto prosím o radu - JAKÉ GOLFKY ???
Moje - a myslím většiny maminek - kritéria..
1 - ráda bych větší kolečka (s aretací), aby aspon částečně šlo jezdit v terénu- jsme ze vsi a ve městě máme kostky.., něco jako sporťák, ale kvůli skládání a váze jdeme do golfek…
2 - ráda bych už v nich dovozila dítko až do konce, tak aby byli kvalitnější :-) to chceme tedy asi opravdu každá :lol:
3 - skládání tak jako klasické golfky, ne na placku
4 - cena do 4000,–Kč nejlépe
5 - ještě by se mi líbila rukojet v celku, ale to se většinou pak skládá právě na tu „placku“
Jelikož jsem sice odpůrce golfek, ale jinak to prostě už nejde, když chceme vozit v kufru i něco jiného než kočárek, tak budu hrozně ráda a děkuji za všechny Vaše typy, rady a poznánky. Myslím, že to uvítá nejedna maminka..
Jinak jsme vyhlídli Chicco CT 0,4 a vychází nám jako nejlepší ze všech, ale necháme si rádi poradit a nic nechceme uspěchat, kočárek plánujeme
kupovat až nebude aspon trochu hrozit riziko napadnutí sněhu :P
Jo a neměl by jste náhodou někdo adresu nebo fotky tohoto kočárku s letní a zimní boudičkou a nánožníkem? Na netu nepíšou, která to je a je tam focená vždy jen jedna a s nánožníkem taky myslím jsem nenašla. Všem ještě jednou veliké díky !!!!! :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
1.1.08 18:40

Ahoj

Hodně obrázků tohoto kočárku najdeš tady na těch stránkách:

http://www.babylife.cz/…-4---eclipse

Veronika

• Citovat
  • Upravit
9130
1.1.08 18:43

Ahoj,
tak tyhle golfky jsem měla původně vyhlídnuté taky, ale mají přes 10 kilo a to mi přijde docela dost, skoro jako sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.1.08 19:29

reálná váha je 9,5kg, je to na golfky dost, ale jak jsem psala, musí být trochu bytelnější kvůli terénu. A jelikož jsem rok tahala do auta a z něj i několikrát denně Quinny freestyle - na který mimochodem nenechám dopustit - a taky Jané slalom pro - mimo jiné už nikdy více - oba cca 14kg, tak jsem zvyklá a těch 9,5kg mi přijde docela lehké :D
Ale díky za upozarnění, i to se může občas přehlídnout :lol:

• Citovat
  • Upravit
20840
1.1.08 19:56

Ahoj, máme vybrané ABC moving light
http://www.detskydum.cz/obr/1082_3.jpg

… čekám je příští týden, už se jich nemůžu dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
1.1.08 21:43

ahoj Novire, vypadá hezky,lze ale u něj polohovat nožičky,pokud ne,tak jsou na spaní lepší ty od chicca,alespoň pro dítě kolem roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.1.08 07:09

Re: Nekonečné téma - GOLFKY...

katka82 píše:
Tak jsem neodolala a založila téma golfky..I po přečtení všech příspěvků, mám totiž hlavu jak pátrací balon - a že určitě nejsem sama :D
Všechny, kdo má ještě chuť a čas nám nerozhodným poradit, Vás tímto prosím o radu - JAKÉ GOLFKY ???
Moje - a myslím většiny maminek - kritéria..
1 - ráda bych větší kolečka (s aretací), aby aspon částečně šlo jezdit v terénu- jsme ze vsi a ve městě máme kostky.., něco jako sporťák, ale kvůli skládání a váze jdeme do golfek…
2 - ráda bych už v nich dovozila dítko až do konce, tak aby byli kvalitnější :-) to chceme tedy asi opravdu každá :lol:
3 - skládání tak jako klasické golfky, ne na placku
4 - cena do 4000,–Kč nejlépe
5 - ještě by se mi líbila rukojet v celku, ale to se většinou pak skládá právě na tu „placku“
Jelikož jsem sice odpůrce golfek, ale jinak to prostě už nejde, když chceme vozit v kufru i něco jiného než kočárek, tak budu hrozně ráda a děkuji za všechny Vaše typy, rady a poznánky. Myslím, že to uvítá nejedna maminka..
Jinak jsme vyhlídli Chicco CT 0,4 a vychází nám jako nejlepší ze všech, ale necháme si rádi poradit a nic nechceme uspěchat, kočárek plánujeme
kupovat až nebude aspon trochu hrozit riziko napadnutí sněhu :P
Jo a neměl by jste náhodou někdo adresu nebo fotky tohoto kočárku s letní a zimní boudičkou a nánožníkem? Na netu nepíšou, která to je a je tam focená vždy jen jedna a s nánožníkem taky myslím jsem nenašla. Všem ještě jednou veliké díky !!!!! :wink: :wink: :wink:

Tak to je jako bych to psala já. Mám úplně stejný problém. Mám z toho výběru, hlavu v pejru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
2.1.08 09:15

Ahojky všem,
tak to jsem ráda, že nejsem sama. Ale po přečtení všech témat tady i jinde na téma golfky jsem si to myslela. Nejradši bych si zkonstruovala a udělala golfky vlastní, ale to asi každá, že? Zatím jsem nic přijatelného než to Chicco nenašla, jen nějaká ta zkušenost v terénu by se nám ještě hodila..Dnes ho okouknu u nás jestli ho tam teda budou mít - na netu ho mají - a dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
2.1.08 09:21

Ahoj, jdou polohovat i nožičky, bez toho bych do něj taky nešla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
2.1.08 09:28

Ahojky,
jo jdou do 2poloh a záda do 4 poloh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
2.1.08 09:30

Výše jsem na ně dala www odkaz, je to jako anonymní, nebyla jsem přihlášená, a je tam toho o nich hodně i hodně fotek jen je daloko víc barev, tohle je nějaká asi v akci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.1.08 09:53

Přímo u Chicca na stránkách je i více barevných variant a cena je tam ještě lepší( ale je tam bez fusaku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
2.1.08 11:12

mohu poprosit o stránku Chicca? Nějak se na www.chicco.cz nemohu dostat, jestli to je tedy takhle..Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.1.08 11:38

Ještě docela schopné golfky jsou i tyhle
http://www.detskyraj.cz/…-espiro-city

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.1.08 13:13