Golfky TFK Dot

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
18.7.12 14:14

Díky Salipa, já to video viděla, právě proto se mi zalíbily, manželovi se ale bohužel už tolik nelíbí, tak budu mít asi smůlu…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
18.7.12 21:37

@ivetivet Taky je nemam jeste vyfocene slozene, ale jsou hooodne hooodne skladny,..Sice nejdou slozit jednou rukou, ale to neni dulezity ..Ja jsem s nema velmi spokojena, i s tou skladnosti…Jsou fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
junior1981
5.8.12 12:55

Jestli mohu poradit, tak v praze na černém mostě v prodejně chicco, tyto kočárky mají a ochotně vám je nechají vyzkoušet.

• Citovat
  • Upravit
sheherazada
6.8.12 16:50

Ahoj holky, chci se zeptat, dá se potah sundat a celý vyprat? Už ho mám objednaný ale tohle nějak nevím:-))

• Citovat
  • Upravit
Salipa
6.8.12 20:04

Potah jsem ještě nesundávala, ale vypadá to, že to jde

• Citovat
  • Upravit
sheherazada
8.8.12 23:03

Tak ho mám doma, potah sundat půjde, ale musí se to odšroubovat asi na 10ti místech, taky tam mohli bejt normální druky. Ale jinak super, brzda úplně v pohodě, lehce jak na tom videu.

• Citovat
  • Upravit
kettinka
9.8.12 07:39

Baby a mate ho odskusaný už aj v zime, ako zvlada sneh???
Myslíte že by bol vhodý aj tak pre mensie bábo, 7-8mesacne???

• Citovat
  • Upravit
sheherazada
9.8.12 09:27

V zimě nevím, moje dítko bude mít v zimě rok a půl, takže bud pude po svejch, ten kousek na nákup a nebo sánky. Ale tady v Praze moc dlouho snín není. ještě mám nosítko, takže i když to v zimě nepujde, to mi nijak nevadí.-)
Myslím, že je i pro menší dítko, pokud už samo sedí, v pohodě:-)

• Citovat
  • Upravit
kettinka
9.8.12 13:18

No citala som že zvlada vsetky tereny tak by hadam mohol aj sneh nie???

• Citovat
  • Upravit
11
6.9.12 20:30

Dobrý den, mám tyto golfáčky 2 měsíce a pořád nás zlobí brzdy. Šly od začátku strašně špatně sešlápnout a teď už nejdou vůbec. Psala jsem na reklamaci, pan mi napsal, že je musím promazat W40.nevím co to tedy je, ale tím to asi nebude. Nemáte někdo také takový problém? jak Jdou sešlapávat brzdy. Děkuji Jani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sheherazada
6.9.12 21:54

Já je mám asi měsíc a ze začátku brzdy skvělě fungovaly, ale ted sem nervozní, když sem v busu, zda stihnu odbrzdit:-) W 40 je promazávací olej, nebo tak něco, mám něco takového doma, tak to možná zkusím.

• Citovat
  • Upravit
11
6.9.12 22:02

Ok zkusím to tedy koupit a zkusime to.Ale obávám se, už od začátku to šlo špatně. Musela jsem pořádně dupnout :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Salipa
24.9.12 17:12

brzdy

Tak jelikož se nám brzdy zasekly úplně (nešlo ani zabrzdit ani odbrzdit), pustila jsem se do velkého generálního čištění. A když jsem je propláchla proudem vody a pak prostříkla olejem, jdou zase jako na začátku. Bylo to tedy určitě tím, že byly zaneseny prachem, pískem apod. Takže doporučuji preventivní čištění - po každé procházce aspoň zevně otřít a občas prostříkat olejem. Ač je to kočár jinak úplně super, ty brzdy jsou prostě blbě řešené, že se snadno zanášejí, takže to chce trochu pravidelnou údržbu.

• Citovat
  • Upravit
Salipa
24.9.12 17:48

brzdy doplnění

Ještě malé doplnění: nejdřív jsem brzdy jen otřela a promazala, ale to nepomohlo. Pomohlo až to pořádné propláchnutí a pak promazání.

• Citovat
  • Upravit
11
24.9.12 17:53

JJ máte pravdu, také jsme museli rozebrat a pročistit. Máte pravdu, že kočárek je super, ale ty brzdy jsou špatně řešené. Ale i tak musím pořádně dupnout a Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí