Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mad já tu boudu dala úplně nejníž.ale holt to není pevná boudička ![]()
A přijdou mě taky obzvlášt vysoké.Tchýně bude mít problém
Ale mě to neva.Mám 171cm.
Katavit - neboj, mám taky Callisto, jsem ještě o pár cenťáků menší než ty a přišlo mi to v pohodě
Nemám moc s čím porovnávat, ale řídily se mi pohodlně…
Pavlíno jo!!!!, tak to jsi mě trochu uklidnila. Přijdou zítra, tak uvidíme, už se nemůžu dočkat ![]()
No a koukám, že jsi ještě celá
mimču se nějak nechce co?!!!!!
No nechce, pěkně mě napíná
a takový supr kočárek tu na něho čeká
Doufám, že se brzo umoudří ![]()
no právě, takový super kočárek
No já druhou dceru 41+1 tt a ještě po hamiltonovi.
Tak snad se brzo umoudří, hlvně, ať je to rychlé!!!!
Nejvyssi golfky, ktere jsem videla jsou Zekiwa Buggy Saturn, maji vysouvaci rukojeti, v nejvyssi poloze maji 112 cm, bohuzel jsou ale na golfky docela tezke, aspon podle popisu,jinak podle me srovnatelne s Chicco Multiway - na pohled, jizdni vlastnosti v obchode moc nepoznam). Hodne jsem hledala a vyssi jsem fakt nenasla… Hledala jsem hlavne kvuli manzelovi, ktery ma 202 cm… ale pak jsem to prehodnotila, protoze ja mam 170 cm a manzel s nimi stejne skoro nejezdi a koupim si taky zminovane Callisto…
No, tak jste mne asi naladily na ty cybexy..ale chci se na ně raději zajet podívat… sice píšete, že máte 171 cm.. atd..jenže já se svými 190 cm.. ![]()
HaK, tak se na ne zajed podivat, ale urcite si vytahni tu rukojet!! Myslim, ze by to slo. Kamaradka ma 184 cm a tak se ji jelo dobre…
U Cybexu se rukojet vysouva,to ano, ale tak o dva tri centimetry…nechala jsem si to ukazat od prodavacky, myslim ze manzel moc rad nebude…
holky, já mám jen 164, tak nevím, jak s tím callistem ujedu,, to to bubu mít až pod nos nebo to k té výšce půjde? ![]()
Jabek, mě by měly přijít dnes max. zítra, tak ti dám vědět. Jo Pavlíma vlastně psala, že je ještě menší než já(166)ma prý úplně v pohodě.
Ahoj, já řešila dlouhé týdny to samé a nakonec jsem koupila Peg pérega Plika P3. Mají vysouvací rukojeti, já měřím přes 175cm a chodí se mi s nimi krásně. Samozřejmě bych zvládla ještě dalších 10cm, ale to už nikdo nevyrábí
Někdy sice kopnu do koleček, ale to není ani tak o výšce rukojetí, ale o tom, jaký mají kolečka rozestup (a ten je všude téměř stejný). Navíc P3 jsou skladné, mně se vejdou do kufru felicie, rozkládají se vážně pohodlně a snadno. S prckem je v pohodě unesu, zatím jsem na nich nenašla chybu. Tak se zkus podívat na ně.
Provedla jsem hloubkový průzkum golfek pro vysoké (maximální výška rukojeti!): Loola up 101 cm, Nuna Buggy 103 cm, Cybex callisto 104 cm, Jane Energy 107 cm, Maclaren xlr 110 cm.
A v sobotu jedu do Prahy to všechno okouknout…:-)
Jen oprava - Callisto ma po vysunuti rukojeti asi 106 cm… a jeste k vyssim patri Inglesina Trip, maji taky 107 nebo 108 cm.