Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, já hledám taky golfky
Chtěla bych teda tak do 2500,– Jinak požadavky mám stejný ![]()
Docela se mi líbí tyto: http://moje-miminko.mimishop.cz/detail.php?… a znám maminku, co je s nima moc spokojená ![]()
Ještě teda počkáme, ale něco takového bych chtěla…
Ahoj, všechny požadavky, kromě ceny
, splňují golfky jane carrera.
Já je vlastním, jsem s nimi moc spokojená, ceny nelituju, protože mi fakt udělaly velkou službu. Používám je od května 2006, neměla jsem s nima jediný problém. Dobře jezdí i na kostkách. Ve sněhu ale nespolupracujou (ale to asi žádný golfky). Mají spojenou rukojeť, bezvadně se ovládají jen jednou rukou, jsou lehké, takže je vynesu do schodů i s dítětem, mají polohovatelnou opěrku zad a nožiček až do lehu, jednoduše se skládají, vejdou se i do kufru našeho malého auta…
Zkus se mrknout i na starší na MMB nebo na jiném serveru.
evculinda píše:
Ahojky, já hledám taky golfkyChtěla bych teda tak do 2500,– Jinak požadavky mám stejný
Docela se mi líbí tyto: http://moje-miminko.mimishop.cz/detail.php?… a znám maminku, co je s nima moc spokojená
Ještě teda počkáme, ale něco takového bych chtěla…
Ahoj tak presne tydle i barvu ma svagrova na syna
ted je mu rok a 3 mesice a uz jsou mu tesne!!!! jsou uzke, malej ma 13 kilo.
vypadasi hezky, jsou lehke, jezdit jsem nezkousela
Novire píše:
Ahoj, máme vybrané ABC moving light
http://www.detskydum.cz/obr/1082_3.jpg… čekám je příští týden, už se jich nemůžu dočkat.
viděla jsi je někde na živo, nikde se mi nedaří najít vnitřní rozměry pro leh a váha kočárku ![]()
Ahojky všem,
tak jsem se byla včera podívat na ty Chicco a neměli je , prý měli jen pár kusů a hned se prodali. Mají prý největší kolečka tedy mezi golfkama a jsou pry dobry..no to ale říká každý prodavač, že.. ![]()
Tak snad o víkendu pojedeme do Prahy a někde je tam omrknu, snad na černáku přímo v Chiccu.
katka82 píše:
Ahojky všem,
tak jsem se byla včera podívat na ty Chicco a neměli je , prý měli jen pár kusů a hned se prodali. Mají prý největší kolečka tedy mezi golfkama a jsou pry dobry..no to ale říká každý prodavač, že..
Tak snad o víkendu pojedeme do Prahy a někde je tam omrknu, snad na černáku přímo v Chiccu.
Já už jsem je měla v ruce, kolečka jsou opravdu velká a jsou docela pěkné. Jenom si maminky, které je už mají stěžují na nánožník. Prý je malý a odepíná se. Je prý na suchý zip a pokud má dítko delší nožky, tak se odpepíná.
Já jsem je s nánožníkem neviděla, takže to nemůžu posoudit.
To jsem také myslím někde četla, ale radila tam jedna maminka , že to není až takový problém a prý to vyřešila , že k tomu přidělala asi nějaké ještě gumičky nebo poruhy či co a to přidělala za konstrukci a drží to a je to i delší, ale na dítko nefouká, prý je to dobrý. Snad to v Praze budou mít a juknu na to
Ahoj Katko82: mám Chicco 0.4.Měla jsem taky Jané a byla s nimi nespokojená.Chicca jsem koupila protože se mi zdála dobrá a za rozumnou cenu.Mám je sice krátce,ale zatím super.Používám do nich teď na zimu fusak a Toník se mi do nich krásně vejde (a to není žádný drobek).Na fusak dám nánožník a dokoupila jsem si madlo.Jinak pokud dáš záda do lehu nedostaneš se do košíku to je myslím jedno mínus a dokonce některé maminky kopou do koleček.Jde o zvyk.Jinak je na ně diskuse u sousedek na www.baby-cafe.
Přeji dobrý výběr AHOj ![]()
Ahojky,
díky moc za zkušenost s Chiccem CT 0.4 .
Dnes jsme se na něj byli podívat a byli jsme také nadšeni a jdeme do něhoho. O ceně nemluvě, protože ta mi přijde fantastická, za takovýhle super vybavený kočárek.
Jen doufá, že nebudeme mít zase smůlu, jako u Jané a bude vše v pohodě.
Tak dám vědět, až ho koupíme a až ho zajedeme v terénu.
No ještě bohužel máme,
kupovaly jsme kočárek starší a paní zatajila prošlápnutou brzdu, jinak se kočárek rychle rozvrzal popraskala slída na boudě, přední brzda nebrzdí a sed u kočárku je děsně hluboký, tak idítko, co už sedí je tam zapadlé a když je nánožník, tak nevidí ven, což našemu Domčovi dost vadí a furt jakoby klouže dolů.. Mam kolekci 2006 koncem roku a barva vyšisovala. jinak VAROVÁNÍ PRO VŠECHNY - NEKOPOVAT KOČÁRKY U FIRMY SHOPWORLD, nekomunikují , nejsou výhradní dovozci - na což ale neupozornují a na servis čekáme už přes 3měsíce !!! Manžel tam neustále volá, skončilo to ve fázi, že nám půjčily kočárek náhradní , to před 2 měsíci a od té doby nic..Takže nové brzdy se asi nedočkám. A jiný servis to opravit nechce a prý ani nemůže!! Tak BACHA NA NĚ, kupují to asi sami přímo ve španělsku, paní prodává a nic o kočárcích neví a pán dělá udajně ten servis..
Mám CT 0.4 a jsou super - za tu cenu… jen jedna podstatná vada - brzda. Špatně se „zasekává“ a už se mi ji, bohužel, na jednom kolečku podařilo ulomit. Takže od května jezdím bez ní. Ale dá se - i když v MHD to se mnou trochu cvičí. Od léta se mi na ně ale práší, protože používám šátek, nebo jdeme ven už po svých ![]()
Karko - tak to jsi fakt měla smůlu. Já si myslím, že jinak jsou kočárky Jane celkem spolehlivé. Asi máš Slalom, že? Mě se docela líbí, ale myslím si, že je pro starší dítě moc velký a robustní.
Ale když jsem byla těhule, taky jsem o kočárcích věděla prd. Hluboký kočár jsem poděldila po synovci, jezdil v něm půl roku. Nejdřív jsem ofrňovala nos, no chtěla jsem na první mimi super kočárek, že! Ale zase byl zadarmo, tak jsem si ho vzala. No a pak jsem o to více vybírala golfky a mohla jsme si dovolit investovat více peněz. Kupovala jsem ho ale přímo u Handypraha a s nima je spolupráce dobrá.
No nevím, už jsem našla dost diskuzí, což mě tedy docela překvapilo, na Jané a nespokojenost na ně..Myslela jsem že jsem vyjímka, ale asi ne , spíš se o tom asi tolik nemluví nebo co. i taky na emimino je jedna diskuze kde se našlo plno maminek nespokojených.
Těhule už nejsem - bohužel - ale zase snad budu
ale dlouho jse hlídala a ted áme konečně vlastní, což je super a kočárky jsou moje hobby , tak si mylsím, že se docela vyznám - to ale prosím neberte jako chlubení, to bych nerada - jen ale že celkem víc, co by kočárek měl mít nebo splnovat a třeba brzda z hliníku, který ohnete rukou (viz hliníkové příbory versus kovové
asi není dobrá volba na nožní brzdu, na kterou se šlape..A Jané slalom jsou právě pro starší dítka, aby se tam vešly, proto je taky maminky kupují, aby tam nebyly ztísněné, což chápu a to se mi taky na tom líbilo, ale to , že je sedačka utopená, je fakt, který říká nejedna maminka..
No díky za názor na Chicco v pondělí si ho tady u nás objednám. Moc se nám líbí a doufám, že nebudeme mít takovou smůlu jako u Jané ![]()
Ahoj maminky, řešíme momentálně to samé a s přesně stejnými požadavky. Slyšela jsem docela chválu na kočárky Peg Perego a Inglesina. Nemáte s nimi některá zkušenosti? Nejradši bych se zeptala, který kočárek je nejlepší, ale na to asi není jednoznačná odpověď a co člověk to názor. Náš malý je docela dlouhán, ve svých 14 měsících je velký jako 2-3 leté děti. Tak z toho Chicca mám trochu strach. Je mi jasné, že nánožník nám nebude. ![]()
Díky za každou radu,
Aaja