Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, prosím o radu a zkušenosti s golfkama X- lander X- go 2011. Líbí se mi, ale nikde jsem nenašla žádné recenze ani názory a zkušenosti s nima
. Nikde jsem nenašla, jestli je celý potah snímatelný a jestli jde prát? Jak je připevněné madlo před dítě? Stříška nad prckem mi přijde na obrázku nějak krátká, tak jestli je to jen můj pocit
? No a celkově by mě zajímalo, jak se s ním jezdí, jestli je skládání lehké, co kolečka,.......... Děkuju za jakékoliv informace ![]()
ahojky osobní zkušenost nemám ale jak píšeš o té stříšce tak to se Ti jen zdá u bráchy v baráku je má paní a vypadají moc pěkně říkala že jsou lehce ovladatelné a jednoduše jdou složit. Tak držím palečky
Ahoj, děkuju
, no mě se právě taky moc líbí. Nakonec jsem našla alespoň jednu recenzi a tam si ho jen chválili. Zkusím ještě najít nějaký obchod, kam jde poslat ke kočárku odpověď a třeba se něco dozvím
. Moc by mě zajímalo, jestli jde prát, protože to naše malé „čuňátko“
je pořád něčím zamatlaný
. Taky nevím pro jakou z těhle dvou barev se rozhodnout, líbí se mi obě
. Tak také prosím o názor, která se líbí víc vám všem. Děkuju ![]()
„Zkusím ještě najít nějaký obchod, kam jde poslat ke kočárku odpověď .....“ tady mělo být - „napsat otázka“. Jsem se přepsala ![]()
v úoho mě se víc líbí červený čekám kluka a taky mám čevené XA
osobně nemám zkušenost v terénu, ale měla jsem je v ruce v obchodě.
jsou docela těžké, myslím, že těch 11kg, odpovídá (uvádějí třeba ve špuntíku). jsou to spíš golfky dělané do kombinace se sporťákem stejné značky, protože na ně jde připevnit korba i autosedačka, a jako takové mají jinak koncipovanou konstrukci..
stříška není nic extra,ale u golfek taková bývá.
přišel mi špatný přístup do košíku, kvůli křížové konstrukci vespod..
potah se sundat dá, ale nevím, jak snadno, to v obchodě nezjistím..
ale určitě celá sedačka, vzhledem k tomu, jak se připevňuje korba..:
http://www.babyales.sk/…71301465.jpg
jinak zkus napsat do špuntíku, tam odpovídají..
Já bych si je taky chtěla koupit. když jdu do obchodu tak mi příjde zbytečné tahat sebou velký kočár. navíc mi máme syna ještě v korbičce takže budou výhodné. taky na ně jde dát autosedačka což je taky výhoda. my máme sice syna ale líbí jse nám energy