Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ještě jeden dotaz. Co barva, šisuje se? Konkrétně hnědá a modrá. Zelená je taky krásná ale jsme prasátka.-)
Ja ho kupovaa na netu v CR a stal nas okolo 6500 tak nejak..Presne uz nevim
…Jo v Nemecku to je vse levnejsi nez tady v CR…Ja uvazovala nad zlutym a zelenym, a nakonec zvytezil zeleny..barvicka je hezci nez na obrazku. ![]()
Mám ještě dotaz. Ségra mě zrazuje od rozdvojené rukojeťi. Měla rozdvojenou rukojeť u golfek a nehnula s nima jednou rukou. Ono asi záleží na typu kočárku. Jde mi o to, jesli třeba, když bych vedla druhého prcka za ruku, tak jestli to nějak uřídím? ![]()
Já osobně zkušenost nemám, ale potkala jsem známou, co má golfky Peg Perego Pliko s tou dvojitou rukojetí a vedla je jednou rukou.
Ja je uridim v pohode, ale dost me pak boli ruka, tak si vzdy vedu kocar uprostred kdyz treba volam nebo neco.
Jde to je ridit jednou rukou, ale tezko. Mluvim o golfkach tfk dot.
Tak to je v pohodě, mě bolí ruka i když řídím spojenou u b-agile. Hlavně, že se s tím dá hnout
. Vše je pro TFK Dot. Ještě ho pojedu zítra pořádně vyzkoušet a osahat ![]()
Tak jsem si byla osahat TFK Dot a za mě super.Syn se tam vejde, vypadal spokojeně. Najížděný na chodník by mělo být v pohodě, hezky to pérujr. Jen v poloze na leh mi to vadí u nohou, ale to je u všech. Manžel teda hledal mouchy a má strach z těch umělých kloubů, aby při záběru nepraskly. Spoje po stranách, co drží konstrukci, co myslíte?
Myslim ze neprasknout proc by mely..Kocar musi taky projit jiste nejakou zkouskou, myslim ze to je v pohode..
Ja k nemu nemam zadny vytky.Kdyz si ditko lehne nozky jdou lehce zvednout a to tak ze se to ze zadu vybouli rukou a jsou nozky zvednute trosku…
Ja si taky myslim, ze je to v poho
.Nemyslela jsem polohovani nohou, ale kdyz se daji zada do lehu, tak o to pri chuzi zavadim, ale to je asi u vsech
.Ja na nem nic spatneho nenasl, hlavne mi jsou hodne sympaticka pomerne vysoko udelana riditka.
Jo riditka jsou super jsou v dobre vysce. Jo to ja nejak nezakopavam, kdyz je v lehu, ale je fakt ze v nem spal asi jen 2× a to pred rokem, v kocare me uz nespi..
Mě taky nespí v kočárku, spíš když usne někde na výletě a to se dá. Já mám 184 cm a fakt mi přišly super vysoké. ![]()
Tak teď se rozjoduji mezi hnědou a modrou barvou. Máme chlapečka, ale chceme ještě druhé, tak ta hnědá bude asi neurální…i když ta ocelově modrá je taky hezká, mám zase modrý fusak… ![]()
No tak v zime s tema golfkama jezdit nebudete ne??Takze barva fusaku neni asi podstatna.. ![]()
My taky planujeme casem nekdy druhe, a mame barvu zelenou, ta se hodi jak ke klukovi tak k holce,(mame kluka)…Zelena me prijde vesela a je hezka, mam rada barvicky co jdou videt " z dalky "
…
Modrej kocar muze mit i holka.
Me se ta zelena libi moc, jenze u nasby byl vecne jako cune ![]()
A navíc jsem tu našla paní, co ho prodává ani ne měsíc starý za 3500,–-nevyužjí ho k tomu, co potřebují…