Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Díky Salipa, já to video viděla, právě proto se mi zalíbily, manželovi se ale bohužel už tolik nelíbí, tak budu mít asi smůlu…:-(
@ivetivet Taky je nemam jeste vyfocene slozene, ale jsou hooodne hooodne skladny,..Sice nejdou slozit jednou rukou, ale to neni dulezity ..Ja jsem s nema velmi spokojena, i s tou skladnosti…Jsou fakt super.
Jestli mohu poradit, tak v praze na černém mostě v prodejně chicco, tyto kočárky mají a ochotně vám je nechají vyzkoušet.
Ahoj holky, chci se zeptat, dá se potah sundat a celý vyprat? Už ho mám objednaný ale tohle nějak nevím:-))
Tak ho mám doma, potah sundat půjde, ale musí se to odšroubovat asi na 10ti místech, taky tam mohli bejt normální druky. Ale jinak super, brzda úplně v pohodě, lehce jak na tom videu.
Baby a mate ho odskusaný už aj v zime, ako zvlada sneh???
Myslíte že by bol vhodý aj tak pre mensie bábo, 7-8mesacne???
V zimě nevím, moje dítko bude mít v zimě rok a půl, takže bud pude po svejch, ten kousek na nákup a nebo sánky. Ale tady v Praze moc dlouho snín není. ještě mám nosítko, takže i když to v zimě nepujde, to mi nijak nevadí.-)
Myslím, že je i pro menší dítko, pokud už samo sedí, v pohodě:-)
No citala som že zvlada vsetky tereny tak by hadam mohol aj sneh nie???
Dobrý den, mám tyto golfáčky 2 měsíce a pořád nás zlobí brzdy. Šly od začátku strašně špatně sešlápnout a teď už nejdou vůbec. Psala jsem na reklamaci, pan mi napsal, že je musím promazat W40.nevím co to tedy je, ale tím to asi nebude. Nemáte někdo také takový problém? jak Jdou sešlapávat brzdy. Děkuji Jani
Já je mám asi měsíc a ze začátku brzdy skvělě fungovaly, ale ted sem nervozní, když sem v busu, zda stihnu odbrzdit:-) W 40 je promazávací olej, nebo tak něco, mám něco takového doma, tak to možná zkusím.
Ok zkusím to tedy koupit a zkusime to.Ale obávám se, už od začátku to šlo špatně. Musela jsem pořádně dupnout ![]()
Tak jelikož se nám brzdy zasekly úplně (nešlo ani zabrzdit ani odbrzdit), pustila jsem se do velkého generálního čištění. A když jsem je propláchla proudem vody a pak prostříkla olejem, jdou zase jako na začátku. Bylo to tedy určitě tím, že byly zaneseny prachem, pískem apod. Takže doporučuji preventivní čištění - po každé procházce aspoň zevně otřít a občas prostříkat olejem. Ač je to kočár jinak úplně super, ty brzdy jsou prostě blbě řešené, že se snadno zanášejí, takže to chce trochu pravidelnou údržbu.
Ještě malé doplnění: nejdřív jsem brzdy jen otřela a promazala, ale to nepomohlo. Pomohlo až to pořádné propláchnutí a pak promazání.
JJ máte pravdu, také jsme museli rozebrat a pročistit. Máte pravdu, že kočárek je super, ale ty brzdy jsou špatně řešené. Ale i tak musím pořádně dupnout a Vy?