Golfky Mutsy Easyrider

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8940
13.12.11 19:37

Golfky Mutsy Easyrider

Ahoj holky,
máte prosím zkušenost s kočárkem Easyrider od Mutsy? Hledám golfky pro větší dítě a větší rodiče :mrgreen:
Přemýšlela jsem ještě nad Chicco Multiway, ale recenze tady na emiminu nejsou nic moc. U těch Mutsy mi vadí, že namají přední madlo. Nevadí to těm dětem, že se nemají čeho chytit? Aještě by mě zajímalo, jak moc „do sedu“ je ten sed? Sedí dítě rovně, nebo pololeží? Moc bych prosila o nějaké fotky v reálu :kytka:
Moc díky
 FF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5352
13.12.11 22:46

Ahoj, já zrovna na Mutsy diskusi odpovídala nějaké kolegyni. Mutsy EasyRider jsem měla ve výběru, když jsem hledala lehké golfky a vyřadila je. Ale měla jsem možná jiné priority než ty. V každém případě ta záda jsou do stejného úhlu, jako u většiny golfek, tedy do takové té pololežící polohy. Určitě to není sed, jako třeba u velkého kočárku Mutsy Urbanrider, ale zase takový sed má skutečně málokterý kočárek. U golfek mi to kupodivu ani nevadí. Ten úhel sedu je úplně stejný jako je úhel té nosné tyče co vede k madlům - jestli mi rozumíš. Ta opěrka zad je skoro rovnoběžná s tou tyčkou.
Hodně jsem dumala nad tím madlem. Koupila jsem nakonec Maclaren Techno XT a ty madlo také nemají, ale dá se dokoupit i když za dost vysokou cenu. Dlouho jsme jezdili bez madla a vůbec nám nechybělo. Dítě totiž nesedí, ale je trvale opřené o ty pololežící zádíčka a tak madlo nepotřebuje, ale nakonec jsem využila akce nákupy s maminou a madlo ve slevě koupla. Moc ho nevozíme, neb malému je tam opravdu úplně na nic, jen se nám hůř nastupuje. Beru ho jen, když jedeme třeba do Prahy na celý den a chci mu na madlo dát hračku. Kupovala jsem ho vlastně s tím, že se mi s ním bude kočárek lépe prodávat a ne, že bych ho chtěla používat…
Tak dobrou ruku při výběru. Jinak Maclaren Techno XT, který jsem nakonec zvolila já, je super výběr a vůbec těch peněz nelituji a moc ho doporučuji. To co umí boudička u tohoto kočárku to opravdu neumí žádné jiné golfky - má prodlužovací díl, který umožní zastínění v létě a který je odvětraný, dopředu jde vysunout průhledný kryt proti větru, který je jinak schovaný - prostě paráda! Kočárek jde navíc do úplného lehu. A má vysouvací madla, sice jen o 5 cm, ale vyšší golfky jsem neviděla, takže pro vysoké rodiče fakt paráda. Jen tedy k polohování jsou potřeba obě ruce, ale na to jsem si zvykla a vůbec mi to nevadí. Nepoélohuji to moc často neb malý spí už dávno jenm jednou denně.
Z cenové kategorie jako je Mutsy Easyrider mě tedy více zaujala Inglesina Trip, má také poměrně variabilní boudičku. Madlo z Maclarenu na ni navíc jde a myslím že i jiná univerzální madla (levnější). Zvažovala jsem ještě Cybex Onyx nebo Topaz a to jsou také pěkné kočárky, jen mají o něco menší kolečka (Onyx je tedy opravdu jen do města a na kostkách si ho nechci ani představit při průměru koleček 13 cm).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí