Golfky TFK Dot

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janííííííík
17.6.13 12:00

A navíc jsem tu našla paní, co ho prodává ani ne měsíc starý za 3500,–-nevyužjí ho k tomu, co potřebují…

• Citovat
  • Upravit
Janííííííík
17.6.13 14:05

Ještě jeden dotaz. Co barva, šisuje se? Konkrétně hnědá a modrá. Zelená je taky krásná ale jsme prasátka.-)

• Citovat
  • Upravit
6391
17.6.13 17:23

Ja ho kupovaa na netu v CR a stal nas okolo 6500 tak nejak..Presne uz nevim ;)…Jo v Nemecku to je vse levnejsi nez tady v CR…Ja uvazovala nad zlutym a zelenym, a nakonec zvytezil zeleny..barvicka je hezci nez na obrazku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janííííííík
20.6.13 14:22

Mám ještě dotaz. Ségra mě zrazuje od rozdvojené rukojeťi. Měla rozdvojenou rukojeť u golfek a nehnula s nima jednou rukou. Ono asi záleží na typu kočárku. Jde mi o to, jesli třeba, když bych vedla druhého prcka za ruku, tak jestli to nějak uřídím? :think:

• Citovat
  • Upravit
2249
20.6.13 14:25

Já osobně zkušenost nemám, ale potkala jsem známou, co má golfky Peg Perego Pliko s tou dvojitou rukojetí a vedla je jednou rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
20.6.13 17:38

Ja je uridim v pohode, ale dost me pak boli ruka, tak si vzdy vedu kocar uprostred kdyz treba volam nebo neco. :lol: Jde to je ridit jednou rukou, ale tezko. Mluvim o golfkach tfk dot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janííííííík
20.6.13 17:52

Tak to je v pohodě, mě bolí ruka i když řídím spojenou u b-agile. Hlavně, že se s tím dá hnout :lol:. Vše je pro TFK Dot. Ještě ho pojedu zítra pořádně vyzkoušet a osahat :D

• Citovat
  • Upravit
Janííííííík
21.6.13 19:35

Tak jsem si byla osahat TFK Dot a za mě super.Syn se tam vejde, vypadal spokojeně. Najížděný na chodník by mělo být v pohodě, hezky to pérujr. Jen v poloze na leh mi to vadí u nohou, ale to je u všech. Manžel teda hledal mouchy a má strach z těch umělých kloubů, aby při záběru nepraskly. Spoje po stranách, co drží konstrukci, co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
6391
21.6.13 20:51

Myslim ze neprasknout proc by mely..Kocar musi taky projit jiste nejakou zkouskou, myslim ze to je v pohode.. ;) ;) Ja k nemu nemam zadny vytky.Kdyz si ditko lehne nozky jdou lehce zvednout a to tak ze se to ze zadu vybouli rukou a jsou nozky zvednute trosku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiiiiiiik
21.6.13 21:02

Ja si taky myslim, ze je to v poho :).Nemyslela jsem polohovani nohou, ale kdyz se daji zada do lehu, tak o to pri chuzi zavadim, ale to je asi u vsech :).Ja na nem nic spatneho nenasl, hlavne mi jsou hodne sympaticka pomerne vysoko udelana riditka.

• Citovat
  • Upravit
6391
21.6.13 21:06

Jo riditka jsou super jsou v dobre vysce. Jo to ja nejak nezakopavam, kdyz je v lehu, ale je fakt ze v nem spal asi jen 2× a to pred rokem, v kocare me uz nespi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janííííííík
21.6.13 21:57

Mě taky nespí v kočárku, spíš když usne někde na výletě a to se dá. Já mám 184 cm a fakt mi přišly super vysoké. :)

• Citovat
  • Upravit
Janííííííík
23.6.13 16:58

Tak teď se rozjoduji mezi hnědou a modrou barvou. Máme chlapečka, ale chceme ještě druhé, tak ta hnědá bude asi neurální…i když ta ocelově modrá je taky hezká, mám zase modrý fusak… :)

• Citovat
  • Upravit
6391
23.6.13 19:47

No tak v zime s tema golfkama jezdit nebudete ne??Takze barva fusaku neni asi podstatna.. :think:
My taky planujeme casem nekdy druhe, a mame barvu zelenou, ta se hodi jak ke klukovi tak k holce,(mame kluka)…Zelena me prijde vesela a je hezka, mam rada barvicky co jdou videt " z dalky " ;)
Modrej kocar muze mit i holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiiiiiiik
23.6.13 20:39

Me se ta zelena libi moc, jenze u nasby byl vecne jako cune :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie