Golfky X-lander X-go 2011

5
9.12.11 19:56

Golfky X- lander X- go 2011

Ahoj, prosím o radu a zkušenosti s golfkama X- lander X- go 2011. Líbí se mi, ale nikde jsem nenašla žádné recenze ani názory a zkušenosti s nima :( . Nikde jsem nenašla, jestli je celý potah snímatelný a jestli jde prát? Jak je připevněné madlo před dítě? Stříška nad prckem mi přijde na obrázku nějak krátká, tak jestli je to jen můj pocit :roll: ? No a celkově by mě zajímalo, jak se s ním jezdí, jestli je skládání lehké, co kolečka,.......... Děkuju za jakékoliv informace :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3620
9.12.11 22:32

ahojky osobní zkušenost nemám ale jak píšeš o té stříšce tak to se Ti jen zdá u bráchy v baráku je má paní a vypadají moc pěkně říkala že jsou lehce ovladatelné a jednoduše jdou složit. Tak držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.12.11 08:21

Ahoj, děkuju :D, no mě se právě taky moc líbí. Nakonec jsem našla alespoň jednu recenzi a tam si ho jen chválili. Zkusím ještě najít nějaký obchod, kam jde poslat ke kočárku odpověď a třeba se něco dozvím ;). Moc by mě zajímalo, jestli jde prát, protože to naše malé „čuňátko“ :srdce: je pořád něčím zamatlaný :lol:. Taky nevím pro jakou z těhle dvou barev se rozhodnout, líbí se mi obě :think:. Tak také prosím o názor, která se líbí víc vám všem. Děkuju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.12.11 08:23

„Zkusím ještě najít nějaký obchod, kam jde poslat ke kočárku odpověď .....“ tady mělo být - „napsat otázka“. Jsem se přepsala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
10.12.11 15:59

v úoho mě se víc líbí červený čekám kluka a taky mám čevené XA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
12.12.11 10:17

osobně nemám zkušenost v terénu, ale měla jsem je v ruce v obchodě.

jsou docela těžké, myslím, že těch 11kg, odpovídá (uvádějí třeba ve špuntíku). jsou to spíš golfky dělané do kombinace se sporťákem stejné značky, protože na ně jde připevnit korba i autosedačka, a jako takové mají jinak koncipovanou konstrukci..

stříška není nic extra,ale u golfek taková bývá.
přišel mi špatný přístup do košíku, kvůli křížové konstrukci vespod..

potah se sundat dá, ale nevím, jak snadno, to v obchodě nezjistím..

ale určitě celá sedačka, vzhledem k tomu, jak se připevňuje korba..:
 http://www.babyales.sk/…71301465.jpg

jinak zkus napsat do špuntíku, tam odpovídají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.12.11 12:16

Děkuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.14 09:20

Já bych si je taky chtěla koupit. když jdu do obchodu tak mi příjde zbytečné tahat sebou velký kočár. navíc mi máme syna ještě v korbičce takže budou výhodné. taky na ně jde dát autosedačka což je taky výhoda. my máme sice syna ale líbí jse nám energy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí