Nekonečné téma - GOLFKY...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1706
5.1.08 22:23

Ahojky.
Také se připojím s malou radou.
Golfky Chicco znám…na mě nic moc…jsou docela těžké a ty dvojkolečka těžko jezdí terénem. Sníh zalézá mezi ně a tráva také.
Váha je sice u golfek důležitá, ale hrozně záleží na tom jestli jedou lehoučko, jestli kolečka nekladou odpor…Když né tak se nějaké kilko ztratí.
Já mám Teutonia Solano a naprostá spokojennost. Mají malá kolečka, ale vydrží dost. Jsem z vesnici a polňačky v pohodě. Mají kuličková a kluzná ložiska…jede jako pírko. A veliké tlumiče. Jsem s ním spokojená.
Rozhodovala jsem se mezi ním a Buggsterem, ale ten nemá polohování nožiček. Já mám 9 měsíční mimi a ty nožky dolů se mi zdáli brzo.
Ale berte to pouze jako můj názor, každému se líbí něco jiného…

http://www.kocarky-teutonia.cz/produkty.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
6.1.08 10:23

Ahojky všem a krásný den,
tak se přiznám, že jsi mě docela nahlodala ,těma Solano. Jen mě mrzí, že nemají nákupní košík, nedá se k tomu nějaký dokoupit? Koukala jsem , žed v dětském domě ho mají i s nějakým fusakem, nánožníkem a i taškou, což je teda taky super vybavení. A co ten terén, docela mě děsí ta malá kolečka, opravdu je to dobrý, co kostky ve městě atd?? Promin za palbu otázek, ale začínám nad ní opravdu přemýšlet..No a to už jsem včera málem objednala ty Chicco.:-)
Díky moc za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
6.1.08 10:37

katka82, opravdu zvládá terén…kámoška má to Chiccco jezdíme spolu ven…je to nesrovnatelná kvalita. Jsou diskuse na téma Teutonia.
Nevím jestli na těch stránkách ho ještě mají je to výprodej kolekce 2005, ale je pořád stejný, tak je to fuk. Já mám i s tím nánožníkem, je zateplenej jako fusak…A mám i ten fusak flísový…je tenší, ale v kombinaci s tím nánožníkem to úplně stačí.
Košík mi trochu chybí,a le v základní výbavě je ta taška, která má připínání pod tou sedačkou, používám to místo košíku a na řidítkách mám ledvinku na klíče a peněženku. Když jedu do města připnu tašku i na řidítka. Pláštěnu mám od Emitexu, úplně to stačí…
Já moc nánožníky nepoužívám… :wink:
Mě se moc líbí ten vínovej. Já mám červený.
Myslím, že by jsi ho sehnala i jetý. Pokud ho někdo používal jen chvíli, nic mu nebude.
Já budu prodávat vložnou tašku Teutonia, je to i jako fusak…perfektní…má hodně vychytávek…posloužila by i jako nánožník s fusakem dohromady :wink:
Jestli chce pošlu ti na mail fotky kočárku s nánožníkem.
Mám 9 měsíční mimi a jsem moooc spokojená. Na dlažbě, jede super…Nebrní mě ruce od držátek, ty tlumiče prostě tlumí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
6.1.08 10:48

Jéje díky moc za tak rychlou odpověd, našmu ODmčovi bude 20,1,rok, ted máme Jané a to půjde z domu, už ho víckrát nechci. Teutonie mám ráda, jsou to suprové kočárky, ale tykolečka mě při výběru asi hned odradili. Jinak koupily by jsme novy, ted jsem asi našla novou kolekci, má trochu jinou střechu jinak to samé..Můžu se zeptat, kde jsi ho koupila? Docela se bojím, aby to byby autoriz,prodejci, po aféře s Jané, kde čekám už 3měsíce na opravu a nic se neděje se docela bojím, aby kdyby něco, bylo se servisem ok. Vínovou jsem nesehnala, asi , nebo vypadá na obrázku tak do červena? Ta vínová by se mi fdtaky líbila, jestli by teda šla pro kluka, nebo ten modrý je pěkný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
6.1.08 10:51

Za fotky budu ráda. dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
6.1.08 11:26

Holky, taky uvazujeme o CT O.4. Muzete mi pisnout, jestli je vhodny i pro vysoke rodice??? Ja mam 180cm a manzel 197cm … mam strach, ze se budeme hrbit :-(. Ted mame Cam Cortinu, pro me dobry, ale manza nic moc, potreboval by rukojet aspon o 10cm vyssi.
 Diky

Baza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
6.1.08 11:36

Ahoj tak to tě asi musím zklamat, když jsme ho byli zkusit tak je nižší, já mám 170 a unesla bych větší, ale dalo by se, ael při 180cm si to nedovedu přestavit..:-(
Leda zkusit, ale bojím se , že to bude spatný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
6.1.08 11:46

Katka…písni mi SZ s mailíkem.
Já doporučuju kupovat na
 www.teutoniacz.cz

Mají i telefon a jsou úžasný. I na reklamace, poradí, zařídí. Je to výhradní dovozce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
6.1.08 12:00

Tak sje mti to poslala, snad to dorazí v pořádku.
už jen hledám, kde kočárek vidět a zkusit a asi to bude ten vyvolený, jeslti se nenajde nějaká chybička..ale nevím jaká , snad žádná :D protože už se na kočárek moc těším.
Akorát je blbý , že jenom na www.destkyraj.cz ho prodávají i s nánožníkem a tím fusakem, který docela využívám, a jinde ne :cry: Ale koukal jsem , že i oni jsou jejich obchodníci, tak by to mělo být ok, už jsem tam psala jeslti ho mají na krámě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
6.1.08 12:21

Kartka…Já je tam nenašla
A k těm novej ta výbava není. Jedině dokoupit neorigoš od Emitexu, nebo od Teutonie origoš. Stojí 720,–
Fusak tam dáš Jinej… :wink:

Já je mám
www.detsky-dum.cz
ale jsou v sekci vyprodáno.....a už nebudou je to ta kolekce 2005

Vše se dá ale jednotlivě dokoupit na těch origoš stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
6.1.08 13:03

Solano

Ahojky,
taky jsi mě zaujala s tou Teutonií, máme S4 a vozím v ní malého od narození, jen bych teď potřebovala něco lehčího, abych si poradila sama v MHD, není to žádný med, když čekám na bus, okolo houf mužů v plné síle, kteří se po příjezdu busu rozprchnou k okolním dveřím a dovnitř mi chce pomáhat děda o holi. :-(
Ale otázečka - Teutonie jsou vychytané kočárky, super skladné a jednoduché na ovládání, ale o něco těžší. Solano má přes 10 kg. Dá se to stěhovat do schodů a MHD? Koukala jsem, že podobné kočárky, navíc s košíkem mají okolo 7-8 kg.

Krásný den a díky za radu. :-)
Aaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
6.1.08 13:05

Aaja…nesla jsem solano 2 patra na sociálce…v pohodě :lol:
Vzteklá, že tam nemaj výtah…do kterého vleze golfáč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
6.1.08 13:07

Aaaja jak jsi spokojená s S4…já si teď objednala Spirit X…je starší, ale jsem z vesníce, golfky nestačí… :wink:
Nevím jaký to bude model. Paní psala, že je koupila v 2006. Ani nevím kdy se vyráběly, teď už né…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
6.1.08 13:08

Aaja…mám 4 gplfáč a nedám na Solano dopustit…perfektně tlumí…nebrní mě na dlažbě ruce :lol:
Fakt je perfektní…hlavně lehoučko jede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
6.1.08 13:13

Tak vám posvím, že už jsem na něj pěkně natěšená, a to jsem ho ještě ani nezkusila. Nevíte, kde ho v Pfraze mají ke zkoušce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí