Golfky s gumovými koly

173
11.1.13 17:05

golfky s gumovými koly

Neznáte prosím někdo golfky do 6 kg s gumovými kolečky? Nechci ty klasické rachtající plasťáky. Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
918
11.1.13 17:13

Jš myslela, že to mají skoro všechny? Mám cybex onyx a nerachtaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
11.1.13 17:24

No, skoro všechny mají gumová kola…Plastová snad jen ty pro panenky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
11.1.13 17:33

Ne, tak ty rachtaci kolečka má třeba nuna nebo quinny zapp. Ale jinak bych řekla, za ty klasické golfky mají vesměs gumové kolečka, které nerachtaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
11.1.13 17:40

TFK Buggster, gumova, odpruzena, nerachta ani malinko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
11.1.13 17:47

TFK Buggster…já doporučuji si ho vyzkoušet. Mě přišel, jako by se ta konstrukce měla za chvíli rozpadnout :/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
11.1.13 18:01

Ten gumový povrch mají dneska asi většinou. My měli nejdřív Espiro Magic a ty nerachtaly vůbec. Teď máme PP Pliko P3 a nerachtají kolečka, ale ta konstrukce celkově. Asi jak jsou to klasický golfky, tak se to klepe. Když je spojený madlo, tak to je víc zpevněný a nerachotí to. Aspoň tak mi to přijde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
11.1.13 18:40

My TFK Buggster mame rok, ten celoodpruzenej, vozil po horach 14 kilovou triletacku a rozhodne se nerozpadl ;) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
11.1.13 21:43

Mám vybrané Peg perego pliko mini a příjde mi, že rozhodně gumová kolečka nemají. Nebo se pletu? Nevíte někdo? Cybex se mi líbí, ale 8kg golfky nechci. To si můžu nechat 10kg sporťáka. Nemáte ještě někdo typ na golfky s pořádným polohováním, do 6kg a ne moc rachtajícíma kolama? Buggstera jsem měla na první dítě a už 3 kolový kočár nechci. Díky za reakce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
11.1.13 22:53

@kacka007 Nemají gumová kolečka. Ale já mám (ne teda golfky) Baby Design, nevyšel draho, kolečka má velká a nerachtají kolečka vůbec. A to tady máme jen zámkovku ve městě :-). Má to spojenou rukojeť, velký koš, odkládací panýlek, odnímatelnou rukojeť u dítěte, a celkově jsem s ním spokojená. Malému se v něm dobře i spinkalo, a myslím, že i na zimu je dobrý. Druhý kočár máme Chicco s velkými gumovými koly C3ku myslím, a jak tam není pod zádíčkama a zadečkem ten plast, přijde mi to strašně nekryté. To je jen má zkušenost. :-) @Aliik Tak to máte skvělou zkušenost, já s ním teda ne, ale přišla mi ta konstrukce podobná jedné trojkolce golfkám, malá kolečka…už nevím jak se to jmenuje, má to v logu čtvereček ve čtverci, a to byla herka teda. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
11.1.13 22:56
@kacka007 píše: . Nemáte ještě někdo typ na golfky s pořádným polohováním, do 6kg a ne moc rachtajícíma kolama? Buggstera jsem měla na první dítě a už 3 kolový kočár nechci. Díky za reakce..

taky by me to zajimalo.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
12.1.13 10:07

Tak myslím, že golky do 6-ti kil budeš hledat hodně težko. Jeden z nejlehčích na trhu jsou asi Inglesina trip, ale ty už mají 6,6 kg :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
12.1.13 12:20
@jitka0705 píše:
Tak myslím, že golky do 6-ti kil budeš hledat hodně težko. Jeden z nejlehčích na trhu jsou asi Inglesina trip, ale ty už mají 6,6 kg :nevim:.

Našla jsem a i viděla na živo Peg perego pliko mini. Mají prostorný sedák, jsou hezky polohovat a mají opravdu necelých 6kg. Jen ty kolečka se mi zdají hrozná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
12.1.13 13:59
@kacka007 píše:
Našla jsem a i viděla na živo Peg perego pliko mini. Mají prostorný sedák, jsou hezky polohovat a mají opravdu necelých 6kg. Jen ty kolečka se mi zdají hrozná :(

Pliko mini jsem viděla jenom jednou a to na dovolené, takže posoudit nemůžu. Ale PP jsou obecně držáky. Mě by asi vadilo, že jsou v základu bez nánožníku a madla před dítě ;).
https://www.emimino.cz/…ssico-68665/
Tady je diskuze a maminky tam píšou, že ty kolečka rachtají, ale to budou dělat ty plasty uvnitř :(.
Ono s tou váhou je to strašně ošemetný, pokud nebudeš tahat kočárek někam do MHD nebo do schodů, tak bych klidně z tý váhy slevila. Já jsem měla třeba Zopa City-7 kg (což byla tragédie) a i když se s ním lehce jezdilo, stačilo dát na madlo tašku a při vyndání dítěte se kočárek překlopil a to nemluvím a závadách během jednoho léta :cert:. Pěnový kolečka tomu nepřidaly. Teď mám X lander X-go a i když má 8,8 kg a menší kolečka, tak bych ho nedala. A kolečka má rozhodně lepší, protože se tam nezapichují kamínky :palec: a o stabilitě ani mluvit nebudu, protože ta je úplně super i když malá v kočárku stojí :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
12.1.13 15:33
@jitka0705 píše:
Pliko mini jsem viděla jenom jednou a to na dovolené, takže posoudit nemůžu. Ale PP jsou obecně držáky. Mě by asi vadilo, že jsou v základu bez nánožníku a madla před dítě ;).
https://www.emimino.cz/…ssico-68665/
Tady je diskuze a maminky tam píšou, že ty kolečka rachtají, ale to budou dělat ty plasty uvnitř :(.
Ono s tou váhou je to strašně ošemetný, pokud nebudeš tahat kočárek někam do MHD nebo do schodů, tak bych klidně z tý váhy slevila. Já jsem měla třeba Zopa City-7 kg (což byla tragédie) a i když se s ním lehce jezdilo, stačilo dát na madlo tašku a při vyndání dítěte se kočárek překlopil a to nemluvím a závadách během jednoho léta :cert:. Pěnový kolečka tomu nepřidaly. Teď mám X lander X-go a i když má 8,8 kg a menší kolečka, tak bych ho nedala. A kolečka má rozhodně lepší, protože se tam nezapichují kamínky :palec: a o stabilitě ani mluvit nebudu, protože ta je úplně super i když malá v kočárku stojí :mrgreen:.

Díky za postřehy. Já chci ale jen nějaký mini kočárek s polohováním. PP mini madlo nemá, ale na jejich ofic stránkách ho inzerují, tak nechápu, proč není nikde na prodej. Teď mám Baby jogger city mini 4 a moc spokojená s ním nejsem. Udávaná váha 7kg podle mého neodpovídá, kola má na golfky zbytečně velká a je hrozně hluboký, takže malému se v něm nelíbí, protože tam je strašně zapadlý. A taky mi neustále klouže dolu. Hodně maminek si ho chválí, já z něj nadšená moc nejsem. Má ale i klady - velká překlápěcí bouda, spojená rukojeť, dobré odpružení a je hodně prostorný. Jenže takový kočár nejsou podle mě lehké golfky. Chci ho prodat a koupit lehčí a menší a jiný než PP mini jsem právě nenašla. Škoda že má tak blbý ty kolečka, ale asi ho i přes to nakonec koupím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí