Nekonečné téma - GOLFKY...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1706
6.1.08 13:22

Tady jsou obchody:
http://www.kocarky-teutonia.cz/obchodnici.php?…

Je to také na těch stránkách.

Jinak já to riskla bez zkoušení. Je přeci 14dní na vrácení bez udání důvodu. Musejí to vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
6.1.08 13:49

S4

Ahoj Nito,

maximální spokojenost. Jen jak jsem psala - trojkombinace obecně jsou trochu těžší kočárky a ani jako sporťák to nevezmeš sama do MHD nebo schodů - jednak kvůli váze, jednak jako sporťák to má jinak těžiště než bys potřebovala, aby se to dalo vzít. Jako hluboký kočárek jsem to sama i nosila a v poho :-)
Jinak super vychytávka je vložná novorozenecká taška - je zateplená, takže jsme si v loňské mírné zimě vystačili jen s kombinézkou a nemuseli jsme kupovat fusak. Z téhle tašky jde potom vyndat výztuž a máš z toho fusak do sporťáku, takže jsem ho nemusela kupovat ani letos. :-) A důvod, proč jsme tenhle kočárek tehdy kupovali (teda kromě toho, že byl v německu testovaný a vyšel jako jeden z nejlepších - lepší hodnocení měla snad jen X4, co si tak pamatuju) bylo, že byl jeden z nejprostornějších. Když vidím teď ty sice nádherné kočárky třeba od Casual Play, do kterých se ale už půlroční dítě v zimě podle mě nemůže vejít, tak si gratuluju. Máme doma malého dlouhána a do novorozenecké tašky se nám vešel ještě v roce. :-)

Pokud Tě ještě něco zajímá, klidně se ptej. :-)
 Aaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
6.1.08 14:02

Aaja…jé vy máte také štěpánka? :D
No já právě už doma tu vložnou tašku mám…Je ale z kolekce 2004, ale je jak nová…perfektní vychytávky…super. Má odepínací okolek kolem hlavičky…no fakt bezvadná. Akorát mi vadilo, že uvnitř je klouzavá…Je celá taková lesklá.
Taď v tom Spiritu X3 bude už také, doufám, že bude vnitřek jiný. Chtěla jsem to bez ní, ale paní mi ji přidala, protože je jí k ničemu a je v barvě toho kočírku. Na fotkách to vypadalo, že bude uvnitř jiná…byla kostičkovaná.
Tak myslí, že mi tam malý vleze? Je mu 9m…Já myslela, že mi bude už na nic. Mám od Teutonie ten Flísový fusak, co té tašky by asi byl super…Už se nemůžu dočkat až dorazí…Odešel včera.

Z kterého roku ho máš,? Nemáš nejaké fotečky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
6.1.08 20:12

Teutonia - materiál

Ahojky,
my máme uvnitř kostičkovanou bavlnu, lesklý materiál je jen svrchu. :-) Poslala bych ti obrázek, ale jsem tak trochu zelenáč tady na „Miminu“ a nikde tu nevidím nic, pomocí čeho by se dal vložit. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
6.1.08 20:17

Teutonia - rok

Jo a ještě jsem zapomněla - kočárek jsme kupovali v červenci 2006, ale byla to taky starší kolekce. Dokonce jsme na něho dostali asi 5 tis. slevu - jednak za starší kolekci (tuším, že 2005, možná i 2004, nevím už přesně) a jednak měl na boudičce flíček, jak na něho někdo v obchodě sáhl špinavýma rukama. Jenže Teutonia je celá prací, takže jsme to hned vyprali a libovali si, jak dobrý obchod to byl. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
6.1.08 20:17

Aaja…já to taky neumím, ale jestli tě můžu poprosit do mailu???
Dám ti ho do SZ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
6.1.08 20:42

AAja…dík, je nádhernej. No jsem zvědavá na ten můj. Já budu mít v předu jen jedno široké kolečko.
Poslala jsem ti v mailu jeho fotku…Koukni prosím a písni srovnání…Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
6.1.08 22:43

solano

ahoj majitelky solana,taky mě zaujal,ale chci se zeptat, zda jde položit do roviny na ležení,z obrázku to vypadá,jako by se sedačka nakláněla,díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
6.1.08 23:13

kenny, ano sedačka se naklání celá, ale zvlášť je mírné pokládání samotné cca 10cm a polohování nožiček je samostané…
Vyhovuje nám to. Jsem ráda, že malému nevisí nožky dolů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.2.08 19:04

Ahojky, tak plně souhlasím s Katka82 - také mám Slalom od Shopworldu a už od předvánoc čekám na reklamaci - potřebuji náhradní kočár - prý to musí poslat do Německa - od tamtud to vozí, jestli uznají reklamaci a to si ještě prý mám zaplatit PPL :evil:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4