Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
No ja se te zelene taky bala, ale v pohode, krasne to jde smejt, kdyz neco..Ale abych pravdu rekla nebyl nikdy kocar jako cune!
A barvicka je hezci jak na obrazku co se tyce zelene..My se rozhodovaly, mezi zlutou a zelenou, ale zluta se zavrhla protoze mame cerno zluty sportak, tak jsem sla do zelene. ![]()
Tal7k už máme TFK dot v modré a je parádní, tak snad to tak zůstane. Malej v něm pořád sedí
.Ještě jsme teda nebyli venku, mám ho hodinu ![]()
@Janííííííík píše:
A navíc jsem tu našla paní, co ho prodává ani ne měsíc starý za 3500,–-nevyužjí ho k tomu, co potřebují…
Chci se zeptat kde najdu tuhle paní?
Která prodava kočárek…
@malinecka píše:
Chci se zeptat kde najdu tuhle paní?
Která prodava kočárek…
Bohužel paní ho již prodala a bylo to v Německu. Koupili jsme nakonec nový a je super ![]()
@Janííííííík píše:
Bohužel paní ho již prodala a bylo to v Německu. Koupili jsme nakonec nový a je super
Ale na ebay.de,kdyžtak najdete.
@Janííííííík píše:
Tal7k už máme TFK dot v modré a je parádní, tak snad to tak zůstane. Malej v něm pořád sedí.Ještě jsme teda nebyli venku, mám ho hodinu
Mohla bych se zeptat, jak jsi spokojená v porovnání s Römer B-Agile, dívala jsem se, že jsi měla i ten. Uvažuju o těchhle dvou, můžu poprosit o nějaké shrnutí plusů a mínusů? A co brzdy u Dota? Dočetla jsem se, že jsou někdy problematické, nemáte problém?
@ptjj píše:
Mohla bych se zeptat, jak jsi spokojená v porovnání s Römer B-Agile, dívala jsem se, že jsi měla i ten. Uvažuju o těchhle dvou, můžu poprosit o nějaké shrnutí plusů a mínusů? A co brzdy u Dota? Dočetla jsem se, že jsou někdy problematické, nemáte problém?
Jednoznacne tfk dot. Npreji ti videt britaxe po prvnim lete, jak kdybychnho pouzivala roky. a to jsme ho kupovali v unoru.Tfk,kvalitmejsi material, vyssi operka zad, super boudicka proti slunci. Kolecka jsou lepsi. Rukojet je vys.Dite tam ma vetsi pohodli a lip vidi ven a pritom je hezky chranene. Ovladatelnost super. Skladny. Rozhodne tfk dot. Skoda, ze jsem na nej nenarazila driv. I manzel ho chvali.
@Janiiiiiiik píše:
Jednoznacne tfk dot. Npreji ti videt britaxe po prvnim lete, jak kdybychnho pouzivala roky. a to jsme ho kupovali v unoru.Tfk,kvalitmejsi material, vyssi operka zad, super boudicka proti slunci. Kolecka jsou lepsi. Rukojet je vys.Dite tam ma vetsi pohodli a lip vidi ven a pritom je hezky chranene. Ovladatelnost super. Skladny. Rozhodne tfk dot. Skoda, ze jsem na nej nenarazila driv. I manzel ho chvali.
A brzdy v pohide, nemame problem.Asi opravdu zalezi na udrzbe.
@Janiiiiiiik píše:
A sakra a já už dneska nakonec koupila Britaxe. Ten Dot mi na krámu připadal takový vachrlatý a materiál takový divný tenoučký šusťák, moc mě nepřesvědčil, tak jsem nakonec vzala Britaxe. No, uvidíme. I tak děkuju.
@ptjj píše:
A sakra a já už dneska nakonec koupila Britaxe. Ten Dot mi na krámu připadal takový vachrlatý a materiál takový divný tenoučký šusťák, moc mě nepřesvědčil, tak jsem nakonec vzala Britaxe. No, uvidíme. I tak děkuju.
Tak snad budes spokojena.Me fakt zklamal.Mame cerny a po prvnim lete byl spis rezaty.Tfk vypada vachrlate, ale je bytelny a suprove ovladatelny.Za me opravdu o hodne lepsi nez Britax, kdyz srovnam.Tak snad budes spokojenejsi.
@Jaja87 píše:
TFK dot nedam dopustit..![]()
DOkonaly kocar aspon pro me
Souhlasím ![]()
Dobrý den, já je mám také a jsou opravdu lehoučké, prostorné a skladné
![]()
Ahoj holky,
teď jsem dočetla recenze na golfky TFK dot a chtěla bych je pořídit svému synovi, kterému je 15 měsíců a má 13kg.
1. Chtěla bych, abych mohla kočár používat co nejdéle. Vejde se tam syn pohodlně i když bude větší a těžší??
2. Pak mě ještě zajímalo to opěradlo. Když jsem viděla ty fotky s ležícím dítětem, tak to vypadlo, že je úplně prověšené. Je to opěradlo O. K.?
3. Nemáte někdo ty golfky v černé barvě? Zajímalo by mě, zda na sluníčku nevyšisuje. Nebo obecně, zda nemizí barva.
4. Pláštěnku je nutné asi zakoupit originál?
5. Rukojeť kočárku je možné vysunovat a zasunovat - měnit tím tedy výšku? Mám 164cm, tak abych mohla pohodlně kočár ovládat.
Dík moc za info K.
Snad už poslední otázka
.Kdo máte hnědou barvičku, je stejná jako na obrázcích? Nikde ho nemají, abych jukla. Díky
.