Golfky TFK Dot

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janííííííík
23.6.13 21:13

Snad už poslední otázka :-).Kdo máte hnědou barvičku, je stejná jako na obrázcích? Nikde ho nemají, abych jukla. Díky :-).

• Citovat
  • Upravit
6391
23.6.13 22:14

No ja se te zelene taky bala, ale v pohode, krasne to jde smejt, kdyz neco..Ale abych pravdu rekla nebyl nikdy kocar jako cune! :lol: :lol: A barvicka je hezci jak na obrazku co se tyce zelene..My se rozhodovaly, mezi zlutou a zelenou, ale zluta se zavrhla protoze mame cerno zluty sportak, tak jsem sla do zelene. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janííííííík
28.6.13 19:34

Tal7k už máme TFK dot v modré a je parádní, tak snad to tak zůstane. Malej v něm pořád sedí :-).Ještě jsme teda nebyli venku, mám ho hodinu :-)

• Citovat
  • Upravit
191
22.8.13 11:43
@Janííííííík píše:
A navíc jsem tu našla paní, co ho prodává ani ne měsíc starý za 3500,–-nevyužjí ho k tomu, co potřebují…

Chci se zeptat kde najdu tuhle paní?
Která prodava kočárek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janííííííík
22.8.13 11:57
@malinecka píše:
Chci se zeptat kde najdu tuhle paní?
Která prodava kočárek…

Bohužel paní ho již prodala a bylo to v Německu. Koupili jsme nakonec nový a je super :-)

• Citovat
  • Upravit
Janííííííík
22.8.13 12:00
@Janííííííík píše:
Bohužel paní ho již prodala a bylo to v Německu. Koupili jsme nakonec nový a je super :-)

Ale na ebay.de,kdyžtak najdete.

• Citovat
  • Upravit
71
3.9.13 22:52
@Janííííííík píše:
Tal7k už máme TFK dot v modré a je parádní, tak snad to tak zůstane. Malej v něm pořád sedí :-).Ještě jsme teda nebyli venku, mám ho hodinu :-)

Mohla bych se zeptat, jak jsi spokojená v porovnání s Römer B-Agile, dívala jsem se, že jsi měla i ten. Uvažuju o těchhle dvou, můžu poprosit o nějaké shrnutí plusů a mínusů? A co brzdy u Dota? Dočetla jsem se, že jsou někdy problematické, nemáte problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiiiiiiik
5.9.13 13:34
@ptjj píše:
Mohla bych se zeptat, jak jsi spokojená v porovnání s Römer B-Agile, dívala jsem se, že jsi měla i ten. Uvažuju o těchhle dvou, můžu poprosit o nějaké shrnutí plusů a mínusů? A co brzdy u Dota? Dočetla jsem se, že jsou někdy problematické, nemáte problém?

Jednoznacne tfk dot. Npreji ti videt britaxe po prvnim lete, jak kdybychnho pouzivala roky. a to jsme ho kupovali v unoru.Tfk,kvalitmejsi material, vyssi operka zad, super boudicka proti slunci. Kolecka jsou lepsi. Rukojet je vys.Dite tam ma vetsi pohodli a lip vidi ven a pritom je hezky chranene. Ovladatelnost super. Skladny. Rozhodne tfk dot. Skoda, ze jsem na nej nenarazila driv. I manzel ho chvali.

• Citovat
  • Upravit
Janiiiiiiik
5.9.13 13:34
@Janiiiiiiik píše:
Jednoznacne tfk dot. Npreji ti videt britaxe po prvnim lete, jak kdybychnho pouzivala roky. a to jsme ho kupovali v unoru.Tfk,kvalitmejsi material, vyssi operka zad, super boudicka proti slunci. Kolecka jsou lepsi. Rukojet je vys.Dite tam ma vetsi pohodli a lip vidi ven a pritom je hezky chranene. Ovladatelnost super. Skladny. Rozhodne tfk dot. Skoda, ze jsem na nej nenarazila driv. I manzel ho chvali.

A brzdy v pohide, nemame problem.Asi opravdu zalezi na udrzbe.

• Citovat
  • Upravit
71
5.9.13 21:04
@Janiiiiiiik píše:

A sakra a já už dneska nakonec koupila Britaxe. Ten Dot mi na krámu připadal takový vachrlatý a materiál takový divný tenoučký šusťák, moc mě nepřesvědčil, tak jsem nakonec vzala Britaxe. No, uvidíme. I tak děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiiiiiiik
6.9.13 14:46
@ptjj píše:
A sakra a já už dneska nakonec koupila Britaxe. Ten Dot mi na krámu připadal takový vachrlatý a materiál takový divný tenoučký šusťák, moc mě nepřesvědčil, tak jsem nakonec vzala Britaxe. No, uvidíme. I tak děkuju.

Tak snad budes spokojena.Me fakt zklamal.Mame cerny a po prvnim lete byl spis rezaty.Tfk vypada vachrlate, ale je bytelny a suprove ovladatelny.Za me opravdu o hodne lepsi nez Britax, kdyz srovnam.Tak snad budes spokojenejsi.

• Citovat
  • Upravit
6391
7.9.13 08:59

TFK dot nedam dopustit.. :potlesk: :potlesk: DOkonaly kocar aspon pro me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janííííííík
8.9.13 08:41
@Jaja87 píše:
TFK dot nedam dopustit.. :potlesk: :potlesk: DOkonaly kocar aspon pro me

Souhlasím :-)

• Citovat
  • Upravit
8
9.9.13 15:30

Dobrý den, já je mám také a jsou opravdu lehoučké, prostorné a skladné :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.2.14 14:11

hodně dotazů

Ahoj holky,
teď jsem dočetla recenze na golfky TFK dot a chtěla bych je pořídit svému synovi, kterému je 15 měsíců a má 13kg.
1. Chtěla bych, abych mohla kočár používat co nejdéle. Vejde se tam syn pohodlně i když bude větší a těžší??
2. Pak mě ještě zajímalo to opěradlo. Když jsem viděla ty fotky s ležícím dítětem, tak to vypadlo, že je úplně prověšené. Je to opěradlo O. K.?
3. Nemáte někdo ty golfky v černé barvě? Zajímalo by mě, zda na sluníčku nevyšisuje. Nebo obecně, zda nemizí barva.
4. Pláštěnku je nutné asi zakoupit originál?
5. Rukojeť kočárku je možné vysunovat a zasunovat - měnit tím tedy výšku? Mám 164cm, tak abych mohla pohodlně kočár ovládat.
Dík moc za info K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4