Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@květula 1.Ano vleze se tam krasne, je dost prostorny.
2.Operadlo je uplne ok…Byla jsem spokojena.
3.V cerne barve nemame, ale mame v zelene, a zelena je porad krasna.
4.Plastenku k tomu nemam, a nevim zda jde zakoupit original, nikde jsem nesehnala. Chodila jsem ven s temito golfky jen kdyz bylo pekne.
5.Rukojet nejde posunovat, ale je dosti vys.Ja mam 175 cm a golfky se me ovladaly skvele, rukojet, dobre postavena.
Ahoj holky, budeme kupovat golfky a už jsem skoro rozhodnutá pro TFK Dot, akorát ho ještě musím vidět naživo. Líbí se mi červená barva. Máte ji někdo? Je to jasná červená jako na fotkách? Viděla jsem i fotku, kde byla spíš do vínova. Nevím, jestli se mi podaří barvu vidět někde v obchodě…
Cerveny sice nemame, ale muzu rici ze nase barva odpovida te co byla na obrazku..
![]()
@Zuzka2012 viděla jsem tfk dot v červené barvě na veletrhu v Brně a červená není uřvaná, ale taková sytá, moc hezká, jako i pro kluka bych ji koupila
ale my máme vybraný kočárek do modra, ten jsem teda na živo neviděla, ale nebojím se barvičky (konkrétně máme vybraný tfk buggster S air, ten dot se mi taky líbil, ale manželovi se líbila nafukovací kolečka a ty dot nemá).
@michee @Fíková Super, díky moc. O víkendu se na něj pojedeme podívat, akorát asi nebude možnost vidět tu červenou…
Tak než jsme se rozhoupali, tak už nikde není kolekce TFK Dot 2013
Konkrétně mi teda nezáleží na kolekci, ale na té červené barvě 085. V nové kolekci mi ta barva přijde spíše vínová. Neviděl jste ji někdo, máte srovnání s tou z kolekce 2013? Případně kdybyste věděli, kde se dá koupit červená z kolekce 2013 budu ráda! Prolezla jsem net a všude mi píšou, že je vyprodaný a bude nahrazený novou kolekcí.
Prodávám kočárek TFK dot ještě v záruce na mimibazaru - zelený. Pokud byste měl někdo zájem, napište. Jinak jsem s ním byla opravdu spokojená. Je lehký, dobře ovladatelný, bytelný a použitelný až do 3 let věku dítěte. Snadno složitelný a zabere nepatrně místa. K.
Ahojky holky, kdo mate TFK dot (2012),nevite zda lze koupit nova kolecka k tomu??? ![]()
@kaculkadraculka píše:
@květula prodáváš ještě? měla bych zájem
Holky mate nekdo zajem o golfky TFK dot?? Mam na prodej zeleny!! Pisnete… Zda tu jeste jste.
![]()
@Jaja87 dobrý den, mohla byste mi ho prosím změřit-výška zadní opěrky a sedk? Pak bych se rozhodla PAC o něm uvažují
Děkuji